ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.9.2019 | 23:36

Η δικια μου εξομολογηση

Βιωσα ενα τραυματικο γεγονος πριν 2 χρονια. Δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες, αλλα γενικοτερα δεν ημουν καλα και αυτο απλα ηταν η σταγονα που ξεχυλισε το ποτηρι. Εκεινη την περιοδο ειχα μπει σε ενα σχετικο προγραμμα με τις σπουδες μου αλλα οταν εγινε απλα εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου σε σημειο να μην ειμαι λειτουργικη. Την πρωτη περιοδο ειδικα δεν ετρωγα, δεν πλενομουν, ειχα ενα 6μηνο να δω τους φιλους μου. Το μονο πραγμα που εκανα ηταν να κοιμαμαι, να κλαιω και να πηγαινω σε ψυχολογο. Πλεον ειμαι λειτουργικη και εχω ξαναπιασει τη σχολη. Παρολα αυτα νιωθω τοσο εξω απο τα νερα μου, σαν να μην καταλαβαινω τι γινεται πλεον ,σαν ολη αυτη η καθημερινοτητα να ειναι ασημαντη. Δεν ξερω πως να το διαχειριστω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Νταξει ρε φιλος φιλη ολα τα αλλα να τα καταλαβω, αλλα το "δεν πλενομουν" δεν το καταλαβαινω . Τι θα πει δεν πλενομουν ? Ολοι μας περασαμε δυσκολα να κατσουμε να σαπισουμε δηλαδη ? ?
Καταλαβαινω ακριβως αυτο που περιγράφεις γτ το βιωσα κ γω (εγω ειχα παρει 1,5 χρονο "διάλλειμα" απ τη ζωη μου). Ολα σου φαινονται βουνο οταν επανερχεσαι. Δεν εχω να σου πω κτ τρομερο σαν συμβουλη περα απο το αναμενόμενο: ενα βημα τη φορα. Κ τη σχολη σιγα σιγα, έστω κ 2 μαθηματα το εξάμηνο. Ξερω οτι σου φαινεται σα να την ξεκινας τωρα κ ισως κ χειροτερα. Ειναι σα να μην σπουδαζες πιο πριν κ σα να μην ξερεις πως το κανουν τωρα (εγω ετσι ένοιωθα, υποθετω κ συ). Αλλα η λυση βρισκεται στο σιγα σιγα. Κ γενικα δλδ μην επιδιώκεις να βρεις τους ρυθμούς σου τους παλιους με τη μια. Δυσκολο. Θελει το χρονο του. Θα τη βρεις ομως την ακρη, αν το θελεις. Αυτο ειναι σιγουρο. Καλη "επαναφορα" αγαπη!
Scroll to top icon