ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2019 | 13:39

χωρισμος μετα απο 7 χρονια.

Το εχω ξαναγραψει. Χωρισα μετα απο 7 χρονια σχεση (τελος καλοκαιριου), ενω ειχαμε κανονισει τα παντα. Και οι δυο φοιτητες, ζησαμε τα παντα μαζι. Μια εβδομαδα πριν χωρισω, ειχαμε παει στους δικους της επισημα. Συγκατοικουσαμε κιολας τα τελευταια 3 χρονια. Γυρνωντας πισω στη πολη μας - εγω διδακτορικος φοιτητης, αυτη φοιτητρια ακομη, ιδια ηλικια εχουμε- την ειδα με αλλον μη εχοντας ακομη μαζεψει τα πραγματα απο το σπιτι μας. Πως απαιτει πολιτισμενο χωρισμο, ενω απο την αρχη μπορουσε να μου πει ότι ξερεις δε θέλω να φας κέρατο, προχωράμε. Πως απαιτει να ειμαστε φιλοι, να ρωταει αν ειμαι καλα, να με παρακολουθει, οταν μπορεσε και εκανε αυτο; Οχι μονο βρηκε, πηγε να μεινει και μαζι του κιολας.Εχω διαλυθει.
17
 
 
 
 
σχόλια
Όσοι δεν το περάσαν ετσι ακριβώς δεν θα σε καταλάβουν. Καποτε στα κονφεσιονς είχα διαβάσει μια ιστορία για ένα παλικάρι και κάθε τόσο σκέφτομαι πως να είναι τώρα και πως τα φέρνει στα ίσα του. Διάλεξε τον δρόμο της ευτυχίας και μείνει μακρυά απο αυτό τον καρκίνο.Διάβασε εδώ : https://www.lifo.gr/confessions/view/372746
φιλια?ποια φιλια μετα απο αυτο?? μορφωμενος ανθρωπος εισαι , ξυπνα επιτελους και ξεγραψε μια και καλη τετοια ατομα απο την ζωη σου. Δεν εχεις αναγκη τετοια ατομα.
Όλοι αυτό μου λένε. Αλλά σε όλα τα πράγματά ψαχνω μια λογική εξήγηση. Καλύτερα να μου έλεγε, εχω άλλον, παρά γράμματα, φωτογραφίες κλαδί αμαραντου (για τη σχεση μας) και τέτοιες αηδίες.
αυτες ειναι οι κλασικες μαλακιες, σε καποια πραγματα μην ψαχνεις καμια λογικη εξηγηση γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει.Μορφωμενο ατομο εισαι κανε υπομονη και θα βρεθει κατι καλο και για εσενα , δεν θα χαθεις , αλλωστε αυτη εχασε οχι εσυ , εδειξε το ποσο "φτηνη " ειναι . Αυτο που εχεις να κανεις ειναι να κοιταξεις μπροστα και μην κρατησεις καμια επαφη ,αλλαξε σελιδα στην ζωη σου μια και καλη. Οπως ξαφνικα σε αφησε ετσι και ξαφνικα θα εμφανιστει παλι στην ζωη σου αργα η γρηγορα αλλα μην της κανεις την χαρη οχι να δεχτεις αλλα ουτε καν κουβεντα να ανταλαξεις μαζι της. Να χαιρεσαι να δοξαζεις τον θεο που αποκαλυφθηκε το αληθινο της προσωπο τωρα πριν δεσμευτεις σοβαρα μαζι της .Φανταζεσαι να ησουν παντρεμενος και να σου εκανε αυτο ? Απο τι γλιτωσες αδελφε,πανε στην εκκλησια να αναψεις κανα κερακι και να ευχαριστησεις τον θεο.
Με την υπομονή δε τα πάω και πολύ καλά. Επίσης με την καμία να επιστρέψει ΄συντομα γιατί απλά θα με ζαλίσει κι άλλο. Προσπαθώ να βρω τα πατήματα μου, αλλά ότι δε τη σκέφτομαι, θα πω ψέμματα.
Μήπως ο λόγος είναι ότι ένιωθε υπολειπόμενή σου στο σπουδαστικό κομμάτι κι έψαχνε κάποιον στα κυβικά της; Δες το κι έτσι, μπορεί να παρηγορηθείς λίγο (για την ανωριμότητα της σκέψης).
Μου το είπε. Ότι τώρα θα δεις μια άλλη. Το ζήτημα όμως είναι ότι εγώ δεν αφέθηκα σε αυτή τη σχέση και προχώρησα πάντα πλάι της. Δλδ πολλές φορές είναι και εσύ πόσο προστατεύεις τον εαυτό σου μέσα σε μια σχεση. Από την άλλη το να με κατηγορεί ότι με ερωτεύτηκε τυφλα και έγινε υποχείριο μου; Πόσο σκληρό για ένα χωρισμό, αυτά τα λόγια με πεθαίνουν και όχι ο νέος γκομενος. Όλοι προχωράμε.
Να συναντηθούμε εμείς οι δυο να τα πούμε να τα πιούμε και να πούμε και το πόνο μας... Ακριβώς το ίδιο περνάω μόνο που εγώ είχα σχέση 3 χρόνια και με παράτησε για τον ίδιο σκοπό πέρα τις παπαριές που μου έλεγε...Μη σκας , όλα περνάνε αρκη να το θέλουμε ,τέτοιοι ανρθωποι δεν αξίζουν μέσα μας...Βέβαια απ' την άλλη μας λένε την αλήθεια πχ όπως... Έφυγε ο έρωτας και τέτοια παπατζιλικια...Την αλήθεια ακριβώς βασικά δεν στη λένε..Πχ όπως, θέλω να πηδηξω άλλη/ άλλον....Αυτά τα καλά...Άστα να πάνε ρε εξΥπομονή και δύναμη ...Και βέβαια ένα κρασί
Και φιλαράκια εχω και λιώμα γίνομαι. Αλλά σκάω με το coolitude που μου βγάζει. Παντα ήμασταν έντονο ζευγάρι... Αλλά.. κάπου πρέπει να υπάρξει και ένας σεβασμός σε αυτά που ζήσαμε.
:(Tι να πεις..!Στεναχωριέμαι όταν διαβάζω τέτοια. Να έχεις προσφέρει στον άλλον τόσα και τόσα επί χρόνια και μετά να σε πετάει έτσι χωρίς το παραμικρό ίχνος σεβασμού. Σκέφτομαι το ενδεχόμενο του να ζήσω κάτι τέτοιο και σφίγγεται η καρδιά μου :(Oπως και να χει αυτή χάνει, εσύ δεν χάνεις τίποτα γιατί αυτή δεν φέρθηκε σωστά. Κοίτα να τελειώσεις με το διδακτορικό σου, δες που θα πας και τι θα κανεις μετά και υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Απλά κρίμα τα 7 χρόνια :(
Αυτό ακριβώς δεν αντέχω. 7 χρόνια και τώρα δύο ξένοι; Ακόμη δε μπορώ να το δεχτώ και σκέφτομαι να προσπαθήσω να καταλάβω το λόγο της αντίδρασης της. Ίσως επειδή ήμουν ο πρώτος της; πάντως όλοι μου λένε καλύτερα που έφυγε, δε ταιριάζετε. Παρόλο αυτά περάσαμε όλη μας τη φοιτητική ζωή.
Έχω τέτοιο θυμό μέσα μου που με το ζόρι σηκώνομαι κάθε πρωι. Πραγματικά δέ μπορώ να καταλάβω το πώς της γύρισαν τα μυαλα και κυρίως, πώς κρατιέμαι και συνεχίζω. Κλειδιά ακόμη δέ της Έχω επιστρεψει.
Εχω παθει το ιδιο..... ο θυμος περναει, αλλα εγω μετα απο χρονια ακομα θυμωνω καποιες στιγμες με οτι ειχε συμβει.... Ειχα σκασει πραγματικα αλλα δεν εχει αξια πιστεψε με .... καθε εμποδιο για καλο,θα βρεις καλυτερη... απελαυσε την ελευθερια σου τωρα γιατι θα βρεις αλλη και θα τρεχει παλι΄.... καλη τυχη και καθαρο μυαλο, δεν αξιζει για καμια και κανεναν!!!
Scroll to top icon