ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.10.2019 | 12:00

Όταν το πρόβλημα είναι μέσα σου..

Όταν νομίζεις πως σου φταίει η Ελλάδα κ η νοοτροπία της που δεν είσαι ευτυχισμένος κ όλα σου φταίνε,τα καταφέρνεις τελικά κ πηγαίνεις στη χώρα που πάντα είχες όνειρο να ζήσεις.. αλλά συνειδητοποιείς πως αυτό που νιώθεις μέσα σου δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο..ίδια ξενέρα για τα πάντα,ίδια απογοήτευση,ούτε εκεί να νιώθεις ότι ανήκεις,ούτε εκεί να μπορείς να συνάψεις σχέσεις με ανθρώπους κ να δεθείς μαζί τους..Αλλάζουμε συνήθειες,ζωές,χώρες,ηπείρους..αλλά τίποτα δεν πρόκειται ποτέ ν αλλάξει ουσιαστικά αν δεν λύσουμε πρώτα αυτά που μας βαραίνουν κ μας κρατάνε πίσω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχουν κάποια πράγματα που όσο πιο νωρίς τα συνειδητοποιησεις και τα αποδεχτείς τόσο πιο εύκολη θα είναι η ζωή σου. Πράγματα απλά. Πώς τόσοι άνθρωποι γύρω σου, με ίδιο επάγγελμα, ενδιαφέροντα κτλ. είναι "χαρουμενοι" ενώ εσύ δεν είσαι; Τι φταίει; Η απάντηση βρίσκετε μονάχα μέσα σου. Είναι ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα, η ιστορία και η ερμηνεία που τους έχεις δώσει.
Δεν φταίει ΜΟΝΟ η νοοτροπία της Ελλάδας και οι ατελείωτες μεταξύ μας δυσκολίες της, για την δυστυχία του καθενός, αυτό είναι βέβαιο. Όμως, κακά τα ψέματα, άλλο να ζεις στην Σουηδία πχ και άλλο εδώ. Όπως και να το κάνουμε, καλύτερο επίπεδο ζωής, σημαίνει μεγαλύτερη ασφάλεια, λιγότερες αρνητικές σκέψεις και λιγότερο άγχος, και ορισμένες φορές και στεναχώρια. Τα αρνητικά συναισθήματα που βιώνει κανείς, πηγάζουν επίσης, από τυχον ανασφάλειες, απορρίψεις, άσχημες καταστάσεις κλπ.
Πολλές φορές νιώθουμε ότι με το να απομακρυνθούμε, θα γλιτώσουμε δια μαγείας από όλα τα προβλήματά μας. Αυτό που δεν υπολογίζουμε, είναι ότι συνήθως όλα τα προβλήματα ξεκινάνε από εμάς τους ίδιους. Πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου να βρεις τη ρίζα των προβλημάτων σου και να προσπαθήσεις να τα αντιμετωπίζεις. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να είσαι ελεύθερος!
εν μέρη έχεις δίκιο ...................... αυτό δε αναιρει την σάπια σημερινή κοινωνία μα;ς και την κακοτροπιά .....................όπως και να εχει παντού εχει σαπίσει ο κόσμος οποί κι αν πας αλιωση ηθών άξιων των παντων ............... ολοι μαζι αν μπορούμε ας προσπαθούμε οτι δε μας αρέσει να το αλλάζουμε ...................
Scroll to top icon