ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.11.2019 | 08:35

Αυτό που νιώθω

Ερχεται το τέλος της χρονιάς και σκέφτομαι ότι πέρασε άλλη μια χρονιά χωρίς αγάπη στη ζωή μου.Χωρίς έρωτα, χωρίς τίποτα.Η έβδομη χρονιά της ζωής μου που περνάω φλεγόμενος εσωτερικά, νιώθω να εκρήγνυμαι μέσα μου από πληθώρα συναισθημάτων.Είμαι ερωτευμένος. Δεν το ξέρει.Δε γίνεται να το μάθει.Σας παρακαλώ μην βρίσετε και μη μου πείτε ότι ο κόσμος έχει σοβαρότερα προβλήματα και τέτοια κι ότι εγώ σκέφτομαι τον έρωτα, μη με πληγώσετε περισσότερο απ' όσο είμαι ήδη μέσα μου.Όταν λέω για έρωτα, δεν εννοώ μόνο το να κάνω έρωτα.Εννοώ να έχω έναν άνθρωπο στη ζωή μου, λίγη αγάπη, λίγη χαρά.Ένα χάδι, ένα φιλί, να δίνω και να παίρνω.Έναν καλό λόγο . Να δέχομαι και να ακούω.Ώρες- ώρες σκέφτομαι ότι δεν θα λείψω σε κανέναν όταν γεράσω και φύγω από αυτόν τον κόσμο.Απλώς κάπου που συχνάζω, ίσως πουν : πού χάθηκε ο...Αλλά από εκεί και πέρα τίποτα.Γιατί δεν έχω κανένα.Δε ρίχνω το φταίξιμο στους άλλους.Μεγάλωσα τώρα κι είναι αργά λίγο πριν τα σαράντα για νέα αρχή.Συγνώμη αν χάλασα τη διάθεσή σας, έτσι νιώθω, σας ζητώ συγνώμη.Γειά σας.
7
 
 
 
 
σχόλια
Αχ βρε άνθρωπε. Και βέβαια δεν είναι για αστεία. Όμως το πρώτο σκέλος (έρωτας προς συγκεκριμένη απρόσιτη γυναίκα) με το δεύτερο (ανάγκη για συντροφικότητα) δεν ειναι εντελώς απαραιτητο να συμπλεύσουν. Αν αφεθείς να γνωρίσεις άλλες, υπάρχει μια πιθανότητα να εκπλαγείς: να ερωτευτείς εκ νέου, με προσιτό τρόπο αυτή τη φορά.
Scroll to top icon