ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.11.2019 | 13:37

Μαμα

Περνουσα πολυ δυσκολα αυτες τις μερες.Ειχα χαθει μεσα στις σκεψεις μου και υπεφερα απο εμμονες και κρισεις αγχους.Ενιωθα τοσο ασχημα που ολα οσα μου εμοιαζαν αξεπεραστα πριν, ηταν τωρα ενα τιποτα.Και επιασα την μητερα μου και απλα της ειπα την αληθεια:Ότι ειμαι ομοφυλοφιλος και φοβαμαι για το μελλον μου οτι θα τους απογοητευσω.7 χρονια μυστικο και απλα το ειπα.Δεν φοβηθηκα, δεν διστασα.Η μητερα μου αρχικα ξαφνιαστηκε- δεν ειχε ψιλιαστει ολα αυτα τα χρονια τιποτα.Μετα μου εδωσε ολη την αγαπη της και μου ειπε να μην στενοχωριεμαι για τιποτα, οτι ολα θα φτιαξουν και οτι ο κοσμος μας χωραει ολους.Τελος μου ειπε οτι το μονο που την νοιαζει ειναι να ειμαι ευτυχισμενος.Σε κατι που, οπως αποδειχθηκε, ειχα τοσο μεγαλοποιησει στο μυαλο μου, μου σταθηκε οσο δεν φανταζομουν.Μαμα σ'αγαπω και θα σε αγαπω για παντα:)
8
 
 
 
 
σχόλια
Εισαι πολυ τυχερος που εχεις εστω ΕΝΑΝ ανθρωπο να σου σταθει και να σε ακουσει!!! Υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν κανεναν και αυτο ειναι το πιο δυσκολο πραγμα στον κοσμο.
δε επικροτώ αυτο που εχει γίνει πλέον μόδα .................. .να παν αγόρια με αγόρια και κορίτσια με κορίτσια ..................θέλω να ειμαι ειλικρινής χωρίς να εχω φυσικά τίποτε με τον κοσμο αυτόν ........... ................ σέβομαι οτι κανει ο καθένας για τον εαυτό του και μόνον ...................... η μάνα σου ομως πολύ ενταξει φέρθηκε εύγε !!!!!!!!!!!
Scroll to top icon