ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2019 | 19:58

Αποβλάκωση

Έχω βαρεθεί να βλέπω γύρω μου αποβλακωμενους ανθρώπους με ένα κινητό και ένα ταμπλετ στο χέρι. Επιφανειακές σχέσεις, τρομερή μοναξιά. Υποκρισία. Αγόρια στο ένα τραπέζι. Κορίτσια στο άλλο. Κανένα φλερτ. Καμία επικοινωνία. Και στην καλύτερη περίπτωση αν κάτσει κάτι, ένα πήδημα στα γρήγορα και ο καθένας σπίτι του. Καμία διάθεση για ανθρώπινη επαφή. Καμία αντοχή για βάθος χρόνου. Ειλικρινά λυπάμαι αυτή την γενιά. Έζησαν τα στραβά των προηγούμενων που ζούσαν και ζουν στην υποκρισία και το ψέμα και για να τα αποφύγουν πήγαν στο άλλο άκρο. Κρίμα, κρίμα για όλους. Και κρίμα και για εμένα που το ζω και δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα.
53
 
 
 
 
σχόλια
Δεν έχω διαβάσει όλα τα σχόλια. Αλλά ένα έχω να πω. Ότι όταν ένας άντρας είναι μέτριος ( ή και μια γυναίκα. Το ίδιο ισχύει ) δε μπορεί να κοιτάει γυναίκες-μοντέλα. Δηλαδή λίγη αυτογνωσία δεν έχετε ρε παιδιά ; Μετά λέτε ότι δεν μπορώ να σταύρωση γυναίκα!! Ε κάτσε πως θα σταυρώσεις αν είσαι έτσι όπως είσαι ; Που στην τελική δεν σε κατηγορώ αλλά κοιτά κάτι «στα κυβικά» σου. Δηλαδή χάθηκαν οι γυναίκες ; Ή αλλάζεις τα δικά σου κυβικά ( αν είσαι εύσωμος προσπαθείς να αλλάξεις και να φτιάξεις το σώμα σου ) ή απλά βρίσκεις κάτι στα δικά σου κυβικά. Δεν γίνεται ο ένας να ασχολείται με τον εαυτό του και να περιποιείται και ο άλλος επειδή είναι άντρας να νομίζει ότι είναι οκ όπως και να ναι και μετά να παραπονιέται ότι δεν βρίσκει γυναικα. Πολύ μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας μερικοί. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βρίσκετε γυναίκα.
Γενικά ο geo ενώ αρχικά φαίνεται οκ αν το ψάξεις τρώει αρκετά κολλήματα. Πιο παλιά σε κάτι εξ που έβαζε, πχ επέμενε ότι είναι οκ να κάνεις μπάνιο μια φορά τη βδομάδα. Και ότι οι γυναίκες προτιμούν τους πλούσιους. Το ότι μετά από μια βδομάδα απλυσια παίζει να μυρίζεις σαν κοτέτσι και οι τύπισσες άλλαζαν δρόμο δεν περνούσε από το μυαλό του.Τώρα ας πούμε ενώ του μιλήσατε λογικά. Εκεί αυτός στο σκάλωμα του. Τεσπα.
Χαχαχαχ εγώ πάντως δε πιστεύω ότι τα εννοεί. Τον κοβο για άτομο με πολλά ψυχολογικά. Και βρίσκει να ανεβάσει θέματα που ξέρει ότι σίγουρα θα ασχοληθούν πολλοί και θα πάρει πολλά σχόλια έτσι ώστε να έχει καπως να σκοτώνει τις ώρες που του φαίνονται ατέλειωτες και τόσο βαρετές. Δε παίζει να υπάρχει τέτοιο άτομο που να μην έχει τόσα μειονεκτήματα. Αχχαχαχαχ.
Απαντώ στην Αριάδνη εδώ γιατί ξέφυγαν τα σχόλια.Ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί γιατί οι προτάσεις που δέχεται μια γυναίκα σήμερα έχουν πολλαπλασιαστεί κυρίως μέσω τον σόσιαλ. Πές μας συγκεκριμένα πόσα μηνυμάτα δέχεσαι εσύ προσωπικά κάθε μέρα σε facebook και instagram. Και όχι μόνο μηνύματα αλλά και λάικς που και αυτά μπορεί να υποδηλώνουν προσέγγιση. Αυτά δεν υπήρχαν στο παρελθόν τώρα βλέπεις την κάθε κοπέλα να ανεβάζει στο ίνστα φωτό και εκατοντάδες να ακολουθούν απο κάτω. Μετά γράφεις ότι οι πλούσιοι άντρες είναι λίγοι και επομένως μόνο ένα αντίστοιχο ποσοστό γυναικών τους αντιστοιχεί. Λάθος για 2 λόγους. Πρώτον οι γυναίκες έχουν ένα πολύ άσχημο κουσούρι να θέλουν να μπλέκουν με παντρεμένους ή τελος πάντων που είναι σε σχέση με τελικό σκοπό να τον χωρίσουν και να φτιάξουν καθαρά μαζί τους. Διαφωνείς ότι υπάρχει μια μεγάλη μερίδα γυναικών με αυτό το ελάττωμα;;Δεύτερον υπάρχουν άντρες εκεί έξω που πάνε με πάρα πολλές γυναίκες τον χρόνο που είναι όμορφοι και ευκατάστατοι και αλλάζουν πολύ γρήγορα τις σεξουαλικές τους σχέσεις αυτοί μπορεί να είναι το 10% του αντρικού πληθυσμού αλλά να απασχολούν ένα 30-40 του γυναικείου επομένως αντίστοιχα να μένει ένα μεγάλο ποσοστό αντρών μόνοι.
"Πρώτον οι γυναίκες έχουν ένα πολύ άσχημο κουσούρι να θέλουν να μπλέκουν με παντρεμένους ή τελος πάντων που είναι σε σχέση με τελικό σκοπό να τον χωρίσουν και να φτιάξουν καθαρά μαζί τους"-- Ενω οι αντρες? Σωστοί σε ολα ετσι? Δεν τα φτιαχνουν με παντρεμενες ποτε. Κατα τα αλλα σκέφτηκες αγαπη ποσοι ειναι αυτοι που ρίχνουν παραμυθι απ την αρχή? " ειμαστε σε διασταση, δεν τη θελω πια, ειμαστε στα τελευταια μας, θα τη χωρίσω κ θα μαστε μαζι, λιγη υπομονη κανε". Αυτα τα ξερεις? (δε δικαιολογώ απλα σου δείχνω κ την αλλη σκοπια που αγνοεις-δε θελω να πιστεψω σκόπιμα). "... αλλά να απασχολούν ένα 30-40 του γυναικείου επομένως αντίστοιχα να μένει ένα μεγάλο ποσοστό αντρών μόνοι."-- Ξερεις οτι αυτο το 30-40 του γυναικείου πληθυσμου δεν "απασχολείται" μονο απο το 10% του αντρικού πληθυσμού που αναφερεις. Δλδ με τη σειρα τους κ αυτες οι γυναικες "απασχολούν" κ άλλους αντρες. Ανακύκλωση θαρρώ το λενε... Παλικάρι εισαι μονο 19. Ειναι κριμα να εχεις τετοιες αποψεις μα το Θεο.
ΔιαφωνώΟ ανταγωνισμός αυξάνεται όταν είναι πλέον περισσότεροι αυτοί που διεκδικούν το ίδιο "έπαθλο". Άρα εφόσον μιλάμε για σχέσεις, ο ανταγωνισμός θα αυξανόταν αν ο ίδιος αριθμός γυναικών ξαφνικά διεκδικουταν από μεγαλύτερο αριθμό ανδρών σε σχέση με το παρελθόν (ή το αντίστροφο αλλά εσύ μιλάς για ανταγωνισμό μεταξύ των ανδρών, οπότε θα σταθώ σε αυτό). Αυτό δεν συμβαίνει γιατί η αναλογία ανάμεσα στα δύο φύλα δεν έχει αλλάξει, τουλάχιστον όχι δραματικά. Χοντρικά δηλαδή σε κάθε άνδρα αντιστοιχεί μια γυναίκα. Έχει αυξηθεί ο αριθμός των προτάσεων που δέχεται όχι κάθε γυναίκα αλλά μόνο οι ωραίες γυναίκες. Ως προς αυτές ναι, έχει αυξηθεί πράγματι ο ανταγωνισμός, έχεις δίκιο. Άρα το πρόβλημα σας, των περισσότερων δηλαδή ανδρών, είναι ότι κυνηγάτε τις κουκλαρες. Αυτές επειδή έχουν μεγάλη ζήτηση επιλέγουν αυτόν που θεωρούν καλύτερο, πιο όμορφο, πιο έξυπνο, πιο πλούσιο, ανάλογα με τα γούστα της κάθε μιας. Οι υπόλοιποι μένουν μπακουρια όπως λες. Αυτό όμως είναι το λογικό.
Το λογικό είναι να μένουν μπακούρια ένα μεγάλο ποσοστό αντρών;;Δηλαδή εγώ που είμαι ακόμα παρθένος θεωρείς ότι είναι φυσιολογικό που δεν μπορώ να σταυρώσω γυναίκα;; Το θεωρείς φυσιολογικό να στέλνω απο το ίνσταγραμ μου σε 3-4άρια της περιοχής μου εδώ στην βάρη-βούλα και να τρώω πόρτα επειδή τις έχουν στείλει άλλοι 100;; Είναι φυσιολογικό όντας 5άρι να τρώω συνεχώς άκυρα απο εδώ και εκεί;; Μάλιστα.
Εξήγησα για ποιον λόγο είναι λογικό! Αν πάει ένας άνδρας να πλησιάσει μόνο γυναίκες που τους την πέφτουν άλλοι 100 καλύτεροι, τότε ναι είναι λογικό να είναι μόνοι. Μήπως η λύση θα ήταν να προσεγγίσουν άλλες γυναίκες, που ενδεχομένως θα ήταν πιο εύκολο να τις κατακτήσουν;Τι θα πει όντας 5αρι;
Το 5άρι σημαίνει 5/10 σε ένα θεωρητικό σύστημα αξιολόγησης εμφάνισης.Ως προς αυτά που γράφεις συμφωνώ απόλυτα αυτό ακριβώς κάνω. Εχω εδώ και χρόνια σταματήσει να ασχολούμαι με γυναίκες απο 6 και πάνω και έχω εστιάσει σε 4άρια κυρίως δηλαδή γυναίκες ελαφρώς παχουλές σε φυσιολογικά πλαίσια ή σε γυναίκες λεπτές αλλά με μέτρια χαρακτηριστικά. Και εκεί τρώω πόρτα στο χαλαρό η κατάσταση έχει ξεφύγει, στέλνω τις προάλλες μήνυμα σε 4άρι με αρκετα παραπανήσια κιλά και έφαγα άκυρο μιας και δεχόταν καμιά 30άρια μηνύματα την ημέρα και προφανώς κάποιοι ήταν πιο όμορφοι.
Το ότι κατατάσσεις τους ανθρώπους σε 5αρια, 4αρια και ούτω καθεξής, δεν ξέρω πως να το σχολιάσω.Πάντως υπάρχουν και άλλα πράγματα εκτός από την εμφάνιση που είναι σημαντικά όπως ο χαρακτήρας, η προσωπικότητα, η μόρφωση, η αυτοπεποίθηση, η αύρα γενικά κάθε ανθρώπου. Εσύ και μόνο από τα ελάχιστα σχόλια σου που διάβασα, με όλο το σεβασμό, αλλά μου βγάζεις μια αγανάκτηση που δεν έχεις βρει ακόμα γυναίκα και έναν "πανικό". Όλα αυτά γίνονται αντιληπτά ακόμα και από το ένα μήνυμα που θα γράψει ο άλλος. Αν αυτό η κοπέλα το εισπράττει μην σου κάνει εντύπωση γιατί σε απορρίπτει.
Επίσης έχεις ένα στυλακι σαν να σκέφτεσαι ότι αφού αυτή έχει παραπανίσια κιλά, την έχεις και όταν τελικά τρως Χ, είναι σαν να σκέφτεσαι "μα πως τόλμησε να με απορρίψει, το instagram φταίει"
Όπως εσείς έχετε τα κριτήρια σας και θέλετε η άλλη να είναι ωραία, έτσι έχουν και οι γυναίκες τα δικά τους στάνταρ. Δικαίωμα ολονων είναι να έχουν τα γούστα τους και τις απαιτήσεις τους. Γιατί ρίχνεις την ευθύνη στις γυναίκες;Για να απαντήσω στην ερώτηση σου, δεν δέχομαι μηνύματα στο instagram ή στο Facebook γιατί δεν έχω τίποτα από τα δύο. Είχε παλιά Facebook αλλά το έκλεισα γιατί δεν ασχολούμουν.Τώρα αυτά περί κακής συνήθειας των γυναικών τα βρίσκω ηλιθιότητες.
Κακώς, να κάνεις ίνσταγκραμ επειγόντως να ανεβάσεις και 2-3 καλές φωτογραφίες δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου πόσοι νοματαίοι θα σου στείλουν. Μπορεί και σε 2 μήνες να σου έχουν στείλει 200 άτομα προσωπικό μήνυμα και άλλοι 500 να σε ακολουθούν χωρίς πλάκα τώρα.
Σε ευχαριστώ πολύ για τη προτροπή αλλά δεν έχω τέτοια ανάγκη για επιβεβαίωση. Νιώθω αρκετά όμορφη και χωρίς 500 likes. Αν κάποια στιγμή την αποκτήσω θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου. (σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι όσες έχουν instagram το έχουν κάνει για επιβεβαίωση)
Ρε φιλε. Αφου βλεπεις η αριαδνη σου μιλαει με επιχειρήματα. Τα δικα σου ποια ειναι ακριβως? Το οτι εισαι παρθένος στα 29 ενω δε θα πρεπε? Ε τι να κανουμε ετυχε. Οι γυναικες φταίμε γι αυτο? Επειδη σε απορρίπτουμε? Οσο για την αριθμηση που δινεις κ στις γυναίκες που προσεγγίζεις αλλα κ στον εαυτο σου, να σου πω απλα οτι τα νούμερα ειναι υποκειμενικά. Το οτι εσύ δε μπορεις να χωνέψεις το γεγονος οτι μια κατωτερη σου εμφανισιακά σε απορρίπτει εχει να κάνει καθαρα με σενα κ με το πως εσύ βλεπεις τον εαυτο σου κ την αλλη όσον αφορα στην εμφανιση. Για να στο σπασω, μπορει να ειναι πιο όμορφες απ οτι τις αξιολογεις κ συ οχι τοσο όμορφος οχι σε αξιολογεις (ή κ ενα απο τα δυο). Ο μονος λογος που στέκομαι στο κομματι εμφανιση τοσο, ειναι καθαρα επειδη εσύ το εθιξες με λεπτομέρεια. Οσον αφορα στο χαρακτηρα τωρα. Θα στο πω απλα. Αλλαξε αντιλήψεις. Δεν εχω να προσθέσω κτ αλλο.
Ψάχνω για γυναίκα 10 χρόνια τώρα και καμία ανταπόκριση δεν έλαβα εκτός 2-3 περιπτώσεων που απέρριψα γιατί δεν πληρούσαν ούτε τα στοιχειώδη κριτήρια που θέτω. Το 5/10 το έβαλα γιατί γενικά είμαι πολύ συντηρητικός και δεν θέλω να είμαι πλεονέκτης. κάτσε να σου στείλω μια φωτό χωρίς το πρόσωπο για να δείς τι εννοώ.https://twitter.com/geo_gian1990/status/1171195642221420544/photo/1.
Φιλε δε θα ακολουθήσω καν το λινκ που εστειλες. Ειναι απαίσιο αυτο που μολις εκανες. Αυτη η κοπελα (προφανως) μιλαει με σενα κ εστειλε τη φωτο σε σενα (πολυ κακως) κ συ τωρα πας να τη στείλεις σε μια άγνωστη, κ σε σενα κ σ αυτην, για να αποδείξεις τι ακριβως? Οτι η κοπελα δεν ειναι ομορφη αρκετα? Ελα σε παρακαλω ωρίμασε κ κατάλαβε επιτελους οτι ο χαρακτήρας σου φταιει. Κ προφανως κ τα υψηλά στάνταρντς που εχεις νομίζοντας κιολας οτι εισαι μετριοπαθείς στις απαιτήσεις σου. Να σε ρωτησω? Θα έστελνες με την ιδια ευκολία κ δικια σου φωτο (οκ χωρις προσωπο) στη συνομιλια που εχουμε τωρα? Για στειλε να αξιολογήσουμε κ σενα.
Κ για να λήξει αυτη η παρωδία διαλογου, κατέληξες στο πραγματικο σου προβλημα. Οτι για τον εναν ή τον αλλο λογο (στα ειπα αυτα στο προηγούμενο ποστ μου) δε μπορεις να σταυρωσεις γυναικα. Εξ ου κ οι σεξιστικες αποψεις. Η ισως ειναι κ το αντιθετο. Εξαιτίας των σεξιστικων απόψεων δε μπορεις να σταυρωσεις γυναικα. Οπως κ να χει, κατηγορείς τις γυναικες απειδη δεν σου κάθονται. Η ουσια ειναι αυτη.
Α δικια σου έστειλες. Βιάστηκα να σε κρίνω. Κ παλι φιλε δε θα μπω να σε δω γτ οπως σου ειπα κ πιο πανω ολα υποκειμενικά ειναι. Εγω μπορει να σε βρω απο μπαζο μεχρι κουκλο. Εχει κπ νοημα? Οχι? Κ γενικα χαθηκε το νοημα της κουβέντας. Λοιπον με κουρασες. Αν θελεις κρατα το αν θελεις οχι, αλλα αλλαξε αντιλήψεις. Εισαι νεος ανθρωπος με αντιλήψεις γερου (η γυναικα πρεπει να ναι αγνη? Στην αλληη εξ που σχοκιασαμε. Γελαω ακομα...) κ επισης εισαι τερμα σεξιστης. Αν συνεχίσεις εστι σε διαβεβαιώ οτι θα παραμείνεις παρθένος κ για την επομενη δεκαετία της ζωης σου. Δε φταινε οι αλλοι (οι γυναικες στην περιπτωση σου) για τα δεινά μας αλλα εμεις οι ιδιοι. Αλλαξε τις αντιληψεις σου. Η γιαγια μου ειναι πιο προχωρημένη απο σενα. Καληνυχτα.
Αριαδνη φανηκε απο την αρχη. Αλλο ελεγε η εξ, αλλο σχολίασε αυτος. Το πηγε εκει που τον ενδιέφερε τελειως αυθαίρετα. Γτ απλα ηθελε να κράξει τις γυναικες. Τοσο απλα. Καληνυχτα αγαπη!
Ή μας κοροϊδεύεις ή όντως τ εννοείς και για αυτό ακριβώς δεν σ κάθεται καμία. Χαχαχαχ έχω κλάψει με αυτά π λες αλήθεια. Απ τ μια κράζεις αυτές που έχουν ινσταγραμ γιατί κατά κάποιο τρόπο αυτό φταίει που δεν σε θέλουν και απ την άλλη ανεβάζεις εδώ φωτογραφίες σου γιατί ψάχνεις την επιβεβαίωση. Και στην τελική μπορεί να μην είναι καν δίκη σου η φωτό τόσο ανασφαλής που είσαι. Χαχαχαχ
Κυρίως οι γυναίκες ευθύνονται για όλο αυτό για πολλούς και διάφορους λόγους που τα έχουμε αναλύσει δεκάδες φορές εδώ μέσα. Μην εξισώνετε τις ευθύνες.Αυτό θέλω μόνο.Ευχαριστώ.
Ναι βεβαίως. Καταρχάς η γυναίκα είναι αυτή που στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δίνει ή όχι το πράσινο φώς για μια σχέση. Οι γυναίκες είναι αυτές που δέχονται πολλαπλές προτάσεις καθημερινά απο άντρες είτε στα σοσιαλ μίντια κυρίως facebook,instagram είτε στην καθημερινή τους ζωή τους. Άρα αυτές είναι που ρυθμίζουν σε μεγάλο βαθμό την ροή των σχέσεων. Τώρα επειδή ο ανταγωνισμός έχει ανοίξει σε σχέση με το παρελθόν βλέπεις γυναίκες να φιλτράρουν όλο και περισσότερο τον αντρικό πληθυσμό μέχρι να βρούν αυτό που ψάχνουν που συνήθως είναι ένας πλούσιος όμορφος άντρας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένας μεγάλος αριθμός αντρών να μένει στην απέξω για αυτό και βλέπει κανείς τόσα μπακούρια πλέον.Εδώ και μια έρευνα απο την ουάσινκτον πόστ που το αποδεικνύει αυτό που σου λέω (https://twitter.com/_cingraham/status/1111607604348805120) το διάγραμμα βασικά.
Φιλε Geo δεν μπήκες καν στον κοπο να διαβασεις το αρθρο το οποίο εχει να κανει με το προσδόκιμο ζωης σε σχεση με την οικονομική άνεση των Αμερικανών. Ασχετο κ ακυρο με όσα υποστηρίζεις (ή μαλλον δεν υποστηρίζεις). Εκτος αν θελεις να μας πεις οτι ως γυναικες θελουμε να εχουμε το μέγιστο προσδόκιμο ζωης κ γι αυτο θελουμε πλουσιους αντρες. Ελα ρε φιλε, please δλδ!
συμφωνώ απόλυτα με geo, οι γυναίκες τα φταίνε όλα που δεν μας κάθονται. Και ακριβώς γι'αυτό ,επειδή δεν μας κάθονται,(σύμφωνα και με τα σχόλια μιας άλλης εξ.) αυτός είναι και ο λόγος που δεν μας καταλαβάινουν κιόλας. (αφού στο σεξ καταλαβαινεις τον άλλον). Επομένως το χάσμα επικοινωνίας στα 2 (βασικά) φύλα όλο και μεγαλώνει με εκθετικούς (ίσως) ρυθμούς.Tololololol
geo1990, διάβασες την εξομολόγηση; Αναφέρεται σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα. 1ον, μιλά για αποβλάκωση στο ίντερνετ. Νομίζω ότι άνδρες και γυναίκες είναι εξίσου αποβλακωμενοι. Δεν έχει κανένα από τα δύο φύλα τα πρωτεία στην αποβλάκωση. 2ον, αναφέρεται σε επιφανειακες σχέσεις που σκοπό έχουν μόνο το σεξ. Νομίζω πως συνήθως οι άνδρες είναι αυτοί που θέλουν μόνο σεξ και τίποτα περισσότερο, γιατί δεν είναι σε φάση, πιέζονται και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Τουλάχιστον εγώ γύρω μου αυτό παρατηρώ.Σε τι από τα δύο λοιπόν έχουν κυρίως ευθύνη οι γυναίκες;
Λες ότι οι γυναίκες δίνουν συνήθως το πράσινο φως. Με την ίδια λογική και οι άνδρες συνήθως είναι αυτοί που φλερτάρουν και στις μέρες μας φλερτάρουν σίγουρα λιγότερο απ'ότι στο παρελθόν.Λες ότι οι γυναίκες δέχονται συνήθως προτάσεις. Οι 9 στις 10 προτάσεις που δέχονται είναι για σεξ και μόνο για σεξ.Ο ανταγωνισμός πως ακριβώς έχει αυξηθεί; Άλλαξε η αναλογία ανάμεσα στα φύλα σε σχέση με το παρελθόν και δεν το έμαθα; Νομίζω κοντά στο 50-50 είναι και σήμερα, όπως ήταν πάντα.Λες ότι καταλήγουν οι γυναίκες με όμορφους πλούσιος και μένουν πολλοί άνδρες μπακουρια. Μα οι όμορφοι πλούσιοι είναι μόνο ένα μικρό ποσοστό ανδρών και κατ'επέκταση οι γυναίκες που έχουν σχέση μαζί τους είναι μόνο ένα μικρό ποσοστό των γυναικών. Όλες οι υπόλοιπες μόνες είναι. Για να το θέσω διαφορετικά, όσοι άνδρες είναι μόνοι άλλες τόσες γυναίκες είναι επίσης μόνες.Όπως οι γυναίκες δείχνουν προτίμηση στους όμορφους (το πλούσιους προτιμώ να το αφήσω ασχολίαστο) άλλο τόσο, ίσως ακόμα περισσότερο και οι άνδρες κυνηγάνε τις ωραίες.Νομίζω, λοιπόν, πως η ευθύνη είναι μοιρασμένη.
Παντα η προηγούμενη γενιά είχε κόμπλεξ με την επόμενη Οι παλιοί που βαρουσαν τις γυναίκες, έκαναν μπάνιο μια φορά τον μήνα έπαιζαν χαρτιά και τάβλι κάθε νύχτα ήταν καλύτεροι;Οι γυναίκες παντρευόταν για να φύγουν από τον καταπιεστη πατέρα και κατέληγαν στον καταπιεστη σύζυγό Αυτό ζηλεύεις;
Scroll to top icon