ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.10.2019 | 19:18

Όλες οι καλές πιασμένες

Πήγα σήμερα στην θάλασσα μένω όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε κανένα 10λεπτο με τα πόδια απο μια πολυσύχναστη παραλία της Αττικής. Κάνω την βόλτα μου και παρατηρώ με την άκρη του ματιού μου μία πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. Ήταν μαζί με την φίλη της και έκαναν ηλιοθεραπεία. Ξεκίνησα το γνωστό να κάνω κύκλους γύρω τους. Ότι αρσενικό πέρναγε την κοίταζε όλοι όμως. Εγώ πήγαινα και καθόμουν ανάμεσα και με τρόπο τους έδιωχνα. Παραταύτα παρατήρησα ότι είχε και ένα δαχτυλίδι που έμοιαζε αραβωνιασμένη παρα ταύτα επειδή με παρατηρούσε πού και πού στο τέλος πριν φύγει μου έσκασε ένα υπέροχο χαμόγελο. Τι όμορφο που ήταν.
8
 
 
 
 
σχόλια
Αρχικά που ξέρουμε ποιός είσαι για να γνωρίζουμε οτι μένεις κ 10' απο πολυσύχναστη παραλία της Αττικής...Αυτό το "έκανα γύρω-γύρω " ,μου θυμίζει καρχαρία που περικυκλώνει το θύμα του κ μην σου πώ οτι ακούω κ την μουσική...Για σένα φίλε ,καλές/κακές όλες πιασμένες θα είναι...
Παει η κοπελα να χαλαρωσει στη θαλασσα με τη φιλη της και εχει εναν κριπι τυπο να κανει "το γνωστο" κυκλους γυρω τους . Καταλαβαινεις οτι μπορει να γινεσαι εντελως ενοχλητικος η να τρομαζεις τις κοπελες? Και τι ειναι αυτο το γυρω γυρω κυκλους και να διωχνεις τα αρσενικα,κτημα σου ειναι? Πας καλα ανθρωπε μου?
"Ναι ποτέ δεν τις βγάζω. Βασικά έβγαλα μία για να την δείξω στις κυρίες εδώ μέσα για να καταλάβουν πώς πρέπει να είναι ένα θηλυκό."Εγώ πάλι κατάλαβα πως να προσέχω περισσότερο όταν πηγαίνω στην παραλία τους περίεργους που κρατάνε κινητό ολη την ώρα και ιδίως αν είναι στραμμένο προς τη μεριά μου.. Δεν θέλω να στο πω, αλλά δεν είναι νορμάλ αυτό που κάνεις.
Scroll to top icon