ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2019 | 11:54

Χωρίσαμε.

Κλείναμε 3 χρόνια, λέγαμε στα επόμενα 2 να παντρευτούμε. Τελικά μέσα σε ένα απόγευμα, μέσα από μια συζήτηση, για τον χρόνο και την δουλειά μας, καταλήξαμε στο να χωρίσουμε. Μια μέρα μετα, πήρα τα πράγματα μου και έφυγα. Δουλεύουμε και οι δύο σε καράβι. Τον πρώτο χρόνο ήμασταν στο ίδιο. Μετά αλλάξαμε πλοία άλλα λίγο-πολυ καταφέρναμε να βρεθούμε. Τώρα σε δύο βδομάδες φεύγω για πιο μακριά εγώ, εκείνος αργεί να ξανά πάρει άδεια... Οπότε βλέπω να τον ξανά συναντώ σε κάνα χρόνο. Πως χωρίσαμε έτσι απλά, τόσο γρήγορα. Τον είδα εχθές... μοιάζουμε και οι δύο χαμένοι. Μάλωσε με το μισό πλήρωμα εκείνος και εγώ έπιασα τον ευατο μου, να μου μιλάνε και να μην τους ακούω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Έχω την αίσθηση ότι ήταν μια δυνατή σχέση που τη χαλάσετε γιατί υπερίσχυσε ο εγωισμός σας. Κρίμα, πραγματικά. Πότε δεν είναι αργά για να τον βάλετε στην άκρη, αν άξιζε τόσο όσο καταλαβαίνουμε.
Είχατε και οι δύο στο μυαλό σας την απόσταση και τις δυσκολίες του επόμενο χρόνουΠοτέ δεν ξέρεις όμως τι θα συμβεί στο μέλλον, δεν αποκλείω το να τα ξαναβρείτε κάποια στιγμή.Δύσκολη η ζωή στα καράβια και ακόμη πιο δύσκολη για τις σχέσεις
Μα η κοπέλα νομίζω, δεν είπε ότι δεν καταλαβαίνει πως έγινε αυτό, γιατί έγινε και τι σημαίνει. Μάλλον της ήρθε απότομα και φυσικά λόγω που είναι πρόσφατο, δεν είναι καλά, δεν το έχει χωνέψει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon