ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2019 | 19:14

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Θέλω να θέσω ένα θέμα για το φλέρτ. Βγαίνω έξω βλέπω ένα παιδί να με κοιτάζει. Το κοιτάζω και εγώ. Μένουμε και οι δυο να κοιταζόμαστε. Θα μου πείτε αφού τον κοιτάζεις εσύ σε κοιτάζει και αυτός γιατί δεν κάνεις κίνηση; Καλή ερώτηση. Εύκολα την κάνεις την ερώτηση δύσκολη η απάντηση όμως. Το θέμα είναι ότι τα περισσότερα αγόρια κομπλάρουν. Αυτό το έχω καταλάβει πολύ καλά γιατί το έχω ζήσει. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να γίνεται αυτό. Γιατί να κομπλάρουν τα αγόρια; Όλοι μας θέλουμε μια συντροφιά. Αν δεν ρισκάρεις δεν θα μάθεις ποτέ τι θέλει η κοπέλα που σε κοιτάζει. Καμιά κοπέλα δεν κοιτάζει απλά για να κοιτάξει. Κοιτάζει γιατί ενδιαφέρεται για κάποιον. Αυτός ο κάποιος όμως δεν μπαίνει καν στην διαδιακασία να ανοίξει κουβέντα γιατί πιθανόν φοβάται την απόρριψη. Η οποία απόρριψη δεν υφίσταται από την στιγμή που κοιτάζει η κοπέλα. Δεν ξέρω παιδιά οι σχέσεις έχουν γίνει το κάτι άλλο τελευταία. Πήρα αφορμή να γράψω γιατί χθες έγινε αυτό που γράφω παραπάνω. Ένα παιδί όμορφο κούκλος θα έλεγα μου άρεσε σε ένα μπαράκι. Τον κοίταζα και με κοίταζε και αυτός. Στο τέλος μου έσκασε και ένα χαμόγελο και μετά έφυγε. Γιατί να φύγει; Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος; Θα μου πείτε μα καλά αφού σου έσκασε χαμόγλεο γιατί δεν του μίλησες. Ένας Θεός ξέρει το γιατί δεν του μίλησα.
17
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ μια φορά , είχα μιλήσει σε μια κοπέλα της είχα πει να βγούμε και μου είχε πει ότι έχει αγόρι δεν της είπα ξανά αφού πήρα αυτή την απάντηση το είδα σαν άρνηση , εντάξει λογικό ήταν ότι μπορεί να είχε αγόρι αλλά αν της άρεσα θα μου το έλεγε αυτό. Νιώθω πολλά για εκείνη την κοπέλα αλλά δεν της τα είπα , θα ήθελα μια ευκαιρία για να της πω.
Ενα παίξιμο με το βλεμμα δεν σημαίνει ότι φοβάσαι την απόρριψη. Κάποιος μπορεί να έχει παιχνιδιαρικη διάθεση. Έχω υποπέσει στο αμάρτημα του αγοριού να μην έχω διάθεση για τίποτα παραπάνω από απλά κοιταγματα και να είμαι ικανοποιημένη. Οπότε σορρυ που στο λέω, ούτε όλες οι κοπέλες κοιτάνε επειδή θέλουν τον άλλον. Το φλερτ είναι αρκετά ελαφρυ και σκοπός είναι να είναι ευχάριστο. Απλά δεν ήθελε να σου μιλήσει. Επειδή ήταν κούκλος σε πιάνει το παράπονο εδώ που τα λέμε.;)
Υ. Γ. Ανταπέδωσες το χαμόγελο; Γιατί μπορεί αυτό να περίμενε. Αρκετά άτομα και θα προτιμήσουν να δείξουν το ενδιαφέρον πιο έντονα όταν είναι να φύγουν έτσι ώστε και χι να πέσει να μην μείνει στο μέρος της απόρριψης αποφεύγοντας πλέον έστω και μια τυχαία ματιά.
Καλα δεν ισχύει αυτό σε ολους... Και εμενα μου έχει συμβεί αυτο που περιγράφει η κοπελα και δεν ειχα καμια απολύτως σχέση τοτε!Απο την άλλη το ιδιο μπορει να πει και ενας άντρας... Οτι η αλλη κοιτάζει για να πας να της την πέσεις και τελικα εφόσον το κανεις και παρει την επιβεβαίωση της θα σου πει οτι ειναι δεσμευμένη...Εχει συμβεί πολλες φορες σε φιλους μου και μάλιστα σε ενώ έπιαναν κανονική συζήτηση για λιγα λεπτά μαζι τους!
Συμφωνώ και στα δύο σκέλη της απάντησης σου. Απλά είπα ένα ενδεχόμενο που πιθανόν να συμβαίνει και στη περίπτωση της εξ. Το συνηθίζω να μιλάω εκ πείρας γιατί ναι μεν βρίσκω ευκαιρία να ξεσπάσω για τα δικά μου αλλά μπορεί και να βοηθήσω καμία φορά να σκεφτεί κι άλλες εκδοχές που δεν φανταζόταν.
Συμβαίνει επειδή οι νέοι άντρες μεγάλωσαν πίσω από οθόνες, ενώ οι νέες γυναίκες (κι οι μεγάλες) δεν έχουν αποβάλλει το σύνδρομο της κοκώνας Μαρίκας που τα'χει όλα στο πιάτο.
Εμένα από το μυαλό περνάει η εξής σκέψη. Σε μια κοπέλα στα σοσιαλ στέλνουν Χ τύποι κάθε μέρα, στο δρόμο της την πέφτουν άλλοι τόσοι. Εγώ τι πιθανότητες να έχω μπροστά σε όλους αυτούς. Αρα για να απαντήσω στο ερώτημα σου: χαμηλή αυτοπεποίθηση.
Σιγά που της την πέφτουν άλλοι τόσοι στο δρόμο. Μετράμε το cat calling για πέσιμο ή τον ταξιτζή που ήθελε χαμόγελο για να με αφήσει να περάσω φορτωμένη; Χμμμ.
Scroll to top icon