ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.10.2019 | 04:49

Τι να κάνω!!!!!!!!!??

Λοιπόν!!! Εδώ και καιρό μου αρέσει ένα παιδί από τη δουλειά μου!! Ειναι φοβερό άτομο και κυρίως καλό παιδί!!! Το θέμα είναι πως έχει σχέση!! Το τελευταίο διάστημα έχουμε έρθει πολύ κοντά και πειραζομαστε, πετάμε υπονοουμενα ο ένας στον άλλο... Γενικά υπάρχει ένα φλερτ ανάμεσα μας!! Κάποια στιγμή ήρθαμε σε απόσταση αναπνοής αλλά καμία κίνηση στο να με φιλήσει... Με μπερδεύει πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω! Να το συνεχίσω και όπου βγει ή να αφήσω κάτι που μου αρέσει πολύ και που ίσως έχω ερωτευτεί? Να το σταματήσω επειδή έχει κοπέλα ακόμη κ αν δεν βλέπω να υπάρχει μέλλον μεταξύ τους? ΒΟΉΘΕΙΑ!!
15
 
 
 
 
σχόλια
Tι να συνεχίσεις; Αφού έχει κοπέλα. Κι αν αυτός ξέρει ότι το ξέρεις, δεν σε προσβάλλει το φλερτ του; Είναι σαν να θεωρεί ότι δε σε νοιάζει να έρχεσαι δεύτερη. Χρειάζεται να του το ξεκαθαρίσεις, σου αρεσει, αλλά όσο έχει σχέση, μακριά κι αγαπημένοι!
Αχ. Μου αρέσουν τόσο πολύ οι εξ. που μπορώ να κλαφτω και γω για τα δικά μου . Κοπελιά ,ο έρωτας είναι ένα ζευγάρι γυαλιά που αντί να σου ανοίξουν τα μάτια σε στραβωνουν και θολώνουν την αλήθεια ακόμα περισσότερο. Είναι πανέμορφο αυτό που ζεις ,η προσμονή να τον δεις, να βρεθείτε ξανά κοντά και να κοιταχτειτε με πάθος ,όλα όλα είναι υπέροχα και πετάς στον ουρανό κάνοντας σενάρια. Είναι όμως μια μεγάλη πλάνη. Αλήθεια σου λέω. Τρανή απόδειξη,η σχέση του. Είσαι σε φάση που εθελοτυφλεις και όλα τα εμπόδια μοιάζουν πιο ασήμαντα απ ότι είναι. Είναι στο χέρι σου να ξυπνήσεις. Καλό θα ήταν να μην αργήσεις γιατί αλλιώς σε βλέπω στα πατώματα σύντομα.
Κ συ που ξερεις οτι με την κοπελα του δεν τραβάει? Επειδη "ηρθατε πιο κοντα"? Οκ μπορει να σε γουστάρει αλλα μπορει κ απλα να θελει να σε γα... ργαλισει ή εσύ απλα να πλαθεις σενάρια. Μεγαλη σιγουριά εχεις παντως! Τεσπα το θεμα μου ειναι αλλο. Δε μπορω τους ανθρωπους που ξερουν οτι κπ αλλου κ δεν τους απασχολεί καν. Θα μου πεις "δε νοιαζεται αυτος που εχει κοπελα, θα νοιαστω εγω? " Ναι ρε να νοιαστεις! Γτ μεθαυριο μπορει να εισαι στη θεση της! Γτ δεν πρεπει να κοιτάμε μονο τον κ*λο μας. Θελω να πω κ αλλα, αλλα δε θελω να γινω γραφική. Μην κανεις αυτο που δε θα θελες να παθεις. Μπορεις να ζεις ετσι? Η ειναι πολυ περιοριστικο?
Aκριβως!Κ πολυ χειροτερα θα λεγα.Ηθελα να συμπληρωσω μονο πως αν καποιος ειναι επιρρεπης στο φλερτ/απιστια η οτι,ενω ειναι σε σχεση,χρειαζεται ενας ακομα που ειναι επιρρεπης στη που$@ια.
Είναι το σημείο όπου υπάρχει ένα ηθελημένο κενό στο συλλογισμό. Το ότι ο άλλος είναι επιρρεπής στην απιστία. Εγώ πάω πάσο να τα φτιάξουν τα παιδιά, αλλά αν ο λεγάμενος, που είναι κυρίως πολύ καλό παιδί, παραστρατησει να μην πέσει από τα σύννεφα.
Αγνωστε αμα δεν περναει καλα στη σχεση του κ στ αληθεια γουσταρει την εξ, τοτε να χωρίσει κ να ναι με την εξ. Κανενα θεμα αν γινει ετσι. Οσο για το οτι ο τυπος παιζει ενω ειναι σε σχεση ελπιζω να αποτελει καποιο θεμα προβληματισμού.
Scroll to top icon