ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.10.2019 | 01:23

Κοροϊδία

Θα θελα πολύ να μου απαντήσει κάποιος...Όταν έχεις κοροϊδέψει κάποιον πολύ και τον έχεις πληγώσει όταν όλα βγαίνουν στη φόρα πως νιώθεις;
20
 
 
 
 
σχόλια
αν έχεις συνειδηση ντρέπεσε και ζητας συγνώμη έστω ............... κοιτας να επανορθώσεις όπως οπως ....................... αν εισαι βόιδι αναίσθητο χαίρεσαι και βγαίνεις κι απ πάνω ................ εξαρτάτε πως το ορίζει κανεις το θεμα ήθος και αξίες ..............
Θεωρω οτι οταν ενας ανθρωπος πληγώνει κ κοροιδεύει με ανεση δε θα ενδιαφερθεί ιδιαίτερα αν αποκαλυφθεί. Θα διαστρεβλώσει τα γεγονότα, θα σε βγαλει τρελη/-ο με συνοπτικές διαδικασίες κ τελος.
Εάν το άτομο που του επιτεθήκατε έχει ισχύ για να σας δημιουργήσει πρόβλημα, είναι δύσκολα τα πράγματα και πρέπει να βρείτε τρόπο να μειώσετε τις συνέπειες. Εάν δεν έχει ισχύ, απλά πρέπει να έχετε το θάρρος της γνώμης σας και να αγνοήσετε την αντίδρασή τους (εκτός αν μπορεί να κινηθεί νομικά οπότε δείτε το προηγούμενο σημείο). Ισως βοηθήσει να πείτε ότι κάνατε τα σχόλια σας για συγκεκριμένο λόγο ή περιστατικό.
Φαντάζομαι όλοι στην δικη μας ιστορία είμαστε καλοί στην χειρότερη με άσχημα ξεσπάσματα που άλλοι προκάλεσαν οπότε δεν ξέρω αν κάποιος μπορεί να δει το ξεμπροστιασμα. Αλλά νομίζω ότι αν το έκανε το άτομο που έφαγε το δούλεμα τότε θα εξαφανιζονταν οι ελάχιστες τυψεις που μπορεί να ένιωσαν μια νύχτα με φεγγάρι και λίγη συννεφιά... Θα ένιωθαν ότι δικαιώθηκαν για όσα έκαναν και ότι καλώς έπραξαν. Γιατί αν τελικά το άτομο που ήταν θύμα θα έδειχνε ανωτερότητα και θα παρέμενε σιωπηλός. Γενικά, η δική μου εκτίμηση είναι ότι όποιος εξαπατά πολύ τους άλλους εξαπατά και τον ιδιο του τον εαυτό και αν δεν η πραγματικότητα δεν ταιριάζει στην δική του αντίληψη βρε αδερφέ, θα την πετσοκοψει και θα της αλλάξει τα πλακάκια. Οπότε αυτή η ώρα που εσύ αποκαλείς αποκάλυψη αυτός λογικά την βιώνει σαν παράλογη εκδίκηση και τεράστια κακία.
Όποιος έπεσε θύμα απάτης και κοροιδίας, εφόσον δεν ήταν σε θέση να το αντιληφθεί εγκαίρως, του άξιζε, δεν θα τα ξαναλέμε. Όταν βγαίνουν τα άπλυτα στη φόρα, είναι το ιδανικότερο σενάριο, γιατί το θύμα έρχεται αντιμέτωπο με την ηλιθιότητά του κατάματα επιτέλους, και ίσως συνειδητοποιήσει το πόσο πάτο έχει πιάσει. Και ο θύτης αντιστοίχως, το απολαμβάνει περισσότερο. Αυτά.
Σοβαρά τώρα?? Τι παίζει με σένα? Ή είσαι όλο θεωρία κι έχεις μηδέν εμπειρία από πραγματικές καταστάσεις γιατί τις αποφεύγεις προκειμένου να μην εκθέσεις την "ηλιθιότητα" σου ή είσαι 10 χρονών... Δεν εξηγείται αλλιώς!
Εδώ μέσα έχετε μια μανία να προσωποποιείτε. Είναι αυτό που λέω αληθές; Είναι. Τελείωσε η ιστορία. Τα υπόλοιπα δεν σε αφορούν, ούτε έχουν κάποια σχέση με το θέμα.
Έχουν άμεση σχέση με το θέμα γιατί τέτοιες δηλώσεις είναι αδύνατον να κάνει άτομο που έχει βιώσει 5 πράγματα στη ζωή του! Επίσης το ότι είναι αληθές αυτό που λες με ποιό κριτήριο το συμπέρανες ακριβώς? Είσαι πραγματικά στον κόσμο σου και δικαίωμα σου αλλά ειλικρινά εκνευρίζομαι να διαβάζω τέτοιες μ....ες κι ας μην με αφορά καν προσωπικά το θέμα!
Αν και οι γύρω μου με λένε αναίσθητη(δεν καταλαβαίνω το γιατί), όχι δεν το λέω από προσωπική πείρα. Μια υπόθεση έκανα.Βλέποντας το τελείως πρακτικά, όμως, όταν έχεις πληγώσει κάποιον, το θέμα είναι να προσπαθήσεις να του ανακουφίσεις, όσο γίνεται, τη στενοχώρια που του προκάλεσες. Αν αυτό δεν γίνεται, σε τι οφελει να στενοχωριεται κανείς; Το μόνο που θα καταφέρει είναι να είναι πλέον δύο οι στενοχωρημένοι αντί για έναν.
αυτό ισχύει όταν έχεις πληγώσει ακούσια και σε ενδιαφέρουν τα αισθήματα του άλλου. Αναίσθητος ουσιαστικά είναι αυτός που το έκανε εσκεμμένα ή δεν τον ενδιαφέρει.Όταν έχεις κοροϊδέψει το έχεις κάνει εκούσια. άρα; (φαντάζομαι μιλάει για κάποιου είδους σχέση φιλική, ερωτική δεν ξέρω)
Ελα ντε κάτι αναίσθητοι άνθρωποι... η άλλη κεράτωσε εγώ είμαι μόνο αυτός που μετά από δυο χρόνια είμαι ακόμα χάλια και δεν μπορώ να προχωρήσω .Άδικο...
Scroll to top icon