ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.10.2019 | 14:10

Γυναικεία φιλία

Παιδιά άραγε υπάρχει μια φυσιολογική κοπέλα για φιλιά;;Μικρή δεν ήθελα να κάνω καθόλου φιλίες με κοπέλες γι'αυτό και δεν είχα φίλες μέχρι το γυμνάσιο. Μετά όμως είπα να το τολμήσω. Τελικά κατέληξα τώρα να είμαι τσακωμένη με όλες αυτές τις κοπέλες από το πουθενά . Πιανονται συνέχεια από το τόσο και το κάνουν ΤΟΣΟ και μετά θυμώνουν . Κάνω εγώ κάτι λάθος ;; Ή οι περισσότερες γυναίκες είναι έτσι;; Είμαι 20 χρόνων και αρχίζω να πιστεύω ότι δεν θα βρω ποτέ κάποια πραγματική φίλη,χωρίς άπειρα ψυχολογικά.
34
 
 
 
 
σχόλια
Άσε μας κουκλίτσα μου. Ξέρω την κολλητή μου από το δημοτικό και κάνω κολλητή παρέα μαζί της από τα 13 μου. Ασε την ξερολιαση. Προσωπικά πιστεύω ότι το άλλο μας μισό υπάρχει και σε φιλική έκδοση.
Κι επειδή έχουμε διαβάσει αρκετές Εξομολογήσεις στο ίδιο ύφος, αναρωτιέμαι πως τα καταφέρνετε να είσαστε η καθεμία για τον εαυτό της οι μόνες ισορροπημένες στο εκάστοτε περιβάλλον. Παρατηρώ επίσης ότι έχετε άλλο ένα κοινό σημείο: ανέκαθεν υπήρχε μια καχυποψία απέναντι στις άλλες κοπέλες, σε σημείο να χαρακτηρίζεται ως "τολμηρή" η προσπάθεια προσέγγισης. Έχοντας αυτήν την νοοτροπία, ίσως κάποια πράγματα να είναι καταδικασμένα εξαρχής (όπως οτιδήποτε κάνουμε νοιώθοντας καχυποψία). Απ' όλα έχει ο μπαξές εκεί έξω, προσωπικά δεν μπορώ να θυμηθώ να έχω πέσει κάπου που όλες οι γυναίκες να ήταν πλεμ πλεμ. Αξιόλογες υπάρχουν παντού, αλλού λιγότερο και αλλού περισσότερο όπως συμβαίνει και με τους άντρες. Ναι φυσικά, υπάρχει γυναικεία φιλία ζει και βασιλεύει και εύχομαι στην κάθε γυναίκα να βρει το δικό της άλλο (θηλυκό) μισό. Και περισσότερα από ένα αν σταθεί τυχερή και αν, εκτός από το να επιλέγει σωστά, αποτελεί η ίδια την σωστή επιλογή για τις άλλες.
Έχοντας τις ίδιες κολλητές φίλες για τουλάχιστον 20+ χρόνια κ έχοντας κάνει κ άλλες στην πορεία της ζωής μου, δε θα μπορούσα να μη συμφωνήσω 100% με την προσέγγισή σου!!
Βεβαίως και υπάρχει γυναικεία φιλία, αρκεί να ψάξει κάποια μέσα της ώστε να μην έχει λόγους να αντιμάχεται/μειώνει άλλες γυναίκες. Καλές ισορροπημένες φιλίες κάνουν καλοί ισορροπημένοι άνθρωποι.
Δεν ξέρω τι κάνεις, αν έχουν δίκιο εκείνες ή εσύ. Πως να κρίνουμε αν δεν έχουμε την παραμικρή εικόνα; Οι περισσότεροι άνθρωποι που κάνουν καραμπινάτα λάθη στη συμπεριφορά τους προτιμούνε να χαρακτηρίσουν τους άλλους υπερβολικούς για λόγους ευκολίας. Δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο με σένα, αλλά μου φαίνεται αρκετά τραβηγμένο να περιτριγυρίζεσαι από 20αρες που είναι στον καλύτερο δρόμο για το τρελοκομείο.Το "τόσο" λες, το κάνουν "ΤΟΣΟ". Γιατί δεν μας δίνεις ένα παράδειγμα ενός.. "τόσου";
Θέλω να ελπίζω ότι απλώς αστειεύεσαι! Αν και το χιούμορ που αναπαράγει σεξιστικα στερεότυπα το βρίσκω βλακώδες! Όπως βλακώδεις είναι και οι απορίες της εξομολογουμενης/του εξομολογουμενου!
α χα χα χα τσιμπάει κάθε φορά ο Άγιος, γουσταρρι κατά βάθος.Τεσπα, κάποιις καθηγητής ζούσε ανοικτά την bdsm κλίση του, έγραφε πολλά επίσης. Δεν ζει πια....Έλεγα ότι το δέσιμο είναι δυό λογιών...του γιατρού, και το....άλλο! {εντυπωσιάζομαι που ο Άγιος ξέρει και για διατήρηση των δερμάτινων, άμα λέω είναι κρυφό ταλέντο{

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon