ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.11.2019 | 09:47

Ντροπη

Έχω ξαναγράψει εξομολογήσεις εδώ και σχετικά με τους καυγάδες η το χωρισμό μου.Έκανα λάθη και εγώ,πέρασα πολύ ασχημα και μέσα στη σχέση και μετά. Και κάπου εκεί που ηρεμησα μαθαίνω ότι όλα όσα του είχα εμπιστευθεί στα τόσα χρόνια και για μένα και για άλλους (φίλους,συγγενείς) τα διατυμπανίζει. Γιατι ρε φίλε πρέπει να με διαλύσεις τελείως;Μερικοί θα έπρεπε να ντρέπονται για τον χαρακτήρα που κουβαλάνε.Δεν εμπιστεύομαι κανέναν πλέον.
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν φταις εσύ αν ο άλλος αποδείχτηκε ξεφτίλας. Δεν μπορεί να τα προβλέψει κανείς όλα. Εκτός από ανωριμότητα δείχνει και κακία αυτό που σου κάνει. Το μόνο καλό είναι ότι έπεσε τόσο χαμηλά που θα τον ξεπεράσεις εύκολα. Μπορεί η σχέση που είχατε να έληξε αλλά αυτός δεν ήταν λόγος να φερθεί έτσι. Διέγραψε τον από την σκέψη σου όσο μπορείς. Να είσαι πιο προσεκτική με τους γύρω σου.
Γιατί απλά φαίνεται το τι σκατ@ είναι στην ουσία και το κάνει να σε πληγώσει παραπάνω. Μου το έχει κάνει και μένα το πρώην τέρας και σε καταλαβαίνω. Δεν είναι απλά άντρας καλή μου αλλά μια γυναικούλα που θέλει απλά να σε εξοντώσει ψυχικά. Πολύ απλά ξέσπασε αν θέλεις και βάλε τον στη θέση σου να του κοπεί ο αέρας. Κοίταξε μπροστά να βρεις τον εαυτό σου και μη νομίζεις πως όλοι είναι το ίδιο. Απλά πάντα όλα πλέον με προσοχή...
Αν δεν ξανά εμπιστευτείς κανέναν, τότε έχει κερδίσει αυτό που ήθελε.. Πάρε τον χρόνο σου και να θυμάσαι ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι!! Η καλύτερη εκδίκηση και δική σου γαλήνη είναι να προχωρήσεις παρακάτω και να φτιάξεις τη ζωή σου..
Scroll to top icon