ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.10.2019 | 18:28

Πότε

Όταν είσαι στη δεκαετία των 30 και βγαίνεις πρώτο ραντεβού με κάποιον/κάποια, πόσο δεδομένο είναι ότι αμέσως μετά θα ακολουθήσει σεξ; Εγώ θέλω τον χρόνο μου, αλλά φαίνεται από αυτά που βλέπω ότι οι συνομιληκοι μου το θεωρούν λίγο ως πολύ δεδομένο. Αλλιως γιατί να βγω ραντεβού, λέει ο άλλος. Πείτε μου την αλήθεια, είμαι πολύ αβγαλτη ή πουριτανη;
16
 
 
 
 
σχόλια
Επί της ουσίας: αυτά τα πράγματα δεν είναι παιχνίδι "κάνε ό,τι κάνω". Δεν παίρνουμε συνεντεύξεις ούτε κάνουμε δημοσκοπήσεις. Λειτουργούμε ο καθένας με τον τρόπο του. Και αν κρίνω από αμέτρητες συζητήσεις με αμέτρητες γυναίκες (όχι μόνο Ελληνίδες) η πλειοψηφία θέλει να νοιώσει κάποια οικειότητα πριν προχωρήσει. Ο χρόνος που χρειάζεται η καθεμία είναι υποκειμενικός και ανάλογος της ιδιοσυγκρασίας αλλά και του άντρα, κατά πόσο θα της εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Πόσες γυναίκες πρέπει να ανρωτηθούνε "μόνο εγώ", για να καταλάβουμε ότι δεν πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις;
Ναι, μπορεί να είναι κι έτσι αν πρέπει να αναφέρουμε συγκεκριμένο χρόνο. Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε ότι πολλές φορές πρόκειται για δυο ανθρώπους με πολλές υποχρεώσεις όπου περισσότερο μιλάνε στο τηλέφωνο παρά βρίσκονται από κοντά.. Βέβαια, υπάρχουν και περιπτώσεις που το ζευγάρι γνωρίζεται καιρό έχοντας κάνει φιλικά παρέα. Τότε αλλάζει για ευνόητους λόγους. Υπάρχουν πάντα και άνθρωποι που "ζεσταίνονται" πιο γρήγορα. Όπως και να έχει είναι ανόητο να μην αποδέχεται κανείς τους ρυθμούς του και να θέλει σώνει και καλά να ταμπελοποιήσει αυτό που είναι. Σε σύγκριση με ποιόν; Υπάρχει κάποιος ή κάποια που να καθορίζει ένα παγκόσμιο μέτρο; Τύπου "πριν λαλήσει τρεις ο πετεινός πρέπει να το έχεις κάνει!"
Ποιός είναι αυτός που λέει γιατί να βγω ραντεβού αν είναι να μην κάνω αμέσως σεξ; Η σωστή ερώτηση θα ήταν, γιατί να μην βρεθούμε απευθείας στο κρεβάτι. Γιατί να βγούμε, γιατί να μιλάμε, γιατί να χάνουμε γενικώς χρόνο.. Ο χρόνος είναι χρήμα!
Η σεξουαλική επιθυμία για τον άλλο άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει ασχέτως του χρόνου που τον γνωρίζουμε. Η ''πίστωση'' χρόνου συνήθως συναρτάται με κοινωνικής υφής ανασφάλειες και στερεότυπα.
Μια χαρά είσαι κοπέλα μου μη μασάς, ίσως μας λένε άλλης εποχής αλλά δεν πειράζει εκείνη η εποχή ήταν ομορφότερη. Εγώ πάντως θα χαιρόμουν να σε γνωρίσω :)
Δεν είστε άλλης εποχής. το φυσιολογικό είναι να γνωρίσεις καλά τον άλλον και μετά να προχωρήσεις. μετά από μήνες ας πούμε τρεις. Μετατρέπουν τις σχέσεις σε ανταγωνισμό. Ενώ πρέπει να υπάρχει η χαρά η παρεα, η φιλία.
με βάση την εξέλιξη της επαφής και αλληλεπίδρασης όχι είναι εκτός ορίου να γίνει κάτι από τον 4ο μήνα και μετά. μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα μάλλον δε ταιριάζουν και τόσο.
Scroll to top icon