ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2019 | 21:26

Όχι άλλη παντρεμένη!

Έλεος πια, σιχάθηκα με όλες τις παντρεμένες που γνωρίζω. Έχω ανάγκη στη ζωή μου να γνωρίσω μία ελεύθερη, μία διαθέσιμη, που να θέλει να κάνει μία ουσιαστική σχέση στη ζωή της. Μετά τα 40, όπου και να πας, μόνο παντρεμένες βλέπεις και μόνο παντρεμένες σου συστήνουν.Και εκείνη παντρεμένη ήταν, την είδα και κόλλησα, αλλά πλησιάζοντας η βέρα έκανε μπαμ από μέτρα μακριά... Όχι άλλη παντρεμένη, νισάφι πια!
16
 
 
 
 
σχόλια
Άμα η γυναίκα είναι 30+ και ανύπαντρη κάποιοι λένε ότι είναι για πέταμα. Άμα είναι 40αρα και παντρεμένη πάλι την κράζετε. Έλεος δηλαδή.Κάποιοι άντρες δεν είστε ευχαριστημένοι με τίποτα.Τελοσπαντων αποκλείεται να μην υπάρχει 40αρα ανύπαντρη ή χωρισμένη. Εσύ δεν την έχεις γνωρίσει απλά. Από τη στιγμή που ενδιαφέρεσαι για γνωριμιες με ελεύθερες που τις πετυχαίνεις τις παντρεμένες; Σε δουλεύουν; Μήπως σε σαμποτάρουν; Τοσο χάλια περνάνε στο γάμο τους;
Πάνω που κόλλησες το να αντικρίζεις τη βέρα είναι αν όχι φρικτό απογοητευτικό. Αλλά τι περίμενες σε αυτές τις ηλικίες γύρω στα 40; Ή παντρεμένη ή χωρισμένη θα είναι μια γυναίκα. Εντάξει υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά σπάνιες.Τώρα εσύ πήγαινε σε γράφειο μπας και τη βρεις ακριβώς όπως τη θες.
Σε κατανοώ, για να κάνουμε μία σχέση, πρέπει να βρεθούν άνθρωποι διαθέσιμοι προς τούτο στον περίγυρό μας, κάθε είδους περίγυρο. Και προσωπικά, βλέποντας βέρα ή γνωρίζοντας για σχέση, δεν ασχολούμαι ποτέ και με τίποτε, βάζω ένα block στο μυαλό μου. Δεν μπορώ να προτείνω κάποια ''λύση'', όλα είναι θέμα τύχης και συγκυριών. Καλή τύχη επομένως.
Το "καλύτερο" είναι πολύ υποκειμενικό. Συνήθως για να αντιληφθείς αν ο άλλος είναι "καλύτερος" πρέπει να περάσεις και κάποιο χρόνο μαζί του. Το θέμα είναι, λοιπόν, να μην ψάχνεσαι αν είσαι παντρεμένη.
Προφανώς και είναι υποκειμενικό. Δεν είπα το αντίθετο.Επειδή εισαι παντρεμένος/παντρεμένη δε σημαίνει πως δεν περνάς χρόνο και με άτομα του αντίθετου φύλου. Σε παρέες, στον κύκλο σου κλπ έρχεσαι διαρκώς σε επαφή. Οπότε μια χαρά χρόνο περνάς. Δε χρειάζεται και μια ολόκληρη αιωνιότητα. Και προφανώς δε σημαίνει πως ψαχνεσαι αν τύχει και βρεις κάτι καλύτερο.
Καλά βρε άνθρωπε, θέλεις να βρεις μια ελεύθερη γυναίκα στην ηλικία σου για να κάνεις μια όμορφη σχέση απ'οτι καταλαβαίνω. Λογικό και απόλυτα σεβαστο. Γιατί όμως τόση αποστροφή για τις παντρεμενες. Δεν έκαναν και κάτι κακό οι γυναίκες.
Scroll to top icon