ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.11.2019 | 19:43

Η κολλητή του

Η κολλητή του αγοριού μου είναι πανέμορφη, γλυκιά,ευγενικη και έξυπνη. Γνωρίζονται 3 χρόνια περίπου και είναι πολύ κοντά. Πραγματικά νιώθουν έντονα πράγματα ο ένας για τον άλλον. Και λέω γω τώρα η άλλη είναι τόσο ωραία κοπέλα (ελεύθερη από ότι ξέρω) και η σχέση που έχουν είναι επίσης καλή δεν είναι πολύ πιθανόν να παιχτεί κάτι μεταξυ τους; Αποκλείεται να μην το έχουν σκεφτεί. Αυτός είχε γενέθλια πριν κάποιες μέρες και αυτή του κανόνισε έκπληξη (ένιωσα άσχημα που δεν το σκέφτηκα εγώ). Ήταν όλο αγκαλιές και εγώ εκνευρίστηκα καπως είναι η αλήθεια . Έφευγε χθες (πάλι καλά) και όταν πήγαμε να την αφήσουμε είχαμε πάλι τα ίδια και μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα ο δικός μου. Ποιος αγκαλιαζει μια φίλη του τόση ώρα και της λέει ότι θα του λείψει; Μπορεί να είμαι υπερβολικη αλλά φαίνεται τόσο χαρούμενος όταν είναι μαζί της και αυτή κάνει διαρκώς πράγματα για αυτόν.
20
 
 
 
 
σχόλια
ειναι λιγακι κάπως αυτο ........................... οταν ιδικά ειν σε σχεση ο άλος φιλος ............... λιγη διακριτικότητα μωρε .................. η σχεση αυτου που βλεπει τετοια πράματα νιώθει παρατερη ................ ξακα τα ψεματα τετοια πραγματα ειν άβολα ...............
Προσωπικά, δεν ξέρω αλλά κάτι δεν μου αρέσει. Και μόνο που είναι μαζί σου, θα έπρεπε να έχει λίιιγο πιο τυπικές σχέσεις μαζί της. Πόσο μάλλον όταν είναι τόσο όμορφη όσο περιγράφεις.
Λοιπόν,να ξεκαθαριστεί κάτι. ΔΕΝ υπάρχουν κολλητιλικια μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας. Και να πέσετε να με φάτε .Απλά δεν υπάρχει. Τώρα θελει μεγάλη ανάλυση το θέμα. Εν ολίγοις , φιλίες ναι υπάρχουν ανάμεσα στα δύο φύλα με προϋποθέσεις φυσικά αλλά υπάρχουν συχνά πυκνά. Κολλητιλικια οχι. Την-ον κολλητο-η τον επέλεξαν γιατί τον ξεχώρισαν από τους άλλους. Υποσυνείδητα αυτό το άτομο τους τραβάει ,το θεωρούν ελκυστικό ακόμα και ερωτικά και πιθανόν να μην το καταλαβαίνουν ούτε οι ίδιοι!! Μπορεί να περάσουν ακόμα και χρόνια που να έλκονται και να μη το ξέρουν και να το εννοούν όταν το λένε. Όμως δεν είναι τυχαίο. Συγγνώμη που θα στο πω αλλά μάλλον έμπλεξες.
Και αν υπαρχουν ολα αυτα τα υποβοσκοντα αισθηματα που λες μεταξυ 2 κολλητων, γιατι αυτοι οι δυο δεν τα αφηνουν να βγουν στην επιφανεια? Αν γουσταρεις καποιον, αλλα εισαι ικανος να καταπνιγεις αυτο που νιωθεις και να μην το εκφραζεις ποτε, μαλλον δεν γουσταρεις κ πολυ.
ειν αναλογα πως το βλέπουν οι ανθρωποι ................. καποιοι το πιστευουν αυτό οτι ειν εφικτό πάντως ............. επειδη ειναι αντίθετα φύλα δε ειν απαραιτητο να ο ενας να ορευεται τον αλλον :P:P:P:P
Η οτι αυτος μπορει να γουσταρε τη φιλη, να ψηνοταν να παιχτει κατι μεταξυ τους, εκεινη ομως οχι, οποτε αυτος αναγκαστικα δεν ειχε αλλη επιλογη απο το να παει παρακατω κ να βρει αλλη.
Scroll to top icon