ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.12.2019 | 19:07

Καλοί εραστές και μπουρμπούτσαλα.

Μιλάτε συνέχεια για καλό σεξ λες και ερωτευόμαστε όποιον μας προσφέρει οργασμούς. Ο άλλος είναι αυτός που ξέρετε δεν θα αλλάξει επειδή πηδάει καλά. Έβγαινε μια φίλη με κάποιον και βαριόταν θανάσιμα, έκανε μερικές φορές σεξ μαζί του και προέκυψε καταπληκτικός εραστής. Τον βαριέται όμως και μου λέει ότι δεν μιλάει ή λέει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια είναι απίστευτα μονότονος. Τώρα της πρότεινε να πάνε ταξίδι τα χριστούγεννα και δεν ξέρει πως να τον αποφύγει. Όταν δεν υπάρχει ενδιαφέρον μην προχωράτε ρε παιδιά αυτά τα πράγματα φαίνονται από το πρώτο λεπτό. Μου έλεγε ότι είναι θανάσιμα βαρετός και ότι δεν της αρέσει, αλλά βγήκε και ξαναβγήκε και κάνανε και σεξ. Καλά ξεμπερδέματα τώρα, ο άλλος νομίζει ότι την θάμπωσε με τις σεξουαλικές του επιδόσεις απορώ και με αυτόν. Στα 40 του χρόνια ο ίδιος της είπε ότι καμία γυναίκα δεν τον έχει ερωτευτεί. Γιατί να αλλάξει κάτι τώρα;
4
 
 
 
 
σχόλια
Λάθος της που έδωσε ελπίδα σε κάποιον άνθρωπο, αυτός ότι και να ειναι βαρετός ή μονοχνωτος ,ψάχνει να βρει κάποια να τον ερωτευτεί ας είναι όσο χρόνων και να ειναι.Σίγουρα θα απογοητευτεί.
Μια σύγχυση υπάρχει στο μυαλό σου. Φυσικά και αν ο άλλος είναι τελείως αδιάφορος ως χαρακτήρας, δεν πρόκειται να προχωρήσει το όλο πράγμα. Το καλό σεξ από μόνο του δεν αρκεί. Εσένα όμως γιατί σε πειράζει που λένε για τους καλούς εραστές; Το καλό σεξ έχει από μόνο του αξία και είναι από τα πλέον σημαντικά κομμάτια της σχέσης. Αν η επικοινωνία ήταν το μόνο σημαντικό σε μια σχέση, θα τα φτιάχναμε με την κολλητή μας. Άλλο ότι δεν αρκεί και άλλο ότι είναι σημαντικό.
Αναλόγως το τρόπο που το κάνει ο άλλος, άμα κάνει σεξ άσεμνα να το πω..εε δεν έχει και τόσο αξία μόνο του. Και δεν βλέπεις μόνο από το σεξ ή μετά το σεξ κάποιον ερωτικά.
Scroll to top icon