ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.11.2019 | 00:29

Διαφορα στο φλερτ

Συζήτηση για το φλερτ με Αμερικανίδα (απευθείας μετάφραση): Εγω: Να σε ρωτήσω, πως ειναι το φλερτ στην χωρα σου μεταξύ των δυο φύλων? Φλερταρουν αρκετα οι αντρες με εσας? Οι γυναικες κανουν ποτε το πρωτο βημα αν τους αρεσει καποιος? Αμερ: Συνήθως αν σε καποιον/α αρεσει καποιος/α ειτε ειναι γυναικα ή αντρας φλερταρουν! Εκτος αν καποιος ειναι παρα πολυ ντροπαλος αλλα δεν ειναι πολλοι εκεινοι που φοβουνται να πουν "γεια" σε καποιον αν ειναι νοστιμος/η και να πλησιάσουν! Δεν ειναι τιποτα το δυσκολο! -Οποτε οι γυναικες εκει αν τις αρεσει καποιος κανουν το πρωτο βημα και πλησιαζουν καποιον και λενε ενα γεια σε αυτον που τους αρεσει? δεν το κανουν οι αντρες μονο αυτο? -Ναι εννοείται δεν εχουμε το ξεπερασμένο που μονο το ενα φυλο κανει κατι Και διαολε εδω οι γυναίκες ρωτάνε τους αντρες να βγουν μαζι τους μεχρι και προτασεις γαμου τους κάνουν αργότερα χαχαχα -Αληθεια? omg εδω μονο οι αντρες κανουν την πρωτη κινηση παντα! Αν καποια της αρεσει καποιος συνηθως δεν παει ποτε να του μιλησει και περιμενει να ερθει ο αλλος σε αυτην! Μονο πολυ λιγες εξαιρέσεις πανε και μιλανε πρωτες! Σκεψου οτι απορριπτουν οποιον αλλον ερθει σε ενα κλαμπ να τις φλερταρει γιατι περιμενει να ερθει αυτος που της αρεσει! Μετα βεβαια μερικες παραπονιουνται οτι χαθηκαν οι αντρες και δεν τις φλερταρουν! Ειναι παράλογο! -Αυτο ακουγεται πολυ χαζο και ξεπερασμενο! Αν σου αρεσει ενας αντρας του το λες Αν σου αρεσει μια κοπελα της το λες Δεν ειναι τοσο δυσκολο εγχείρημα! -Κοιτα μπορω να καταλαβω αν καποια ντρέπεται να πλησιασει αυτον που της αρεσει... γιατι και εγω ειμαι λιγο ντροπαλος, αλλα ειναι χαζο να λες ολα αυτα που σου ειπα παραπανω και να απορριπτεις τους παντες μεχρι να ερθει αυτος που περιμενεις ενω δεν πας εσυ κοντα του! -Δεν ειναι ολοι τοσο ντροπαλοι! Ειμαι αδιάφορη με οποιον εχει ξεπερασμενες αντιλήψεις και αν καποια τελικα δεν πλησιασει αυτον που της αρεσει λογω αυτης της λογικης, τοτε μπορει να χασει κατι καλο και το αξιζει! Καλα να παθει!Εδω και εγω και οι φιλες μου εχουμε πλησιασει καποιον που μας αρεσε και δεν χασαμε κατι! Και καποιοι αντρες μας εχουν πλησιασει πρωτοι!
31
 
 
 
 
σχόλια
Μη μου πεις ότι πέφτεις απ' τα σύννεφα. Εγώ απορώ πως με αυτή την ξενομανία που έχουν οι περισσότεροι στην Ελλάδα αυτό τον τομέα δεν τον αντέγραψαν. Καλά λέει στη περίπτωση που βλέπεις πως είναι αμοιβαίο,είναι χαζό να μην γίνεται κίνηση και από τους δύο. Η μόνη ένσταση που έχω είναι όταν ο άλλος/η δεν σου αρέσει. Δεν μπορείς να λες παντού ναι στις προσφορές, άνθρωποι είμαστε όχι σουπερμάρκετ. Δεν είναι ωραίο να κοροϊδεύεις τον άλλον, ούτε εκείνος εσένα, αλλά δεν γίνεται να μην σου αρέσει και κανείς ποτέ, ούτε το αντίστροφο. Τελοσπαντων, το καλύτερο είναι ο καθένας να κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για τον εαυτό του.
Δεν ξέρω πώς είναι οι Αμερικανίδες, δε θεωρώ ότι και εκεί είναι όλα τέλεια. Εξάλλου η Αμερική δεν είναι μια ενιαία χώρα, έχει διάφορες από περιοχή σε περιοχή. Αυτό που ξέρω, έχω ζήσει και μπορώ να πω όμως είναι ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει την τελευταία δεκαπενταετία. Πιο παλιά, όλα τα πράγματα ήταν πιο απλά στο θέμα φλερτ και σχέσεις. Το διαδίκτυο και τα social media έχουν βάλει το χεράκι τους σε συνδυασμό με το νεοπλουτισμό ο οποίος μας κυρίευσε προ κρίσης. Και η κρίση μας εξαχρείωσε πλήρως.
Θα παραθέσω την άποψή μου, σωστή ή λάθος δεν ξέρω. Ξεκαθαρίζω από τώρα ότι είναι άποψή μου και δεν πρόκειται να διαφωνήσω με κανέναν/καμία μιας και ο καθένας έχει τα βιώματά του.Ζω στην επαρχία αλλά έζησα και σε μεγαλύτερα αστικά κέντρα και αυτό που έχω αποκομίσει στα 37 μου έτη, είναι ότι γενικά οι δικές μας είναι ταραχή εν κρανίω στο κεφάλαιο φλερτ - σεξ.Κι αν νομίζεται ότι τα λέω αυτά ως ο Κουασιμόδος/ ανέραστος που δεν του κάθεται θηλυκή γάτα, απατάστε.Απλά οι Ελληνίδες δεν έχουν μάθει να δίνουν ευκαιρίες γι' αυτό στην πλειοψηφία τους εισέρχονται σε προβληματικές καταστάσεις με ελάχιστα άτομα.Οι δε άνδρες σήμερα, βλέποντας τα παγόβουνα, δεν πλησιάζουν καν. Αφήστε που πολλοί από αυτούς είναι μαμάκηδες, με πυγμή μηδέν στον ερωτικό τομέα. Λες κι αν προτείνουν σε μια που τους αρέσει, θα τους πέσει ο κώλος. Για να λέμε και τα στραβά του φύλου μας.
Πάντως αν θέλουμε να παραθέσουμε κάποια εμπειρία μας εγώ συνήθως έβλεπα ότι οι άλλοι δεν ξέρουν καν να προσεγγίζουν πλην από τους πεφτουλες με σουξέ που πολλοι από αυτούς μπορεί στο μέλλον να σου επιδειξουν μια απαράδεκτη συμπεριφορά, δεν λέω, και άλλοι τόσοι τόσο που δεν ξέρουν να σταθούν σε μια κουβέντα. Υ. Γ. Ας πούμε ότι είναι όπως τα λέει ο εξ., για μένα είναι ανόητο να μην ψάχνεις να δεις τι μπορείς εσύ να βελτιώσεις προκειμένου να επιτυχείς αυτό που θες. Κι εγώ είδα με δέκα κιλά μείον, που δεν το θεωρώ και τρομερή διαφορά, κάποια αλλαγή και ενδεχομένως αν πάρω 20 να δω κάποια άλλη αλλαγή και ίσως όχι μόνο σε ζητήματα φλερτ :) πού καταλήγουμε; Εγω πάντως στο ότι είναι ασκοπο να κλαιγομαστε για τέτοια ζητήματα και να κάνουμε την ζωή μας πιο μίζερη για το πόσο γκομενοι-ες μας κάνουν οι άλλοι να νιώθουμε. Αν θες προσέγγισε, είτε είσαι άντρας, είτε είσαι γυναίκα, είτε σκύλος και προσπάθησε να κρίνεις το εκάστοτε άτομο που έχεις απέναντι και ν' αντιληφθείς το συγκεκριμένο τι σημαδια σου δείχνει, αν σου δείχνει και αν γνωριστείτε λίγο παραπάνω, αν σου κάνει και του κάνεις. Τ' αλλά, με τα χίλια δυο ενδεχόμενα και αν, τα βρίσκω τόσο κουραστικά και αταίριαστα σε κάτι ανάλαφρο και όμορφο όπως το φλερτ.
Θέλω να πω και κάτι άλλο. Όταν απομονώνουμε κάποιες τακτικές που ίσως ακολουθούνε ορισμένες γυναίκες στο εξωτερικό (ή και στην Ελλάδα) δεν βγάζουμε άκρη. Πρέπει να δούμε όλο το μοντέλο ζωής, γιατί οι γυναίκες που δεν έχουν θέμα να πλησιάζουν πρώτες τους άντρες δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν ιδανικές για τον μέσο Έλληνα. Το λέω γιατί μερικά πράγματα πάνε πακέτο, και έχω παρατηρήσει ότι αυτές οι γυναίκες είναι υπέρ της απόλυτης ισότητας και στα καθημερινά και παντού το οποίο πολλοί Έλληνες δυσκολεύονται να "σηκώσουν". Ή θα τα εξετάζουμε όλα ή τίποτε, αλλοιώς δεν έχει νόημα.
Δεν ειναι θεμα Αμερικανιδας... προσωπικα μου εχει τυχει και με Γαλλιδα και με Ολλανδεζα (και εδω στην Ελλαδα και στις χωρες τους) και με Αγγλιδα και με Αμερικανιδα εννοείται, ποτε με Ελληνίδα ομως...
Εκείνο που θέλω να πω είναι, ότι μια μερίδα γυναικών συμπεριφέρονται αλλοιώς όταν είναι μακριά από τον τόπο τους. Άσχετα από αυτό, βρίσκω οξύμωρο το ότι οι Ελληνίδες στο εξωτερικό έχουν την φήμη ότι είναι αρκετά παραδοσιακές και αυτό πολλοί ξένοι το βλέπουν με καλό μάτι. Επίσης αρκετές ξένες γυναίκες είναι μαζί με Έλληνες για τον ίδιο λόγο, επειδή έτυχε να γωρίσουν παραδοσιακούς τύπους που της φλέρταραν κανονικά και με τον νόμο (:Αν βγάλεις άκρη πέστο και σε μένα. Εκτός από το ότι οι Έλληνες που είναι από παλιά έξω είναι πιο "κλασικοί" από τους Έλληνες στην Ελλάδα.
Μήπως αρέσεις περισσότερο σε ξένες; Λένε ότι και πολλές Ελληνίδες όταν κάνουν διακοπές για παράδειγμα είναι πολύ πιο ανοιχτές και φλερτάρουν σαν πρωταθλήτριες.
Γιατί κάτι μου λέει ότι αυτά τα τύπου απελευθερωμένα στην πράξη θα σας κόμπλαραν περισσότερο; φαντάσου να σου 'ρθει εσένα που είσαι ντροπαλός ντεμέκ να σου την πέσει η άλλη χύμα!! Θα γίνεις πρώτα σαν παντζάρι και μετά θα πάρεις και τα υπόλοιπα χρώματα του ουράνιου και τόξου...γιατί ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο να μην κάνεις την κίνησή σου αν δε φταίει που είσαι ντροπαλός!! Οπότε αυτά που λέει η φίλη Αμερ (νόμιζα ότι ήταν όνομα, λολ) είναι για τους Αμερ και αυτούς που έχουν και μυαλό αμερ, εσύ είσαι απλά ένας ακόμη βλάχος!!Όπου εσύ = αυτός/-ή/-ό, απευθύνομαι γενικά σε όλους#σόρρυ_νοτ_σόρρυ
Ε ναι ας λέει ο εξομολογούμενος. Έστω ότι γίνει αυτό (που το κάνουν μερικές γυναίκες) να κάνουν το το πρώτο βήμα, οι περισσότεροι άντρες εδώ δεν είναι προετοιμασμένοι για μια τέτοια συμπεριφορά. Συμφωνώ μαζί σου ότι θα κομπλαραν, άλλοι θα τις χαρακτήριζαν ως εύκολες λυσσαρες, άρα έμμεσα γουστάρουν το αντίθετο. Συνεπώς το πρόβλημα είναι θέμα συνήθειας. Έχει ποτίσει καλά η προκατάληψη τα μυαλά και των φύλων στην Ελλάδα.Αν δεν την παλεύει άλλο εδώ, ας πάει αλλού να γίνει ερωτικός μετανάστης. Έχει κορεστεί πια αυτο το θέμα.
Πλάκα κάνω αλλά ήταν το μόνο παραδειγμα που είχε καταγραφεί με κάμερα.Γινονται όμως και στα αλήθεια και χωρίς την παρουσία κάμερας. Παρόλα αυτά το κομπλαρισμα υπήρχε είτε ήταν αληθινη είτε ήταν ψεύτικη προσέγγιση.
καλα νομιζω οτι ειναι γνωστη η διαφορα, στο φλερτ στην Ελλαδα σε σχεση με τις αλλες χωρες! Ποσο μαλλον σε σχεση με την Αμερικη που εκει ειναι ακομα πιο μπροστα και απελευθερωμενα τα πράγματα! Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, εδω αν ερθει να στην πέσει μια κοπελα, θα θεωρηθεί ειτε εύκολη ειτε λυσσάρα, ενω εκει θεωρείται κατι το φυσιολογικό! Δηλαδη και εδω οι αντρες εχουν τις προκαταληψεις τους!
Αν δεν θέλει μια γυναίκα να κάνει το πρώτο βήμα, δεν το κάνει. Αν δεν θέλει να κάνει ένας άντρας το πρώτο βήμα, δεν το κάνει. Όσοι δεν έχουν λάβει το πράσινο φως, έτσι κι αλλοιώς καλύτερα να κάθονται στα αυγά τους γυναίκες και άντρες. Υπάρχει μια δυσκολία νομίζω στο να δεχτούνε μερικοί άντρες ότι όταν οι γυναίκες λένε ότι δεν τις φλερτάρουν, δεν εννοούνε όσους δεν τους αρέσουν. Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο απίστευτα δύσκολο να κατανοηθεί.
ναι γιατι αν μια γυναικα θελει καποιον, παντα ριχνει τα μουτρα της και πλησιάζει πρωτη.... ελα βρε σνουπι μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας! Επισης αυτο ακριβως λεει για το οτι δεν της φλερταρουν! Θεωρουν οτι τις φλερταρουν μονο οσους εχουν σταμπαρει στο μαγαζι και δέχονται απο αυτους φλερτ, αλλιως οι αντρες δεν φλερταρουν.... αυτο οταν το δηλωνει καποια, ειναι σαν να τζουβαλιαζει ολους! Ειναι σαν να λεμε οτι οι γυναικες θελουν λεφτα και κύρος στον αντρα.... κατι που ισχυει αλλα οχι για ολες!
Δεν ισχυρίστηκα καθόλου ότι πλησιάζουν πρώτες οι γυναίκες. Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που γνωρίζω συνηθίζουν το κλασικό: δίνουν το πράσινο φως, και αν ο άλλος δεν τις προσεγγίσει τελειώνει εκεί η ιστορία. Να πω ότι δεν μιλάω μόνο για Ελληνίδες αλλά και για ξένες γυναίκες. Επίσης να πω ότι μερικά πράγματα είναι αυτονόητα κα παραλείπονται. Αν καταλάβεις ποτέ σου ότι κάποια γυναίκα παραπονείται επειδή δεν την φλερτάρουν άντρες που δεν της αρέσουν, σφύρα μου κλέφτικά. Για αυτούς τους άντρες χρησιμοποιούνε υποτιμητικούς όρους που όλοι γνωρίζουμε, και ο λόγος είναι αυτός: την πέφτουν εκεί που δεν τους θέλουν. Όσο για τα χρήματα, στο μεταξύ είναι τόσα τα ζευγάρια που και οι δυο βγάζουν τα ίδια χρήματα ή και η γυναίκα περισσότερα που δεν χρειάζεται πια να το ισχυριζόμαστε ότι ισχύει. Εκτός από γυναίκες που προτιμούν το παραδοσιακό μοντέλο ή γυναίκες που ακολουθούνε έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής.
Προσωπικα επειδη εχω εμπειρια και με ξενες, μου εχει τυχει να μου δωθει πρασινο φως απο Ολλανδεζα και επειδη δεν πήγαινα (δεν το ειχα πιάσει καν) ηρθε αυτη και μου το ειπε! Πάντως αυτό που λες δεν αναιρεί οτι λενε λανθασμένα δεν φλερταρουν οι αντρες! Μια χαρα φλερταρουν απλα δεν τις φλερταρουν αυτοι που θελουν μεσα στο μαγαζι!Απο εκει και περα οσα λεφτα και να βγαζει μια γυναικα παντα θα την γοητεύει το χρημα και το κυρος ενός άντρα! Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λέγαμε! Δεν ισχύει για ολες, αλλα για παρα πολλες!
Το κύρος γοητεύει όλο τον κόσμο. Όσο για τα χρήματα, όταν μια γυναίκα έχει αρκετά δικά της κομμάτι δύσκολο να γοητευτεί από αυτά. Εξακολουθώ να επιμένω σε αυτό που ανέφερα παραπάνω, γυναίκες που προτιμούνε το παραδοσιακό μοντέλο και δεν είναι οικονομικά ευκατάστατες φυσικό είναι να τους ενδιαφέρουν τα χρήματα. Εφόσον θέλουν να παντρευτούνε και να κάνουν παιδιά κάποιος πρέπει να συντηρήσει το σπίτι. Κι επίσης γυναίκες που ακολουθούνε συγκεκρμένο τρόπο ζωής. Αν ήταν τόσο πολλές όσες λες, δεν θα υπήρχαν χιλιάδες ζευγάρια σε μέση ή χαμηλή οικονομική κατάσταση. Θα ήταν μόνοι όλοι οι άντρες που δεν έχουν αρκετά χρήματα. Αν όμως κοιτάξω γύρω μου, ο κοινός παρανομαστής όσων δεν βρίσκουν γυναίκα δεν είναι η δύσκολη οικονομική κατάσταση. Ίσα ίσα που ανάμεσα στους μόνους γνωρίζω αρκετούς που αν έχουν κάτι λυμένο, είναι το οικονομικό. Ειδικά σε ηλικίες από 35 και πάνω.
Α! Εμ.. Επειδή όλοι αυτό προσπαθούμε όσο μεγαλώνουμε;; Να έχουμε μια κάποια οικονομική ασφάλεια; Δεν καταλαβαίνω που το πας. Εννοείς ότι το κάνανε για να βρούνε πιο εύκολα γυναίκα και ότι αν είχανε ήδη βρει δεν θα εργαζόταν προς αυτή την κατεύθυνση; Αυτό εννοείς;
"Σκέψου ότι απορρίπτουν όποιον άλλο έρθει σε ένα κλαμπ να τις φλερτάρει γιατι περιμένει να έρθει αυτός που της αρέσει".Δεν το κατάλαβα αυτό. Να μην απορρίψουν όποιον άλλο έρθει, κι ας μην τους αρέσει;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon