ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.11.2019 | 20:35

Πίεση

Είμαι πολύ πιεσμενη με το μεταπτυχιακό και την δουλειά. Η δουλειά μου αρέσει και το μεταπτυχιακό όχι.... Θέλω να το παρατήσω αλλά τώρα ξεκίνησα.Λάθος επιλογές τίποτα σωστά δεν έκανα, είμαι και με έναν άνθρωπο και τον διώχνω συνέχεια,βαρέθηκε και αυτός Βαρέθηκα απλά ήθελα μια δουλειά και χρήματα, βιάστηκα να κάνω το κάτι παραπάνω. Δεν έχει νόημα που τα λέω πρέπει να πιέστω ακόμα παραπάνω χωρίς να γκρινιάζω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δουλεια κ μεταπτυχιακό ειναι δυσκολακι. Γίνεται ομως. Πρεπει να το χωνέψεις οτι θα πρεπει να σκιστεις λιγο. Οσο για το γεγονος οτι δε σ αρεσει θα σου πω δωσε λιγο χρονο. Μπορει ν αλλάξεις γνωμη. Οσο για το αγορι σου αποφάσισε τι θελεις. Ειναι μλκ μεγαλη το "φυγε-ελα". Θα φυγει μια κ καλη τελικα κ χωρις να τον διώξεις εσύ. Νομιζω οτι πρεπει να τα βαλεις λιγο σε μια ταξη.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί είμαι σε παρόμοια φάση. Άπειρη κούραση! Κουράγιο! Κάποια στιγμή θα ολοκληρώσεις το μεταπτυχιακό και μετά θα είναι όλα πιο εύκολα.
Scroll to top icon