ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2019 | 10:38

Συναισθηματική φτώχεια και ανασφάλειες

Είμαστε ήδη φτωχοί σε χρήματα οι περισσότεροι, γι'αυτό δεν χρειάζεται να είμαστε φτωχοί και σε συναισθήματα. Να αγαπάτε λοιπόν, να αφήνεστε και να μην φοβάστε, τα συναισθήματα είναι αυτά που μας κάνουν πλήρεις ανθρώπους μέσα στην ατέλεια μας. Τα παραπάνω είναι διαπιστώσεις με αφορμή μια καημένη ψυχή που μου είπε ότι πάντα απομακρύνεται για να αποφύγει τη δημιουργία συναισθημάτων. Περαστικά σου όπου και αν βρίσκεσαι και μακάρι να ωριμάσεις κάποια στιγμή στη ζωή σου και να αντιληφθείς ότι δεν θέλουν να σε βλάψουν όλοι. Κατά τα άλλα την καλημέρα μου με πολύ αγάπη σε όλους, υπομονή, ψυχραιμία και αγώνας παιδιά. Τα γνωστά. :)
5
 
 
 
 
σχόλια
Την μόνη καημένη ψυχή που βλέπω εδώ είναι η δική σου φίλε/η που καταπίνεις αμάσητο ό, τι σου λένε. Σε δουλεύει ρε...και 'συ κάθεσαι και κάνεις αναλύσεις. Μιλάμε για πολύ δούλεμα όμως. Σιγά μην θέλει να αποφύγει τη δημιουργία συναισθημάτων. Έτσι σου είπε;Χαχαχα...! Ωραίο αστείο!
Scroll to top icon