ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.10.2019 | 14:30

Θέμα ύψους

Είμαι μόλις 1,57 και αυτός που μου αρέσει είναι 1,85.. Δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ μας αλλά κολλάω στο ότι είμαι κοντή :(
15
 
 
 
 
σχόλια
Βασικά δεν είναι και τόσο περίεργο, έχω δει πολλά τέτοια ζευγάρια. Κανένας δε θα σας κοιτάξει περίεργα. Αν όμως συνέβαινε το ανάποδο (δηλαδή εσύ 1.85 και αυτός 1.57) θα γινόσαστε Viral, μιας και η οπισθοδρομική κοινωνία δε το θεωρεί αποδεκτό κάτι τέτοιο.
28 εκατοστά για εμένα δεν είναι κάποια φοβερή διαφορά. Στον ώμο θα του είναι. Εγώ βρίσκω ωραίο να είναι ο άνδρας αρκετά πιο ψηλός, μου αρέσει σαν θέαμα. Εδώ η κοκκινου (1.64) τα είχε με τον μπόγρη (2.11). Η σακιρα με τον πικε και άλλα πόσα παραδείγματα με πολύ μεγαλύτερες διαφορές ύψους.
Οι άντρες προτιμάμε τις πιο κοντές κοπέλες. Εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα κοντές προσεγγιζα άλλο που μου έριχναν άκυρο αυτές.Συνήθως είναι πιο γλυκές απο τις ψηλές.Επίσης είναι πολύ πιο διαχειρίσιμες στο σέξ άλλο είναι να έχεις να κουμαντάρεις μια 1,60 50 κιλά και άλλο μια 1,75 70 κιλά. Επίσης ανατομικά η πρώτη είναι πολύ πιο στενή απο πίσω γεγονός που αυξάνει την επιθυμία του άντρα να ζευγαρώσει με μια τέτοια κοπέλα.
Scroll to top icon