ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.11.2019 | 00:21

Υπάρχει και καλοσύνη!

Θυμάμαι χρόνια πριν όταν ήμουν φοιτήτρια σε άλλη πόλη είχα έρθει στην Αθήνα και οι γονείς μου είχαν μείνει στο φοιτητικό μου σπίτι για διακοπές. Δεν είχαν βγει τέσσερα μαθήματα που είχα δώσει και είχε πάει ο πατέρας μου στη σχολή που δυστυχώς ήταν κλειστή για καλοκαίρι και φυσικά δεν μπόρεσε να πάρει τα αποτελέσματα. Στην πίσω πλευρά του ίδιου κτηρίου στεγαζόταν μια ιδιωτική εταιρεία όπου και δούλευε μια κυρία η οποία βλέποντας τον πατέρα μου τον ρώτησε αν μπορεί να βοηθήσει. Όταν της είπε πως ήθελε τα αποτελέσματα των μαθημάτων για να μην πηγαίνω άδικα πάνω και ξανά κατεβαίνω Αθήνα πήρε το τηλ μου, σημείωσε το Ονοματεπώνυμο και ποια μαθήματα είχα και όταν βγήκαν τα αποτελέσματα με πήρε τηλ για να με ενημερώσει. Μια άγνωστη γυναίκα που δεν είχε κανένα απολύτως όφελος!!Όταν όλοι λοιπόν μου λένε να κοιτάξω την πάρτη μου και να γίνω σκληρή γιατί ο κόσμος είναι σκληρός θυμάμαι πάντα αυτό το γεγονός. Υπάρχει λοιπόν καλοσύνη και στο χέρι σου είναι να επιλέξεις αν θες να είσαι καλός..
1
 
 
 
 
σχόλια
Το να είσαι αυστηρός και στραβωμένος είναι κάτι εύκολο και ιδιαίτερα όταν είσαι σε θέση ισχύος. Το ζήτημα (κι όχι εύκολο να επιτευχθεί) είναι να είσαι ευγενικός και χαλαρός αλλά να ξέρεις ποιες φορές πρέπει να γίνεις σκληρός και κακός και με ποιο τρόπο ώστε να είσαι αποτελεσματικός.
Scroll to top icon