ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2019 | 00:43

Τρέμω τις αλλαγές

Ενώ θέλω πολύ νέες καταστάσεις, οι ριζικές αλλαγές με φοβίζουν με αποτέλεσμα αϋπνίες-πόνοι-κακές σκέψεις... είστε κι άλλοι έτσι τουλάχιστον;
5
 
 
 
 
σχόλια
Εξαρτάται απ' το το χαρακτήρα του ανθρώπου. Σε άλλους αρέσουν οι αλλαγές, τις χρειάζονται, για να μην πλήττουν. Άλλοι πάλι δεν θέλουν αλλαγές και προσαρμόζονται δύσκολα. Όμως χωρίς αλλαγές δεν γίνεται να προχωρήσεις. Χρειάζεται ένα πετραδάκι στη λίμνη της ζωής μας και ενίοτε και βράχος, για να μας ταρακουνήσει. Το ταρακούνημα μπορεί να μην μας αρέσει, αλλά κάποιες φορές το χρειαζόμαστε, για να αλλάξουμε ρότα. Το διάστημα της προσαρμογής στη νέα κατάσταση μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή για πολλούς ανθρώπους.
Εγώ τρελαίνομαι για τις αλλαγές, τις ζητάω από τη φύση μου. Ο καθένας μας βέβαια είναι διαφορετικός. Πάντως αν κάτι σε φοβίζει τόσο πολύ, σε τρομάζει και σε πανικοβαλλει και μόνο στην ιδέα, είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι κάτι υπάρχει εκεί και χρειάζεται να το λύσεις. Με έναν ειδικό ίσως.
Οι αλλαγές πάντα μας ταράζουν λιγάκι τα νερά...Φυσιολογικό είναι αυτό που νιώθεις...Έχεις το άγχος της αποτυχίας κ του να μη χάσεις την βολή σου...Εαν δεν προσπαθήσεις μένεις στάσιμος...Προσπάθησε να εξελιχτείς κ όλα θα πάνε καλα κ ας σου φανούν λίγο δύσκολα τα πράγματα στην αρχη...:)
Scroll to top icon