''Βγάλτε το σκασμό! Έχω παράσταση!''

''Βγάλτε το σκασμό! Έχω παράσταση!'' Facebook Twitter
4

Παίζει τη Βασίλισσα στο θέατρο, και ντυμένη με τα ρούχα της δουλειάς βγήκε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος στη μέση του δρόμου.

Τι τέλειο που κάποιος την τράβηξε με βίντεο, έστω και από μακριά.

====

Οι μουσικοί προωθούσαν ένα Γκέι Φεστιβάλ Μουσικής. 

"Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στις παρελάσεις μας" δήλωσε ο υπεύθυνος του γκέι φεστιβάλ, "το να εμφανίζεται όμως απ' το πουθενά η Έλεν Μίρεν ντυμένη Βασίλισσα και να ουρλιάζει σταματώντας την παρέλασή μας ήταν κάτι σούπερ πρωτότυπο όμως."

"Μπορεί να είπα μερικές ακατάλληλες λέξεις (Shut the Fuck Up κλπ)" δήλωσε αργότερα η Μίρεν, "πάντως ήταν γλυκύτατοι και σταμάτησαν αμέσως".

Η Μίρεν εμφανίστηκε το επόμενο πρωί με ένα t-shirt που διαφήμιζε το Φεστιβάλ και που υποστήριζε τα κρουστά - απλώς όχι έξω απ' τα θέατρα που έχουν παράσταση εκείνη την ώρα...

''Βγάλτε το σκασμό! Έχω παράσταση!'' Facebook Twitter
It's Viral
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Σωστή τη βρίσκω.Έκανε τη δουλειά της,έπρεπε να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη και να αποδώσει όσο καλύτερα μπορούσε.Δεν πας έξω από θέατρο με τα τύμπανα!Και μια χαρά τους υποστήριξε αργότερα.Δεν είχε να κάνει με την παρέλαση αλλά με το γεγονός ότι βρίσκονταν έξω από το θέατρο.
Και δίκιο είχε η κακομοίρα...Όπως και να έχει το θέατρο είναι χώρος τέχνης και σεβασμού εντός και εκτός. Σαν να λέμε πας σε βιβλιοπωλείο και να βάνεις σταντ με δικό σου βιβλίο. Εε είναι κάπως.