ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2019 | 10:38

Δεν καταλαβαίνω

Προσπαθώ να βοηθήσω μια φίλη, πραγματικά κάνω τα πάντα και μπορώ να πω πως μου κοστίζει στην ψυχική μου υγεία, όμως το κάνω με τη θέληση μου και χαίρομαι γι αυτό. Όμως κάτι έχει συμβεί και αυτή που φέρεται πολύ περίεργα, ενώ οι φίλες της είτε είναι ανίδεες για το θέμα, είτε μου πουλάνε φτηνά ψέματα. Μου έχει πει πως με αφορά το θέμα αλλά δεν έχει να κάνει με κάτι το οποίο προκάλεσα εγώ, ενώ αρνείται να μου πει τι συμβαίνει. Πραγματικά έχω προσπαθήσει πάρα πολύ για να είναι καλά αυτή η κοπέλα και να είμαστε εντάξει οι δύο μας, δεν ξέρω γιατί τώρα δεν με εμπιστεύεται και μου φέρεται τόσο άτιμα και πρόστυχα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί συζητάς τα θέματά της με τις άλλες φίλες σας πίσω από την πλάτη της, ας πούμε; Εμπίπτει και αυτό στην κατηγορία της προστυχιάς, ξέρεις. Το ζουμί κρύβεται πάντα σε αυτά που δε μας λέτε πάντως, να ξέρετε.
Scroll to top icon