ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.11.2019 | 23:34

Σωστό ή λάθος;

Σήμερα το αγόρι μου μπροστά στους φίλους του με έκανε να νιώσω πολύ άσχημα μου έλεγε ότι έχω αραίωση και αν το βλέπουν και τα παιδιά τα μαλλιά μου έχουν λιγοστεύει. Ότι είναι χάλια σαν μαλλιά γριάς! Και γελουσε και μετά με αγκάλιαζε δήθεν να με πειράξει.. ένιωσα απόλυτα άσχημα και σηκώθηκα να φύγω. Από εκείνη την ώρα με παίρνει τηλέφωνα και χτυπάει το κουδούνι αλλά δεν ανοίγω.. δεν έχω να πω κάτι με κάποιον που με προσβάλει έτσι.. και ας ήμασταν 7 μήνες μαζί..
14
 
 
 
 
σχόλια
Όταν ο αλλος σε αγαπάει, δεν σε προσβάλει με αυτόν τον τρόπο του αρέσεις όπως είσαι και αυτα τα κοροιδεματα δεν είναι όμορφα πόσο μάλλον μπροστά σε άλλους.. Και αυτά δεν τα λέμε σε μια κοπέλα, θα έπρεπε να σε στηρίζει και να στεναχωριέτε και να σου ανεβάσει το ηθικό.
Προφανώς και το σχόλιο είναι επιεικώς για κλωτσιές, όπως κι ο τύπος. Αλλά, σας παρακαλώ. Μην αφήσετε ποτέ ξανά στη ζωή σας μια τόσο υπέροχα σερβιρισμένη ευκαιρία να απαντήσετε και να βάλετε τον άλλον απότομα, άπαξ και δια παντός στη θέση του. Τι θα μπορούσατε να του απαντήσετε, ας πούμε; "Κι εγώ εσχάτως παρατηρώ μια εμφανή αραίωση στα εγκεφαλικά σου κύτταρα. Κι επειδή απεχθάνομαι τη βλακεία, άντε γεια." Απλά, όμορφα και κυριλέ, πάνω απ' όλα. Καλά κάνατε και φύγατε, εννοείται.
Σε καταλαβαίνω 100%, μου έχει τύχει και εμένα, και μετά να γελάει και να λέει μα πλάκα κάνω δεν καταλαβαίνω τι σε πείραξε... Όπως φαίνεται, συμβαίνει αυτό. Κοίτα να είσαι δυνατή για εσένα, μια αραίωση ή άλλο "αισθητικό" θέμα δεν είναι το τέλος του κόσμου ;-) Κουράγιο!
Η ανασφάλεια η δική σου συμπίπτει με τη δικιά του.Μηπως καλύτερα να μάθεις να διαχειρίζεσαι τις ανασφάλειες σου ώστε έτσι να βρεις και έναν πιο ώριμο ανθρωπο;
Μπορεί όντως να έκανε πλάκα αλλά υπάρχουν κάποια όρια που δεν πρέπει να ξεπερνιούνται, ειδικά αν φέρνουν κάποιον άλλον σε δύσκολη θεση. Το θέμα μαλλιά για τις γυναίκες είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο και δεν πρέπει να σχολιάζεται με αυτό το τρόπο.
Scroll to top icon