ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.10.2019 | 17:27

Φοβάμαι

Το ποιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να τηγανίσω πατάτες τηγανητές επειδή τσιναει το λάδι. Φοβάμαι μην καώ ειδικά την ώρα που τις πρώτο βάζω στο λάδι τι να κάνω για να μην τσιναει τόσο πολύ? Ξέρει κανείς κάποιο κόλπο?
24
 
 
 
 
σχόλια
Και τα αυγά όταν τα τηγανίζεις πιτσιλάνε όταν σπάει το ασπράδι,και μή σου πώ και χειρότερα απ'τις πατάτες.Κάνε αυτό που έγραψαν οι προηγούμενοι σχολιαστές:καλό στέγνωμα πρίν τις ρίξεις στο καυτό λάδι.
Αν και οι τηγανιτές πατάτες είναι νόστιμες αλλά δυστυχώς ανθυγιεινές, θα σου πω το τρόπο που είναι πολύ απλός για να τις τηγανίσεις. Το τηγάνι πρέπει να κάψει καλά το λάδι προτού βάλεις τις πατάτες, για να μη σου βγουν σαν λαπάς αλλά τραγανές. Τις πατάτες αφού τις κόψεις,θα τις βάλεις σε ένα τρυπητό να φύγουν καλά τα νερά από το ξέπλυμα του χώματος και με μια καθαρή απορροφητική πετσετούλα, θα τραβήξεις τα νερά τους. Θα τις αλατίσεις ωμές και μετά θα τις ρίξεις μέσα. Να προτιμήσεις φριτέζα και όχι τηγάνι εκτός αν είναι αντικολλητικό.
σου εχω λυση!ασπιδα!στο ενα χερι τις πατατες που τις πετας απο μακρυα κ στο αλλο την ασπιδα.μπορεις να κανεις καθε φορα κ 2-3 βηματα πισω για να γινει κ interactive!
Να τις έχεις στραγγίξει καλά πριν τις βάλεις και να τις ρίξεις σιγά σιγά μέσα στο τηγάνι. Μπορείς βεβαία να πάρεις και σησαμέλαιο αυτό όταν τηγανίζεται δεν πετάγεται και τηγανίζει ωραία.
Πάρε τη σπάτουλα(αυτή με τις τρυπούλες, δε θυμάμαι όνομα..?) με την οποία θα έβγαζες τις πατάτες από το τηγάνι, και κάπως έτσι βάλτες και μέσα στην αρχή.
Scroll to top icon