ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2019 | 13:47

ξερω..ξερω...

Κοιταζομασταν σχεδον 2 χρονια ..Βρεθηκαμε απο σποντα σε κοινη παρεα το Σαβ..καταληξαμε σπιτι μου ενω ημασταν και οι δυο μεθυσμενοι..Το πρωι που ξυπνησε μου ζητησε το τηλεφωνο μου,μου εδωσε κ το δικο του.....Του ειπα οτι εχω πιει ,οτι μου αρεσει αλλα αυτο δε σημαινει οτι θελω να παμε κ σπιτι..Παρολαυτα οι αντιστασεις μου ηταν ελαχιστες..Μου ειπε την επομενη το πρωι οτι "μου βγηκε γτ ηθελα πολυ να σε π@@ξω..."Ημουν πολυ επιφυλακτικη ως προς το να δωσω τον αριθμο μου(μου το χε ζητησει και την προηγουμενη το βραδυ) οχι γτ δε μου αρεσει αλλα γτ δεν θελω να ελπιζω,να περιμενω ..να γουσταρω..το σεναριακι ειναι το γνωστο απο δω κ επειτα?
10
 
 
 
 
σχόλια
Αφού σου αρέσει, γιατί δεν δίνεις επιτέλους το τηλέφωνο και όπου βγει; Δεν θες λέει να ελπίζεις, να περιμένεις. Ε, πώς θα γίνει αλλιώς; Ας σε θέλει και κείνος, δεν θα περιμένεις πολύ! Δώσε μια ευκαιρία. Ποτέ δεν ξέρεις!
Έκανε σεξ μαζί του, αλλά δίσταζε να του δώσει το τηλεφωνο της, από φόβο μήπως δεν την πάρει και περιμένει άδικα.Τελικά, του το εδωσε, βέβαια, και μας ρωτάει (εμάς), αν υπάρχει περίπτωση να εξαφανιστεί μιας και την π@δ@ξε.Καλα δεν τα λέω εξ με τις μειωμένες αντιστάσεις; Που πάει στο διάολο να κάνεις σεξ μαζί του, καλά έκανες, μαγκιά σου, αλλά όχι να το αποδίδουμε και σε μειωμένες αντιστάσεις! Ούτε το θαρρος των επιλογών σας δεν έχετε!
Scroll to top icon