ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2019 | 21:38

όχι άλλα ζώδια, ταρό κλπ

Ζώδια, ταρό , ιτσινγκ, αριθμολογίες, νόμος της έλξης...όλα αυτά είναι ψέματα και μπούρδες.με θλιβει να βγαίνω ραντεβού και να με ρωτάνε τι ζώδιο είμαικαταστρώνει ο άλλος σχέδιο πώς να μου την πέσει με βάση τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μου, τα οποία είναι αφόρητες γενικολογίες και δεν ανταποκρίνονται στην προσωπικότητα μου.Αντί να είναι ο εαυτός του!!! Και όπου μας πάει.Φίλη μου ρίχνει τα ταρό να δει γιατί δεν της μιλάει κάποιος που γνώρισε στις διακοπές και δεν της ζήτησε καν το τηλέφωνο της. Γιατί δεν του αρέσεις, καλή μου. Φίλος μου διαβάζει στο εβδομαδιαίο ωροσκόπιο του ότι είναι ώρα να εμπιστευθεί τις δυνάμεις του στα επαγγελματικά του, παραιτείται για να ανοίξει μπλοκάκι και τώρα προσπαθεί να κάνει ρύθμιση με την εφορία. Γιατί δεν διάβασες τη φορολογική νομοθεσία πριν κάνεις έναρξη, βρε;Πάω διακοπές, γνωρίζω έναν φανφάρα και με ρωτάει τι ζώδιο είμαι. Άλλη χαζή εγώ, απαντάω από αυτοματισμό Λέων και μου λέει "Υδροχόος, είσαι απέναντι μου και ταιριάζουμε"Εν τω μεταξύ το ανάποδο μου, ήταν λες και έβλεπα το ακριβώς ανάποδο του εαυτού μου. Η προσωποποίηση της παράνοιας!!! Και μετά λέμε για τα θρησκευτικά μόνο. Είμαστε σίγουρα στο 2019, έστω με το θρησκευτικό ημερολόγιο;;;
5
 
 
 
 
σχόλια
Όταν συναντώ τέτοια άτομα και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να φύγω αμίλητος, μπαίνω στη φάση τους και τους σερβίρω ,ό,τι πιο άσχετο μου έρθει (από Ευαγγέλια, τον Πυθαγόρα, τη βίβλο των νεκρών, Καστανιέδα, Καμπάλα και δικές μου αυτοσχεδιαζόμενες βλακείες πολύ χειρότερες. Ω, ναι, ενθουσιάζονται.Ποτέ κανείς δεν έφερε αντίρρηση, δεν γέλασε, δεν κατάλαβε το δούλεμα. Από αυτό το δόλιο πάθος, εκτός που διασκεδάζω, έμαθα πως η βλακεία είναι ανίκητη." Πιστεύω γιατί είναι παράλογο" που έλεγε κι ο Τερτυλιανός. Όσο πιο παράλογο τόσο καλύτερα.Αντιθέτως η αναφορά στα θαύματα της φύσης, του έρωτα και της Τέχνης (η Μεταφυσική της Φυσικής δηλαδή) τους φέρνει χασμουρητά.Κι ενώ ο επιστημονικός τύπος ενίοτε γίνεται βαρετός από ορθολογισμό (κορεκτίλα) και έλλειψη φαντασίας, ο μεταφυσικός μη έχοντας ούτε λογική, ούτε φαντασία, καλύπτεται από την φαντασίωση.Είναι ζωγράφος που έχασε τα πινέλα του, μουσικός που του σπάσανε το βιολί.Αλλά στον μεταμοντέρνο κόσμο μας είναι απίθανο να συναντήσεις κάποιον που είναι κάτι από αυτά, να ανήκει σε κάποιον τύπο, έστω έναν αληθινά ηλίθιο. Όλοι λίγο από όλα και τίποτε. Τώρα και οι κανονικοί και οι έξυπνοι μοιάζουν με βλάκες με την πρώτη ματιά.Επειδή οι βλακεία αυξήθηκε και πληθύνθηκε και δεν θέλουν να ξεχωρίζουν από την μάζα.Μήπως δεν το προφήτεψε κι ο Χριστούλης πως οι έσχατοι έσονται πρώτοι; Τι δεν καταλαβαίνεις; Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.
Αν δεν σε επηρεάζουν δεν βρίσκω λόγο να εκνευρίζεσαι,δεν νομίζω να ήρθε κανείς και να σου έβαλε δύο κρυστάλλους αμέθυστου στον λαιμό σου με το ζόρι.Εν πάση περιπτώσει,όπως έχει ένας χριστιανός το ελεύθερο από την κοινωνία να κάνει το σταυρό του κάθε φορά που φοβάται,έτσι ζητώ και εγώ το ελεύθερο να φορτίζω τις πετρούλες μου στον ήλιο χωρίς οι φίλοι μου να με βλέπουν τρελό.
Και το χειροτερο ειναι οτι προσπαθουν να πεισουν κ τους αλλους οτι ισχυουν αυτες οι μπουρδες!! "Μα το ζωδιο μου ελεγε οτι θα παρω λεφτα και πληρωθηκα, ΚΑΛΑ Ε, ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΕ, ειδες που βγαινουν τελικα??!!!"Η το αλλο, πανε να τους πουν τον καφε και λενε "μα εμενα μου τα βρηκε ολα η μανταμ Σουλα, και οτι τα εχω με τον Τακη, και οτι εχω 3 κουνελια, και οτι μενω απεναντι απο το παρκο, και οτι δουλευω σε ναυτιλιακη εταιρια. ΕΕΕΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΤΕ, ειναι φως φαναρι οτι αυτοι οι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ εχουν περασει απο χρονια εκπαιδευσης για να μαθουν να προβλεπουν το μελλον σου απο το κατακαθι του καφε. ΔΗΛΑΔΗ ΗΜΑΡΤΟΝ. Ακομα και αν βρει ολη μου τη ζωη μια τυπισσα που λεει τον καφε, ΔΕΝ προκειται να παψω να πιστευω οτι ολα αυτα ειναι ενα ματσο ασυλληπτες μπουρδες. Πως ειναι δυνατον νοημονες ανθρωποι να πιστευουν ολα αυτα? Χμμ, μαλλον δεν ειναι κ τοσο νοημονες.
Scroll to top icon