ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2019 | 01:40

Κοπέλα κολλητού

Ξέρω ότι η κοπέλα του κολλητού μου τον απατάει το τελευταίο διάστημα. Αυτός είναι όμως τόσο ευτυχισμένος μαζί της που δεν ξέρω αν θα πρέπει να του το πω και αν θα με πιστέψει χωρίς αποδείξεις. Θα ήταν καλύτερο να μιλήσω στην κοπέλα του; Το κακό είναι ότι μ'αυτήν δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις μαζί της.
13
 
 
 
 
σχόλια
Όχι βέβαια, τι να πεις στην κοπέλα του; Δεν ξέρει τι κάνει; Σε αυτόν να μιλήσεις, καλό θα ήταν να έχεις αποδείξεις, αλλά όχι απαραίτητο. Η ευτυχία του είναι μονόπλευρη, άρα δεν του αξίζει.
Τι να σου πω... Οι απόψεις σε τέτοια θέματα διαφέρουν και δεν μπορώ να σου πω τι θα έκανα γιατί έχει σημασία πόσο θέλει ν' ακούσει ο άλλος... Προσωπικά εκτιμώ ότι οι φίλες μου θα μου άνοιγαν τα μάτια και αυτό θα ήθελα. Κάποια στιγμή θα σκάσει πιστεύω,δεν είναι ότι όλοι προτιμούν ένα όμορφο ψέμα από μια σκληρή αλήθεια, ο φίλος σου;
Προσωπικά κι εγώ θα ήθελα να μου το πουν σε αντίστοιχη περίπτωση. Απλά αυτός ίσως στην τελική να το ξέρει απλά να μην κάνει κάτι. Ήταν καιρό μόνος και ανέκαθεν είχε δυσκολίες στο να γνωρίζει κοπέλες. Ενώ αν του το πω από "υποχρέωση" και μόνο μπορεί να χωρίσει χωρίς να το έχει αποφασίσει μόνος του.
Κι εγώ έχω δυσκολίες στις σχέσεις μου με το αντίθετο φύλο αλλά όσες φορές οι φίλες μου μου άνοιξαν τα μάτια τους είμαι ειλικρινά ευγνώμον, αλλιώς θα έτρωγα ακόμη σανό. Μπορεί επειδή θέλει να πετύχει να μην βλέπει την τύφλα του, κάνε του μια κουβέντα γενική να δεις και φρόντισε να έχεις αποδείξεις όσο γίνεται χειροπιαστές. Απλά κάποιοι όντως δεν γούσταρουν να τους πουν την αλήθεια και προτιμούν διαστρεβλωμένες απόψεις, οπότε για κάνε μια κουβέντα γενική αν θες. Δεν ξέρω,θεωρώ ότι στους φίλους μας λέμε την αλήθεια σε τέτοια ζητήματα γιατί θα πληγωθούν αργότερα, ο τρόπος όμως θα μετρήσει, επιμένω στις χειροπιαστές αποδείξεις γιατί αλλιώς μπορεί να εξελιχθεί άσχημα, πολύ άσχημα.
μήν ασχολείσαιμπορεί να το ξέρει ήδη αλλά επιλέγει να μείνει για τους λόγους του.απο την στιγμή που θα του πείς ότι το ξέρεις θα τον αναγκάσεις να πάρει αποφάσεις που απ ότι φαίνεται δεν είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει
Τι σόι φίλος θα είναι αν δεν ασχοληθεί; Κολλητοί είναι υποτίθεται. Δλδ οι φίλοι είναι μόνο για να βγαίνουμε και να κάνουμε χαβαλέ; Για να μη βγαίνουμε μόνοι μας στα μπαρ και μας κοιτάνε περίεργα; Κι αν αυτός δεν το ξέρει και το μάθει μετά, δεν θα απογοητευτεί με τον φίλο του που το ήξερε και δεν είπε τίποτα; Η αδιαφορία φέρνει την αποξένωση, αυτό ξέρω εγώ.
Αυτό ακριβώς που λες πιστεύω ότι ισχύει. Γι'αυτό αναρωτιέμαι τι να κάνω. Αν ήταν απλή περίπτωση θα του το έλεγα κατευθείαν χωρίς δεύτερη σκέψη..
Χμμ.. Είναι σίγουρο αυτό ή θα κλείσεις κάνα σπίτι δίχως λόγο κι αφορμή? Αν είναι 1000%, θα έλεγα να το πεις στον φίλο σου. Το να είναι ευτυχισμένος πάνω σε ψέματα κακό θα του κάνει,ειτε το ανακάλυψε μόνος του, είτε τον χωρίσει η κοπέλα. Σου λέω τι θα έκανα εγώ..
Scroll to top icon