ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2019 | 16:47

Θα ήθελα να μη σε γνώριζα ποτε

Όταν ήμουν σε άθλια κατάσταση ψυχολογικά ποιος με βοήθησε; Κανείς, εγώ. Όταν βρισκόμουν σε αδιέξοδο και δεν ήξερα τι να κανω ποιος μου έδειξε τον δρόμο; Εγώ.Όταν η ανασφάλεια μου έπιανε κόκκινο και ένιωθα ταπείνωση ποιος με βοήθησε; Κανείς, εγώ. Όταν έκλαιγα μέρα νύχτα επειδή έφυγες ποιος με κράτησε ήρεμη και μου συμπαραστάθηκε; Κανείς, εγώ. Όταν τα βρήκα δύσκολα και έσπαγα το κεφάλι μου να βρω το λάθος που κάνω ποιος με βοήθησε να πράξω σωστά, έστω και καμιά φορά λανθασμένα, ποιος με βοήθησε; Κανείς, εγώ. Όταν σου φώναζα σαγαπαω κι εσύ με έδιωχνες ποιος έσφιξε τα δόντια του και προσπάθησε να προχωρήσει μπροστά; Κανείς , εγώ. Όταν με πιάνει μελαγχολία κι όταν μου λείπεις ποιος προσπαθεί να μη συμβαίνει αυτό; Κανείς, εγώ. Όταν όλα γύρω μου ήταν άσχημα, κι εσύ έφυγες, ποιος έφυγε στο τέλος; Εγώ. Ποτέ δεν ήσουν δίπλα μου, και ούτε θα είσαι, αν σε όλα αυτά δεν μου στάθηκες έστω μια φορά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να εξακολουθώ να μαυρίζω την καρδιά μου για εσένα. Ναι ξέρω, είμαι εγώ, και εγώ θα προσπαθήσω το καλύτερο για εμένα, θα με κάνω χαρούμενη, θα προσπαθήσω τόσο πολύ που δεν θα το πιστεύεις. Γιατί στο τέλος εμείς είμαστε αυτοί που μένουμε, οι εαυτοί μας. Και όχι δε θα το κάνω για εσενα, για εμένα θα το κάνω γιατί μου το χρωστάω, που με άφησα, που έδινα την περισσότερη προσοχή μου σε εσένα, που ποτέ δε σε εμπιστεύτηκα αλλά ποτέ δε με άκουσα. Και τώρα τι; Κάθομαι να κλαίω για εσένα και μαυρίζω αυτή την όμορφη ζωή που ξεχνώ να ζήσω, τον έρωτα που μου έκλεψες και που μου τον έκανες να το βλέπω ως το ποιο άθλιο πράγμα του κόσμου, την αγάπη που ποτέ δεν ένιωσες και που την έκανα στο μυαλό μου να φαίνεται σαν ένα μεγάλο ψέμα και να γελάω ειρωνικά με αυτή τη λέξη. Όλα αυτά που τα έκλεψες, μου τα έκανες να τα βλέπω όλα άσχημα. Και ναι, μπορεί να κλαίω κάθε μέρα επειδή σαγαπαω ακόμα αλλά δεν μου αξίζει ρε γαμωτο. Γιατί σε αγάπησα με όλο μου το είναι. Και με πνίγει τώρα αυτή η αγάπη, από εκεί που δεν θα την άφηνα ποτέ τωρα με πνίγει και θελω να μην υπήρχες ποτέ μέσα μου, να μη σε γνώριζα ποτέ, να μην ήξερα τι είναι αγάπη, να μην ήξερα τι είναι έρωτας, να μην ήξερα τη γεύση του φιλιού σου και την μυρωδιά σου, να μη ήξερα τίποτα για εσένα. Πνίγομαι, αλλά αυτός ο πνιγμός δε λέει να με πνίξει τελείως, να με αφήσει στον πάτο του βυθού. Είναι σαν με κρατάει κάποιος όλοι την ώρα με το χέρι του σφιχτά στο λαιμό μου και παράλληλα να με μαχαιρώνει στη καρδιά. Έτσι νιώθω οποτε σε σκέφτομαι. Έτσι με έκανες να νιώθω για εσένα πλέων. Κι αυτό δεν θα στο συγχωρήσω ποτέ. Με αγάπη, το μαριωρη που με αποκαλούσες.
2
 
 
 
 
σχόλια
ΟΚ πονάς και έχεις πληγωθεί, καταρχάς το ''δε μου αξίζει'' δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιό σου, δε νομίζω ότι αξίζει σε κάποιον άνθρωπο να πληγώνεται εκ προοιμίου. Κατά δεύτερον, αν γυρίσει αύριο, θα τον υποδεχθείς με τυμπανοκρουσίες και το γνωρίζεις. Καλή δύναμη.
Scroll to top icon