ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2019 | 23:37

Κλάψα.

Υπάρχουν άνθρωποι λένε τα ίδια και τα ίδια. Είναι μόνοι τους κλαψ φταίει η κακούργα η κοινωνία κλαψ δεν υπάρχουν φίλοι κλαψ οι άνθρωποι κοιτάζουν την πάρτη τους κλαψ οι σχέσεις ξεφτιλίστηκαν κλαψ ο καλός καλό δε βλέπει κλαψ όλοι εμείς που είμαστε παντρεμένοι με σωστούς ανθρώπους και έχουμε φίλους είμαστε σκατάνθρωποι. Ουστ τη μιζέρια τους και σε άλλη παραλία μας πρήξανε δεν κοιτάζουν να διορθώσουν τα χάλια τους ρωτάνε σα χαζοί πως να γνωρίσουν κόσμο ούτε αυτό δεν μπορούν να κάνουν μόνοι τους. 38 χρονών η άλλη και δεν κατάφερε να κρατήσει έστω με έναν άνθρωπο επαφές.Στο σχολείο δεν έκανε φίλους, όταν σπούδαζε κι εκεί την αποφεύγανε (μόνη της το λέει) στη δουλειά στη γειτονιά τα ίδια σχέση δεν μπορεί να κρατήσει και λέει φταίνε οι άλλοι τζίζας.
7
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι απλά ένας βλάκας και μισός είτε άντρας είτε γυναίκα. Κρίνεις καταστάσεις χωρίς να γνωρίζεις το τι γίνεται στο ψυχισμό του καθενός. Δεν γνωρίζεις βιώματα και το τι γίνεται στο καθένα μας να κρίνεις! Αν γυρίσει ο τροχός θα καταλάβεις σε τι αδιέξοδα μπορεί να βρεθείς και εσύ μια μέρα. Μετά θα χαρώ πολύ να έρθω πάνω από το κεφάλι σου να σου λέω κλαψ κλαψ κλαψ!
φιλε κλειδώσου εσυ στο γυάλινο σου κόσμο κι άσε εμάς όλους τους κλάψες να κλαίμε ...................... μην ασχολησε απλα μαζί μας .................... μην ελθεις μια μερα στην θεση μας ευχομαι κι δεις την γλυκα .................
Ό,τι να ναι. Λες και όλοι έχουν τα ίδια βιώματα ή τις ίδιες ευκαιρίες σε αυτή τη ζωή. Όχι ότι θα σε επιμορφώσω με αυτό που θα πω, αλλά ξέρεις τα τρομαγμένα παιδιά κάνουν πολύ δύσκολα παρέες στο σχολείο.Και αυτός ο τρόμος και οι φοβίες σε ακολουθούν και ως ενήλικα. Μετά από αυτή τη σύντομη αναφορά, να σου πω ότι φαίνεται να έχεις κι εσύ κάποιο πρόβλημα πάντως. Γιατί τέτοια κυνικότητα και ψυχρότητα, έχει ψυχοπαθητικά χαρακτηριστικά. Μην το πάρεις στραβά, οι πιο πολλοί έχουμε θέμα, απλά εσύ μάλλον δεν το καταλαβαίνεις κιόλας.
Είσαι σκατανθρωπος, όχι γιατί έχεις παρέες, είσαι παντρεμένη κλπ, (σιγά τα κατορθώματα στο κάτω κάτω) αλλά γιατί 1ον κοροϊδεύεις και κράζεις όσους διαφέρουν από εσένα και σου λένε τα προβλήματα τους, 2ον γιατί η κατινιστικη συμπεριφορά σου δεν έχει ορια, και 3ον γιατί οι άνθρωποι μοιράζονται μαζί σου τα προβλήματα τους και εσύ το μόνο που δεν κάνεις είναι να τους βοηθήσεις, ή έστω αν δεν είστε τόσο κοντα, να μην τους ξεφτυλιζεις, έστω και ανώνυμα. "Εύχομαι" να μην αντιμετωπίσεις πότε ουσιαστικά προβλήματα και να ασχολείσαι όλη μέρα με την "ευτυχία" σου και την μιζέρια των άλλων.
Εσυ με τον τελειο γαμο και τους τελειους φιλους θα πεσεις μια μερα απο τα συννεφα,να μου το θυμηθεις,και μετα θα παψεις να βγαζεις χολη για τη "μιζερια" και τα κλαψ των αλλων.Θα χεις τα δικα σου.
Scroll to top icon