ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2019 | 17:14

..

Σας παρακαλώ πείτε μου, αρχίζω και τρελαίνομαι, έχω σχέση 2 χρόνια, έχουμε πολλα προβλήματα, τον τελευταίο καιρό έκανε πραγματα που δεν μου άρεσαν και αυτός επέμενε ότι εγώ δημιουργώ ολα τα προβλήματα και του φέρομαι ασχημα. Σήμερα μου είπε ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον του για εμένα, από όταν το είπε δεν έχω σταματήσει να κλαιω, ακύρωσα τη δουλειά μου, και κάθομαι σπίτι και κλαιω. Του είπα θα παω σήμερα να τον δω, να μιλήσουμε γιατί βρίσκομαι σε πολυ χάλια κατάσταση και ποναω και με είπε εγωίστρια γιατί έχει κανονίσει πράγματα και του αλλάζω το προγραμμα, ενώ ειμαι σε τόσο χάλια κατάσταση του ζητησα να κάτσει λίγο να μιλήσουμε να ηρεμήσω, και με παράτησε. Ειμαι στη πιο χάλια φάση, ακύρωσα τη δουλειά και κάθομαι σπίτι και κλαιω και αυτός είναι τόσο ψύχραιμος και τοσο θυμωμένος μαζί μου. Πάντα έδινα τα πάντα σε αυτή τη σχέση, δεν καταλαβαίνω τι έχω κανει λαθος, πάντα του φερομουν καλύτερα από ότι φερθηκα εμένα. Ποναω, ποναω να το σκέφτομαι, ποναω να σκέφτομαι ότι ήρθε η στιγμή, ειμαι σε μια αρρωστημένη κατάσταση και δεν μπορώ να φύγω, νιώθω να τρελαίνομαι και αυτός που και καλα με αγαπάει δεν μου στέκεται ενώ ποναω. Γυρισα σε αυτόν τον άνθρωπο που στον πρώτο μας χωρισμο με έστειλε σε ψυχολόγο γιατί με είχε πληγώσει και είχα κατάθλιψη. Και πάλι θα γίνει το ίδιο, δεν νοιάστηκε, δεν έτρεξε αυτός αντί για εγω να μου πει σήμερα θα το λύσουμε, πονάς; Θα έρθω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Στην ίδια ακριβώς κατάσταση ήμουνα και εγώ με μια πρώην,στη θέση που βρίσκεσαι και εσύ ακριβώς τώρα.Θα σου πώ μια κουβέντα μέσα απο την καρδιά μου και ελπίζω να την ακούσεις.Φύγε.Φύγε μακρια,ρίξε μαύρη πέτρα πισω σου και προχώρα μπροστά,μην ξαναστεναχωρηθείς για ένα άτομο που δεν νοίαζεται.Βρές ένα άτομο που να αξίζει.
Σε ενα μονο θα σταθω: "Γυρισα σε αυτόν τον άνθρωπο που στον πρώτο μας χωρισμο με έστειλε σε ψυχολόγο γιατί με είχε πληγώσει και είχα κατάθλιψη." -- Μπορεις (έστω κ τωρα, αφου δεν εγινε μεταξυ πρώτης κ δεύτερης φοράς) να σκεφτεσαι αυτο ακριβως κ να τον διώξεις απ τη ζωη σου? Θελεις εναν ανθρωπο που θα σε στελνει στον ψυχολόγο ή εναν ανθρωπο που θα σε κανει χαρούμενη? Πετα τη σαβούρα απ τη ζωη σου. Δεν εχω να πω τπτ αλλο.
Είναι ξεκάθαρος, δεν τον ενδιαφερεις πλέον γι'αυτό και είναι τόσο ψυχρός. Κι όσο κλαις και δημιουργείς δράματα, τόσο πιο ψυχρός θα γίνεται, μέχρι να θυμώσει, να σε βρίσει και να εξαφανιστεί εντελώς. Ίσως αποφεύγει να σε συναντήσει, επειδή δε μπορεί να διαχειριστεί δράματα. Επίσης, κοίτα μην ακυρώσεις κι αύριο τη δουλειά. Μη μείνεις και άνεργη μέσα σε όλα.
Scroll to top icon