ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.11.2019 | 23:00

Εσεις ...

Που τους ξεπερασατε,πως το κατορθωσατε;Πως ; Με λοβοτομη;Με αφαίρεση καρδιας;Με εκουσια προκληση αφαίρεσης μνημης;Καπνίζοντας τριφυλλα;Γιόγκα;Ποναει ρε.Σοβαρα ποναει.Οντως εχω πονο στην καρδια.Του τυπου ποναει το όργανο της καρδιας κανονικα.Θα πεθανω.Κοντα ειμαι.Λιγο θελει να σταματησει η άχρηστη.Εχω τσιμπηματα και.μουδιασματα σε,στηθος και πλατη σαν να παθαινω καθε μερα εμφράγματα .Δε θα τη βγαλω καθαρη.Γυναικα εδω.Υ.Σ=Οταν αποκτάει κυριολεκτική σημασία το : "πεθαινω για σενα"
16
 
 
 
 
σχόλια
Ξεχνάς. Μπορείς να ξεχάσεις με το να μην επιδιώκεις καμία επικοινωνία, να μην απαντάς όταν εκείνος επικοινωνεί, με το να σβήσεις σόσιαλ κτλ. Πραγματικά το μυαλό ξεχνάει πρόσωπα και καταστάσεις, οι αναμνήσεις σβήνουν, αν και γίνεται πολύ σταδιακά. Εγώ χώρισα το 2014 από τον μεγάλο μου έρωτα και μου πήρε κάπου 3 χρόνια να το ξεπεράσω επαρκώς. Στο ενδιάμεσο είχα πέσει σε αληθινή κατάθλιψη επειδή έκανα το λάθος και ήλπιζα ότι κάτι θα αλλάξει και επειδή είχαμε κάποια υποτυπώδη επικοινωνία η οποία αναζωπύρωνε τις ελπίδες, τις αναμνήσεις και τον πόνο που ένιωθα. Βάλε πανοπλία και προστατεύσου, δεν γίνεται αλλιώς.
Μου επέτρεψα και πέρασα όλα τα στάδια. Στην αρχή έκλαψα κι έπεσα στα πατώματα. Δυστυχώς είναι μια φάση που λίγο-πολύ όλοι περνάμε. Ήθελα όμως να συνέλθω. Δούλεψα πολύ, είπα τον πόνο μου σε φίλους, διάβασα, έκανα τον απολογισμό μου και σιγά-σιγά τον έβαλα στο κουτάκι με τις αναμνήσεις μου. Κάθε μέρα πονάει και λιγότερο, θα με θυμηθείς.
Το ζητούμενο είναι να θες να το ξεπεράσεις. Μόνο τότε τα καταφέρνεις και ας πονάει.Υ. Γ. Και ναι, γίνεται και σωματικώς πόνος και μπορεί να απορείς πως κατάντησες αλλά αν το θες, θα μάθεις να το διαχειρίζεσαι. Ο ίδιος άνθρωπος δεν είσαι ποτέ ξανά, αλλά ίσως είναι και για καλό :)
Κομμένες οι επαφές μαχαίρι, παντού μπλοκ να μην βλέπεις τι περνάει κτλ. Πες ότι έχεις μέσα σου μια φορά, γραφτό αν δεν θες η' δεν έχεις κάπου να τα πεις και μετά τέρμα δεν το ξανασυζητας. Ξεκινά Ένα καινούριο πρότζεκτ αμέσως για να κρατάς το μυαλό απασχολημενο. Κάτι εντελώς καινουριο. Χρησιμοποίησε όλο αυτο το συναίσθημα για να δημιουργήσεις κάτι όμορφο. Διέγραψε οτι τραγούδι φέρνει αναμνήσεις. Τέλος φιλοσοφησε το. Διάβασε,ψάξου,βγες καλύτερη από όλο αυτό. Θα δεις ότι δεν χάθηκε ο κόσμος. Σου εύχομαι καλή τύχη.
Τα ελληνικά τραγούδια αυτά τα αριστουργήματα τύπου Μαχαιριτσας και πολλοί άλλοι αυτά δεν διαγράφονται ?, και γενικά όσο και να θες να μην τον/την βλέπεις πάντα θα σε καίει ...
Στην δική μου περίπτωση με βοήθησαν οι ίδιοι με όσα έκαναν. Με τέτοια συμπεριφορά που δέχθηκα η απορία ήταν πώς στο καλό κόλλησα. Υπέφερα αρκετά μέσα σε αυτό που ζούσα οπότε μετά ένιωθα σιγά σιγά ν ανασαίνω. Και επειδή μου φεροντουσαν άσχημα και μετά χωρίς να τους έχω κάνει κάτι ακόμη κι αν είχα κάθε δίκιο, δεν έπεσα στην λουπα της ωραιοποιησης και ήταν πολύ καλό. Υ. Γ. Η γιόγκα με βοηθάει για τη μέση μου, τονωνονται και οι μύες μου όπως παράλληλα οι σωστές αναπνοές μείωσαν το άγχος μου.
Το χειρότερο είναι όταν έχεις δώσει τα πάντα για την πρώην σου και αυτή σε κεράτωσε έτσι απλά , γιατί μπορεί ! , γιατί εσύ απλά πήγες να σπουδάσεις εξωτερικό και αυτή δεν άντεχε να το έχει άδειο ούτε έναν μήνα ... έχουν περάσει δυο χρόνια ...Ακόμα δεν μπορώ ούτε να το ξεπεράσω ούτε να προχωρήσω και ας προσπάθησα με ένα σωρό ευκαιρίες...Ο πρώτος αληθινός έρωτας πονάει πολύ ...
Κοίτα, αν δεν μπορείς να το ξεπεράσεις μόνος σου ίσως σε βοηθούσε η κατεύθυνση ενός ειδικου. Πάντως θα το ξεπεράσεις όταν εσύ θα είσαι αποφασισμένος να το κάνεις, μέχρι να πεις στον εαυτό σου ότι μπορείς να είσαι πολύ πιο ζωντανός από τότε γιατί ο βασικός λόγος που θεοποιουμε τον έρωτα έχει να κάνει με την ένταση των συναισθημάτων.Ήταν μια κακη σχέση. Υ.γ. Δεν πιστεύω ότι έδωσες τα πάντα. Υποτιμάς τον εαυτό σου αν νομίζεις ότι αυτό που ζησατε ήταν το καλύτερο και εσύ ή καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Ελα Ν ανεβαίνουμε!
Βρισκοντας τον επομενο ερωτα.Αυτο το "μεινε μονη σου βρες τα με τον εαυτο σου" δεν το καταλαβα ποτε.Εγω αν μεινω μονη ξανακυλαω στον εξ..ή ειμαι ΧΑΛΙΑ με καταθλιψη.Μπορει αλλοι να λειτουργουν ετσι..με το να μενουν μονοι και να ναι καλα..εγω θεωρω το καλυτερο ειναι να ασχοληθεις με αλλον.Ποναει πολυ ο χωρισμος το καταλαβαινω.Το ιδιο και η ερωτικη απογοητευση.Απο τα χειροτερα συναισθηματα αν οχι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!
Scroll to top icon