ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.10.2019 | 14:06

Ο συζ με τιμωρεί!

Είμαι 45 ετών παντρεμένη 5 χρόνια με ανήλικο 5 ετών πριν ενάμιση χρόνο απολύθηκα!Βοήθεια φύλαξης δεν έχω είναι πολύ δύσκολο να εργαστώ!Ο συζ δεν δίνει χρήματα και μου λέει να βρω δουλειά συγκεκριμένα μου είπε δεν θα του κάνω νταβατζιλικι που ζήτησα 40 ευρώ τα 20 σούπερ μάρκετ! Τα υπόλοιπα πήγαμε θέατρο με το παιδί!Με βρίζει επαφές δεν έχουμε τι να κάνω?
9
 
 
 
 
σχόλια
Το παιδί σας είναι 5 ετών, επομένως πάει νηπιαγωγείο ή προνήπιο. Ολοήμερο, λοιπόν, όπως σου είπαν και παραπάνω. Το "λούσου τα" που τόσο "σοφά" παρέθεσε άλλος σχολιαστής, θα το ακούσεις πολλές φορές. Έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια λένε. Δεν διευκρινίζεις αν είστε σε διάσταση ή αναγκαστική συμβίωση με τον σύζυγο. Όπως και να έχει, πλακώσου στείλε βιογραφικά σε όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ της περιοχής σου. Ρώτα σε φούρνους, ψιλικατζίδικα, περίπτερα, καφέ take away, αν χρειάζονται άτομα. Ακόμη και η part time εργασία είναι μια αρχή και θα σου δώσει άλλον αέρα. Κινητοποιήσου και πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου. Το να ζεις μια ζωή εξαρτημένη από τις διαθέσεις ενός ατόμου, βλέπεις ότι δεν είναι επιλογή. Ούτε για εσένα, ούτε για το παιδί. Καλή δύναμη!
Αν δεν έχεις φροντίσει για την πλήρη ανεξαρτητοποίηση σου πρώτου κανείς παιδάκι, οικογένεια και βρεις σύντροφό, αυτά παθαίνεις. Κάτσε λούσου τα τώρα.
Με εκνευρισες παρα πολυ.Σου λεει ειχε δουλεια και απολυθηκε,τι δεν καταλαβες? Αντι να κατηγορησεις τον αδιαφορο πατερα που δε νοιαστηκε ουτε για το παιδι,κατηγορεις τη γυναικα? Ε ντροπη σου καπου ομως.Μαζεψου.
Γι'αυτό ακριβώς είπα "πλήρη ανεξαρτητοποίηση". Το ότιαπολύθηκε, δε μου λέει κάτι. Μπορεί να έφταιγε για την απόλυσή της, μπορεί και όχι. Τώρα κάθεται. Ας βρει δουλειά, αντί να ζητάει φράγκα. Και μην ακούσω την φθηνή δικαιολογία"δουλειές δεν υπάρχουν". Δουλειές υπάρχουν μια χαρά, αλλά συνήθως είναι κάτω των 550 ευρώ. Από το να κάθεται και να απαιτεί, προτιμότερο. Επίσγς, δε βλέπω πουθενά ο σύζυγος της να απαξιεί για το παιδί του. Που το είδες αυτό. Το μόνο που λέει η εξ., είναι πως του ζήτησε 40 ευρώ, που πήγαν τα 20 σε ψώνια, τα 20 στο παιδί του. Ποιος ξέρει τι τα ήθελε αυτή τα φράγκα. Ρωτάς ο σύζυγος πώς μπορεί να τα βγάζει πέρα; Πολύ καλά κάνεει και της λέει να βρει δουλειά. Ειδάλλως, να μην έχει και απαιτήσεις.
Λεει ξεκαθαρα οτι τα 20 ηταν για σουπερ μαρκετ και τα αλλα για θεατρο με το παιδι,προφανως και στα εξοδα του σουπερ μαρκετ ειναι εξοδα και του παιδιου,επισης λεει οτι δεν εχει καποιον να της προσεχει το παιδι οσο θα δουλευει.Αρα ουτε ο πατερας θελει να το προσεχει το παιδι ΤΟΥ.Δεν ειπε καπου καμια "φθηνη δικαιολογια" οτι δουλειες δεν υπαρχουν,αν και ισχυει αυτο, θα το δεις πολυ συντομα οταν βγεις στη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζωη και οχι στην φοιτητικη που εχεις απο πισω γονεις να τσονταρουν,ελευθερο χρονο να επιλεξεις κτλ. Επισης αυτοαναιρεισαι λεγοντας για "πληρη ανεξαρτητοποιηση" και μετα αναφερεις για δουλειες κατω των 550 ευρω. Αντε ανεξαρτητοποιησου εσυ πληρως με 550 ευρω και μεγαλωσε και ενα παιδι ΜΟΝΗ ΣΟΥ δουλευοντας σε μια δουλεια που θα μπορεις να το παιρνεις και μαζι σου γιατι δεν θα εχεις καποιον να το προσεχει. Πανεξυπνη εισαι παναθεμα σε.Δεν εχεις ιδεα τι σε περιμενει στη πραγματικοτητα.
Scroll to top icon