ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.11.2019 | 21:40

Ναι ή όχι???

Μου έχει γίνει μια πολύ καλη πρόταση στο εξωτερικό για δουλειά με σπιτι, αμαξι, καλά χρηματα και μια δουλειά με πολλες προοπτικες οπου μπορώ να ανελιχθώ.. Γενικά εχω κοπιασει ολα αυτά τα χρόνια απο το δημοτικό μεχρι και σημερα, βγάζοντας μια πολύ δύσκολη σχολή, έχοντας τρεις ξένες γλώσσες και γενικά μου αρεσει η δουλειά και η διαρκής προσπαθεια..Στη ζωη μου δεν βρηκα ποτέ τιποτα έτοιμο και θέλω τοσο ψυχική οσο και υλικη ικανοποιηση.. Είμαι αρκετά φιλοδοξη και μου αρέσει η καλή ζωή.. Το πρόβλημα μου ειναι το εξής. Εδω και 5 μήνες εχω γνωρίσει εναν άνθρωπο που πραγματικά μου αλλαξε πολλά '' πιστεύω''.. Για τον άνθρωπο, για τη ζωή, για τα λεφτά.. Η γνωριμια μας ηταν τοσο καρμικη και δέσαμε απο το πρώτο λεπτό.. Υπάρχει πολυ παθος και ερωτας που νιωθω πως δεν θα το ξαναζησω ολο αυτό.. Νιωθω ερωτευμένη πρωτη φορα στη ζωη μου και θα ήθελα πολύ ολο αυτό να πάει καλά.. Αυτος όμως εχει μόνιμη και καλη δουλειά εδω Ελλάδα.. Εγω ειμαι 24 και αυτος 30... Τι να κάνω? Να συμβιβαστω με 600 ευρω που μου προσφερουν οι περισσοτερες εταιρεις εδω με μέτριες δουλειές, για να ζησω αυτο που εχω με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ή να κυνηγησω τα όνειρα μου?? Ξερω πως αν φύγω σιγουρα θα τελειώσει...γιατί δε θα φυγω για 1 χρόνο θα φύγω για αρκετά.. Ολοι είναι υπέρ γονεις, φίλοι... Σε αυτον ακομα δεν εχω πει κατι... Τελικά τι είναι πιο σημαντικό η δοξα κ η καριέρα ή οι ανθρωποι??τι να κανω???
10
 
 
 
 
σχόλια
Έχουν αξία τα λεφτά μη γινόμαστε γελοίοι ρομαντικοί. Χωρίς λεφτά δεν καταφέρνεις τίποτε, τι βλακείες είναι αυτές. Πες μου λοιπόν αφού δεν έχουν αξία τα λεφτά, πως πληρώνεις κάθε μήνα τους λογαριασμούς σου. Πως δίνεις στο παιδί σου την κατάλληλη εκπαίδευση, έναν γιατρό που θα σου δώσει την άμεση λύση στο πρόβλημα υγείας. Πήγαινε να δεις τι γίνεται στο Παίδων. Όλα με χρήματα κινούνται . Ας αφήσουμε τους βλακώδεις ρομαντισμούς. Δεν σου είπα να γίνεις φιλοχρήματος αλλά ναι το να εχεις μια καλή οικονομική κατάσταση σου δίνει και μια ελευθερία. Όσο για τους φίλους, θα κάνει άλλους και πολύ αξιόλογους όταν θα εγκατασταθεί έξω.
Προφανως και ο κοσμος πλεον γυριζει γυρω απο αυτο αλλα αυτα μπορεις να τα κανεις και στην Ελλαδα. Δεν ειναι μονο οι βασικες αναγκες που θελει ενα ατομο να ικανοποιησει γι αυτο δεν ειναι ευχαριστημενος.
Δεν είναι μίσος, απογοήτευση είναι. Όταν με μια ερώτηση σου ανοίγονται στο εξωτερικό πόρτες και στην Ελλάδα παλεύεις για το καλημέρα σας. Ε άι σιχτίρ Όταν στην Ελλάδα έχουμε βασιλευομένη λαμογίαση άι σιχτίρ πάλι. Έφτασα 46 για να καταλάβω ότι όντως τελικά είναι αλήθεια αυτά που λέγονται. Λίγα ελάχιστα που γνωρίζω για την ιστορία μας, οι Έλληνες μια ζωή την λοποδιτιά και τα λαδώματα στο τσεπάκι. Η Ελλάδα σκοτώνει τα παιδιά της. Ζητωκραυγάσαμε για τον Τσιτσιπά αλλά ο Τσιτσιπας δεν έμενε Ελλάδα. Οι προπονήσεις του άλλου έγιναν. Καλά έκανε το παλικάρι κι εγώ μαζί του. Αλλά όταν σήκωσε το τρόπαιο, η Ελλάδα ζήτω ο Έλληνας Τσιτσιπάς. Όταν εγώ μπορώ να δουλέψω σε όλη την Ευρώπη με τα πτυχία μου και η Ελλάδα έρχεται να με αμφισβητήσει με τον ΔΟΑΤΑΠ, ποια είσαι εσύ μωρέ ; Που αμφισβητείς τα ξενύχτια μου, το.αγχος μου τον αγώνα μου για ένα καλό αποτέλεσμα. Βλέπουμε τι γίνεται στα Ελληνικά πανεπιστήμια, τι γίνεται με τις εξετάσεις. Τι γίνεται με τις δημόσιες καταλήψεις. Κάθε κυβέρνηση και άλλες πανελλαδικές. Όχι βαρέθηκα να παλεύω με δράκους χωρίς αποτέλεσμα. εξού και η αντίδρασή μου. Πραγματικά εύχομαι μέσα από τη ψυχη μου αυτή η κοπέλα να τα καταφέρει. Να φύγει έξω να φτιάξει οικονομικά και επαγγελματικά να καταξιωθεί. Γιατί ένα μέρος της ζωής μας είναι οι απολαβές, οι ψυχικες, που έχουμε όταν τα καταφέρνουμε στον επαγγελματικό τομέα. Εύχομαι πραγματικά να τα καταφέρει και να μη γυρίσει το κεφάλι της να κοιτάξει ποτέ πίσω.
Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα στο εξωτερικό για αυτήν την δουλειά. Για εμένα δεν υπάρχει καν δίλημμα. Αν αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη απλώς και μόνο για μια σχέση, και μάλιστα λίγων μηνών, θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Όσο ερωτευμένη και αν νιώθεις τώρα. Εγώ όμως είμαι και τελείως ορθολογιστης και καθόλου συναισθηματικος άνθρωπος. Οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να πάρεις τοις μετρητοίς αυτά που λέω.
Πηγαινε στο εξωτερικό!Στο κάτω κάτω αν στα αλήθεια αγαπιέστε θα αντέξει η σχέση σας και εξ απόστασης. Μην ξεχνάς πως μπορείς να επιστρέφεις στις διακοπές για να βλέπεις όσους σου λείπουν
Αγαπητή φίλη,ως γυναίκα σου λέω φύγε έξω. Με σιγουριά. Η χώρα μας δεν έχει μελλον για την γενιά σου.Όμως θα απαντήσω στο δίλημμά σου.Σε 5 μήνες όλοι τέλειοι δείχνουν. Ακόμα κι ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι. Μετά είναι που απομυθοποιούνται όλα και πέφτουν από τα σύννεφα οι άνθρωποι. Η καρμική σχέση είναι η καύλα σας που μιλάει και, πίστεψέ με, θα ξαναμιλήσει η καύλα σου κι άλλες φορές αλόμη στην μακρόχρονη ζωή σου: είσαι μόνο 24! Ερωτεύτηκες για πρώτη φορά γιατί έτυχε να ανήκεις σε μια ανέραστη γενιά που την καταράστηκαν να μην μπορεί να νιώσει παρά ντεμέκ αισθήματα και εντυπώσεις βγαλμένες από σενάρια. Τα έχετε δει όλα, τα έχετε ακούσει όλα και δεν έχετε ζήσει τίποτα. Κάνε μου μια χάρη. Είπες ο άνθρωπος αυτοπα σου άλλαξε τα πιστεύω. Προς ποιά κατεύθυνση; Να ζητάς παραπάνω πράγματα για τον εαυτό σου ή να περιορίσει τον ορίζοντας ψάχνοντας βαθύτερα νοήματα;Αν το πρώτο, δεν θα έχει αντίρρηση να το προσπαθήσετε έστω με απόσταση ή να δεχτεί να φύγεις, αυτό δηλαδή που θα σου δώσει μέλλον και προοπτική.Αν το δεύτερο ευοιμάσου να μπεις σε ένα σπίτι και να γίνεις μανούλα. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα εκεί-τα παιδιά είναι για πάντα. Ξέρω ότι σε έχω θυμώσει και θες να μείνεις. Σκέψου όμως ότι η επιλογή δεν είναι καριέρα ή άνθρωποι. Είναι ελευθερία ή λούπα. Τα χρήματα είναι ελευθερία.
Εσύ 24 κι αυτός 30;Δύσκολη φάση γι’ αυτόν. Μόλις άρχισε να αισθάνεται μια σιγουριά. Έχει λίγη πείρα, είδε πέντε πράματα, τα οικονομικά άρχισαν να πηγαίνουν καλύτερα. Παίζει να σκέφτεται να το προχωρήσετε και για παραπάνω.Κάτσε να το συζητήσεις ψύχραιμα μαζί του. Ούτε δράματα, ούτε δάκρυα, ούτε μεγάλα λόγια. Βάλτε κάτω αριθμούς και σχέδια. Μετρήστε και δείτε αν σας παίρνει για λίγο καιρό χωριστά.Τα όνειρα δύσκολα τα ξεχνάς, αλλά κι οι άνθρωποι έχουν την αξία τους...
Scroll to top icon