ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.11.2019 | 15:50

Αεροσυνοδός

Η κολλητή μου εργάζεται πολλά χρόνια ως αεροσυνοδός και έχει κουραστεί πάρα πολύ. Δεν παίρνει τα λεφτά που φαντάζεται ο κόσμος και δουλεύει πολλές ώρες. Δεν προλαβαίνει να δει τίποτε από τις χώρες που ταξιδεύει και όταν έχει ρεπό είναι ξάπλα στο κρεβάτι ή βρισκόμαστε σπίτι. Δεν καταλαβαίνω που είναι αυτές οι γυναίκες που εργάζονται ως αεροσυνοδοί και κάνουν τρελή ζωή. Γνωστές της που δουλεύουν σε άλλες εταιρίες τα ίδια λένε, παλιά ήταν καλύτερα αλλά τα τελευταία χρόνια μόνο ταλαιπωρία. Δεν αξίζει εκτός αν σου αρέσει πολύ να πετάς. Τα κριτήρια έχουν αλλάξει σχετικά με την εμφάνιση δε χρειάζεται να είσαι όμορφη ή ψηλή, ίσως επειδή έχουν πέσει οι μισθοί και δεν μπορούν να έχουν απαιτήσεις. Μερικές δεν ξέρουν καν πολύ καλά αγγλικά και μετά βίας συνεννοούνται με τους πελάτες. Η φίλη μου τρέχει πολλές φορές να βοηθήσει μια κοπέλα αν της πει κάποιος κάτι περισσότερο στα αγγλικά από τα συνηθισμένα. Κάθε φορά όμως που διαβάζω ή ακούω κάτι σχετικά με αεροσυνοδό, το παρουσιάζουν σα να πρόκειται για επάγγελμα πολυτελείας.
6
 
 
 
 
σχόλια
Χμ, νομίζω πως άλλο τα ρεπό και άλλο οι μέρες "stand-by," στις οποίες ναι, δεν δουλεύεις, μα οφείλεις να είσαι στην ίδια πόλη με το αεροδρόμιο-έδρα για έκτακτη κάλυψη αν χρειαστεί.Όσο αφορά το ίδιο το επάγγελμα, η μόνη που αξίζει είναι η Emirates, κι αυτό για ηλικίες 20-25 χρονών, και ναι μεν αφορολόγητος ο μισθός, αλλά χωρίς ασφάλιση (μόνο ιδιωτική), με υψηλό ανταγωνισμό. Επίσης, η περιορισμένη προσωπική ζωή, οι αλλαγές ζωνών ώρας και οι απώλειες νυχτερινού ύπνου για κάποιους δεν αξίζουν όσα χρήματα κι αν τους προσφερθούν.
εκει ςργαζοντε ομορφα ατομα .................. τα διαλέγουν για μόστρα η δουλεια αυτή εχει κούραση πολύ παντος ............... πράγματι δε προλαβαίνουν να δουν μέρη που πάνε ....... εχουν ομος πολλά τυχερά......... απο άντρες που τις φλερτάρουν :):):):)
Scroll to top icon