ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.12.2019 | 14:27

ΔΟΥΛΕΙΑ

ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΗΤΟ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΥΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ-ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΔΕ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ Α ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΚ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΔΕ ΜΟΥ ΤΑΙΡΓΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΕΣΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΣΥ; ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΟΥΤΕ ΛΥΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΙΝΑ ΜΟΥ ΑΤΟΜΑ..
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν το κλίμα ήταν αφόρητο και έφτασε στο σημείο να επηρεάσει την υγεία σου, καλά έκανες και έφυγες.Στην τωρινή σου δουλειά κάτσε όσο αντέξεις. Και φρόντισε να μάθεις κάτι για προϋπηρεσία.Αν πας με βιογραφικό στις δουλειές, οι τακτικές αλλαγές δεν εκλαμβάνονται θετικά. Δημιουργούν ερωτήσεις που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μη σκεφτείς να κακολογήσεις σε interview προηγούμενο εργοδότη. Θα το μάθουν όλοι του κλάδου. Βρες κάτι ουδέτερο να πεις.Δε ξέρω τι ακριβώς περίμενες στο χώρο εργασίας, αλλά κι εκεί είναι σαν τις παρέες. Αλλού θα κολλήσεις και αλλού θα τους ξεράσεις.Τέλος, μπορεί οι δικοί σου να έχουν δίκιο και να τα δραματοποιείς. Ψυχραιμία. Είσαι για τα λεφτά (όσα κι αν είναι) και τις γνώσεις εκεί. Ούτε για να κάνεις μεγάλη ζωή, ούτε για να βρεις γκόμενα.Συγκεντρώσου, λεφτά και προϋπηρεσία κοιτάς.Πρώτα απ’ όλα είναι δουλειά!Και μη γράφεις κεφαλαία. Είναι σα να φωνάζεις.
Scroll to top icon