ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.11.2019 | 14:03

Τι έχω;

Ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη με την ζωή μου και δεν το λέω για να το πω ένιωθα ειλικρινά ευτυχισμένη. Μια μέρα ξύπνησα με πολύ άσχημη διάθεση, έκλαιγα συνέχεια χωρίς λόγο για μία εβδομάδα κοντά. Σιγά σιγά μου πέρασε και άρχισα να νιώθω κάπως καλύτερα, αλλά πάνε δυόμιση μήνες και δεν μου έχει φύγει η θλίψη που νιώθω ή οπόια γίνεται πολύ χειρότερη λίγες μέρες πριν την περίοδο μου. Κάνω συνέχεια αρνητικά σενάρια τα χειρότερα που θα μπορούσα για τα πράγματα που είναι πιο σημαντικά για μένα. Ας πούμε συνέχεια αμφισβητώ το πόσο θέλω τον σύντροφο μου που πριν αρχίσει όλο αυτό ένιωθα πολύ ερωτευμένη ή αμφισβητώ το πόσο μου αρέσει το αντικείμενο σπουδών μου ενώ πριν ήμουν παθιασμένη με αυτό. Δεν μπορώ να βρω κάνεναν μα κανέναν λόγο για να νιώθω έτσι και νομίζω ότι είναι σχεδόν ιδεοληψίες , δηλαδή ότι θέλω πολύ να είμαι καλά με αυτόν τον άνθρωπο και επειδή είμαι σε κακή φάση κάνω άσχημα σενάρια που μεγενθύνονται και μεγενθύνονται, το ίδιο και με τις σπουδές μου. Όταν καταφέρνω να χαλαρώσω, όλα είναι όμορφα και νιώθω τρελή για τις φρίκες που τρώω, αλλά τον υπόλοιπο χρόνο νιώθω απροσδιόριστα αγχωμένη. Νομίζω ότι με τρομάζει το άγνωστο και για αυτό ξεσπάω στις επιλογές μου που με φέρνουν σε επαφή με το άγνωστο. Δεν με αναγγνωρίζω πια. Ήμουν πολύ ενεργητική, ρομαντική και ήθελα να πολύ να εξερευνήσω τον κόσμο. Πλέον θέλω σχεδόν να γίνω πέντε χρόνων και να μένω σπίτι με την μαμά και τον μπαμπά. Είναι σαν να θέλω να γυρίσω στο παρελθόν γιατί το μέλλον που φαίνεται δυσοίωνο. Πολύ πάρα πολύ με στεναχωρεί όλο αυτό.
7
 
 
 
 
σχόλια
Έχω παρατηρήσει ένα μοτίβο σε αρκετούς ανθρώπους. Όταν κάποιος είναι συνηθισμένος στο να μην πηγαίνουν καλά τα πράγματα, όταν όλα μπαίνουν σε μια σειρά και πλέον είναι ευτυχισμένος ξαφνικά αρχίζει να πέφτει ψυχολογικά. Δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την χαρα; Του λείπει ο πονος; Δεν ξερω.
πολυ ευστοχο αυτο που λες.οσο δυσκολο ειναι να διαχειριστουμε τον πονο,το ιδιο συμβαινει κ με την χαρα.κ ψαχνουμε να γυρισουμε σε μια προηγουμενη,γνωριμη κατασταση.
Hello! Παρατηρώντας τον εαυτό μου, γιατί αυτό που γράφω το πρωτοείδα σε μένα τον ίδιον, σχημάτισα κάποιες θεωρίες γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό. Μπορεί να είναι τόσο άγνωστη η πραγματική χαρά σε μένα που το θεωρώ κάτι ξένο, που μου προκαλεί άγχος και δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ. Μπορεί να είναι το γεγονός ότι συνήθως η στεναχώρια προσδίδει μια τραγικότητα στη ζωή γεγονός που την κάνει πιο λυρική. Μπορεί να είναι ότι όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, βαριέσαι και χρειάζεσαι λίγο "δραμα" για να ξεσυνηθισεις. Αυτές είναι οι ερμηνείες που έχω δώσει τώρα αν ισχύει μια από αυτές, όλες μαζί η' καμία είναι μεγάλο θέμα. Πάντως είναι κλασσικό μοτίβο, όπως είπα και στο αρχικό σχόλι, σε πολλές σχέσεις δικών μου ανθρώπων ειδικά αν πηγαίνουν όλα καλά.
Scroll to top icon