ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.11.2019 | 07:15

Πόσο ανίδεος;

Χθες άρχισε να μου λέει το άγορι μου τι έκανε στο κρεβάτι με τις πρώην του! Του είπα να σταματήσει και ότι δεν με αφορά και συνέχιζε! Και ότι δεν πρόσεχε ποτέ με αυτές και ότι ολοκλήρωνε κανονικά ....χωρίς οι άλλες να φοβούνται μήπως μείνουν έγκυες.. εγώ η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να ρισκάρω για λίγα λεπτά ευχαρίστησης να γίνει κάτι και εκείνος μου λέει ότι θέλω να προσέχουμε γιατί ουσιαστικά δεν τον θέλω αλλά παίζω μαζί του.. επίσης έχουμε να κάνουμε κάτι δύο βδομάδες.το κόβει συνεχεια γιατί δεν μπορεί το προ....Δεν τη παλευω
20
 
 
 
 
σχόλια
Άκου κορίτσι, θα σου πω την δική μου εμπειρία μπας και καταλάβεις. Εκείνος δεν χρησιμοποίησε ποτέ. Τον εμπιστεύτικα, λόγω της ηλικίας του και της σοβαροφάνειάς του. Σε κάποια συζήτηση ανάλογη, του εξήγησα την θέση μου τον προειδοποίησα σε περίπτωση ατυχήματος κι εκείνος χτυπώντας με παρηγορητικά στην πλάτη, μου δήλωσε την θέση του, αυτή του λακίσματος. Στην συνέχεια, παρόλη την κουβέντα μας, προτίμησε την επαφή άνευ. Χωρίσαμε και είχα καθυστέρηση. Πολλές ημέρες σχεδόν μήνα . Αυτό δεν μου είχε συμβεί ποτέ. Με παρότρυνση της καλύτερης μου φίλης πείρα ένα τεστ με δύο συσκευασίες μέσα . Την μια εξέταση την έκανα μεσημέρι και την άλλη πρωί της επόμενης ημέρας. Η πρώτη έδειξε θετική . Δεν μπορείς να φανταστείς τι πέρασα! Τα κλάματα, η αγωνία, η ταραχή, όλα. Αναγκάστηκα την ίδια στιγμή, με λυγμούς, να μιλήσω για την κατάστασή μου σε κάποιον σημαντικό για εμένα άνθρωπο . Θα ήταν ο μόνος, παρόλο τον ρόλο του, που θα μου στέκονταν τελικά σε όλη αυτήν την κατάσταση. Το ίδιο βράδυ πέρασε εφιαλτικά. Την επόμενη μέρα επανέλαβα το τεστ και έδειξε αρνητικό. Τελικά την είχα σκαπουλάρει, με μόνο την ψυχολογική πίεση και αναταραχή που ένιωσα. Μετά από πολλά χρόνια έμαθα γιατί τα τεστ έδειξαν διαφορετικά αποτελέσματα. Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Πρόσφατα λοιπόν έμαθα ότι ο κύριος αυτός σε μια άλλη ή σε άλλες επόμενες σχέσεις χρησιμοποίησε προφυλακτικό. Εκεί λες ε! Αεί στο διάολο παλιομακάκα! Σ' ευχαριστώ για την εξομολόγηση γιατί πολλές φορές συγκρίνουμε στην σκέψη αυτού του ανθρώπου κι εσύ μου υπενθύμισες πολλά.
Κι εγώ έχω απορία γιατί έδειξαν διαφορετικό αποτέλεσμα. Αν πεις απλώς την επιστημονική εξήγηση αυτού του φαινομένου, δεν είναι προσωπικό δεδομένο.
Το κάνει για να του δώσεις το οκ. Καλύτερα να τον παρατήσεις αν δεν βάλει μυαλό είναι επικίνδυνος. Ακόμα και να ισχύουν αυτά που λέει θα δημιουργούσε και άλλα ερωτήματα αυτό μακροπρόθεσμα πχ μήπως δεν μπορεί να κάνει παιδιά;
Σε κάθε περίπτωση η λύση είναι να φύγεις να γλιτώσεις από την εκβιαστική του συμπεριφορά. Εδώ του λες να σταματήσει να σου μιλάει για τις πρώην του και δεν το σέβεται, συνεχίζει.
Πέρα από την εγκυμοσύνη, που εσύ θα υποστείς τις συνέπειες είτε κρατήσεις το μωρό, είτε όχι, πες χαιρετίσματα στον επιβήτορα από τα ΣΜΝ που δεν κάνουν διακρίσεις με βάση το φύλο.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις τρέχοντας.
Πόσες φορές έχω διάβαση αυτήν την εξομολόγηση και τις παραλλαγές τις εδώ στις εξομολογησεις... Χεστηκες τι εκανε με άλλες ο τύπος και κατά 90% είναι ψεμα . Δεν θα μείνει έγκυος κ τύπος , θα μείνεις εσύ. Χωρια τα Σ.Μ.Ν. ,το γενικότερο άγχος κλπ κλπ. Αυτός δε σε θέλει ουσιαστικά και παίζει μαζί σου γιατί σκέφτεται μόνο τον εαυτό του...
Για να καταλάβεις ότι σε εκβιάζει με τις πρακτικές του, πρέπει να έρθει να σου πει μέσα στα μούτρα "Σε εκβίαζω συναισθηματικά μέχρι να μου πεις το ναι;". Κοπέλα μου... Εγώ έμεινα έγκυος από αυτές τις μαλακιες που περιγράφεις. Αλλά ήταν και το δικό μου μυαλό κλουβιο. Το δικό σου ακόμα κρατάει. Ελπίζω να με διαβάζεις και σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις την δύναμη και να χωρίσεις τον άνθρωπο που διακινδυνευει την υγεία σου, τη σχέση σας και την ψυχολογία σου για την δική του καβλα. Υ. Γ. Κάνε και μια εξέταση για ΣΜΝ γιατί το προ (προφυλακτικό λέγεται και δεν είναι ντροπή να το γράφεις, αλλά να μην το χρησιμοποιείς) δεν προστατεύει από όλα τα ΣΜΝ 100%.Ο τυπακος αν δεν είναι ψεύτης είναι δημόσιος κίνδυνος.
Βασικά, αυτός δεν την παλεύει. Με την καμία!Θα σε συμβούλευα να μην υπαναχωρήσεις. Ας ασχοληθεί η παλάμη του μαζί του (το πιο safe πες του καθώς δεν κινδυνεύει να αναπαραχθεί) ή καμιά άλλη ανεύθυνη ζαβή.
Scroll to top icon