ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.11.2019 | 12:48

Κατά φαντασίαν ασθενής

Έχω καθημερινούς ενοχλητικούς πόνους και φουσκώματα και οι γιατροί και οι εξετάσεις μου δεν μου βρίσκουν τίποτα το στραβό. Το αντίθετο κιόλας, μου λένε ότι ο οργανισμός μου είναι κομπλέ, εγώ όμως νιώθω χάλια και με τον πονόκοιλο και το φούσκωμα.
5
 
 
 
 
σχόλια
αυτοι που νομίζουν πως κάτι εχουν τυρανιουντε πολυ .................................. φοβούνται πως εχουν κατι ενώ δε εχουν ............ παθαινουν τρόμο στην σκέψη .................. αν πράγματι πάθουν πως θα το διαχειριστούν ???
Κι εγώ είχα ένα κάπως παρόμοιο προβλημα όταν πήγαινα σχολείο. Έκανα συνέχεια θέατρο και προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι όντως άρρωστη για να κάθομαι και να με στέλνουν σπίτι, και μετά άρχιζα να νιώθω όντως άρρωστη και να πονάω.Μαλιστα, όταν μου είχαν τελειώσει οι απουσίες, έπαιζα ολόκληρο θέατρο μπροστά στους καθηγητές και τον διευθυντή. Έμπαινα τόσο βαθιά στο πετσί του ρόλου για να με στείλουν σπίτι, που μια φορά αρχισε να πονάει όντως το στομάχι μου και έκανα εμετό αυθόρμητα. Μετά απ'ολα αυτά ένιωθα συνέχεια να πονάω κάπου , ενώ ήμουν μια χαρά στην υγεία μου. Τελικά το πρόβλημα ξεπεράστηκε όταν άρχισα να μη δίνω σημασία και να απαξιώνω πλήρως για τις σωματικές ενοχλήσεις. Εφόσον οι γιατροί δε βρίσκουν τίποτα, το πρόβλημα είναι ψυχικό.
Scroll to top icon