ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.12.2019 | 19:16

Μοιραία γυναίκα(not)

Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας ένα από τα πολλά κουσούρια μου το οποίο είναι πως μέσα μου έχω αυτό τον κρυφό πόθο να με δει κάποιος, όποιος να 'ναι, σαν μοιραία γυναίκα. Τώρα το τι μπορεί να πταίει, είναι άλλο ζήτημα και όχι της παρούσης, απλά με ενοχλεί η ανάγκη που έχω να νιώσω αρεστή στους άντρες. Νιώθω σαν την πεινασμένη που θέλει και παντεσπάνι τρομάρα της. Καλό Σαββατόβραδο είπαμε; Αν όχι, πείτε μου κι εσείς αν έχετε τέτοια ανάγκη, αν το καταλαβαίνετε σε περίπτωση που ένα άτομο αποζητά τέτοιου είδους προσοχή(;), αν σας ενοχλεί, αν έχετε κι εσείς κάτι που απορείτε με τον εαυτό σας και δεν ξέρετε σε ποιο ουράνιο και ποιο τόξο να κρυφτείτε. Τέλος, δεκτά ποπ-κορν, πατατάκια, μπίρες,καλή διάθεση ή και φριχτή, μοιραίοι και μη, καλοδεχούμενοι!
4
 
 
 
 
σχόλια
3η αναφορα Μακεδόνα???? Θα γραφω μεχρι να σταματήσεις να με αναφέρεις, στο λεω. Αντι να φερθείς σωστα κ να ζητήσεις συγνωμη εκει που πρεπει κ να σκεφτείς τη χοντρομαλακια που εκανες χθες, κάθεσαι κ ασχολείσαι με αναφορές! Grow up!
Σορι εξ για την καταχρηση, αλλα το "κανω μαλακια κ μετα την κανω μ ελαφρά, δηθεν κυριος, αλλα μ ενοχλει να υπαρχει σχολιο που με θίγει κ γι αυτο το κανω αναφορα", με τσατιζει παααρα πολυ!
Όχι, δεν νιώθω αυτή την ανάγκη. Ποτέ μου την ένιωσα και ναι θα με ενοχλούσε αφόρητα αν ένιωθα την επιθυμία να είμαι αρεστή στους άντρες. Όταν αυτή η ανάγκη φαίνεται ξεκάθαρα σε άλλες γυναίκες δεν με ευχαριστεί να το βλέπω. Το να είσαι πεινασμένη και να θέλεις παντεσπάνι, δεν είναι κακό ίσα ίσα. Το πρόβλημα είναι τι καθορίζεις ως παντεσπάνι. Έχω πει πολλές φορές ότι οι λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα προσπαθούσε να αρέσει στους άντρες, ανήκουν στο παρελθόν. Θα μου πεις, πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να αρέσουν στους άλλους και να γίνονται αποδεκτοί. Γιατί όμως περισσότερο οι γυναίκες, και γιατί με αυτόν τον τρόπο; Μήπως μιλάει η γενετική μνήμη που αρνείται ακόμη να προσαρμοστεί στα σύγχρονα δεδομένα; Και αν ναι, γιατί δεν είναι το ίδιο ισχυρή σε όλες τις γυναίκες; Όχι, δεν την κατανοώ μια τέτοια ανάγκη γιατί δεν την ένιωσα ποτέ μου και δεν βλέπω κανένα όφελος. Ωραία θα ήταν να την είχα νιώσει έστω και πολύ νέα ώστε να μπορώ να ανακαλέσω μνήμες και να πω, ναι μωρέ το εχω ζήσει κι εγώ κάποτε. Δεν με απασχολεί αν αρέσω και σε ποιόν, δεν κολακεύομαι από αντρικά βλέμματα ή αντρική προσοχή και ποτέ δεν υπήρξα κοκέτα. Δεν βάφομαι ποτέ (εκτός από κραγιόν ή άλλο ενυδατικό προϊόν για τα χείλη) και αν καμιά φορά παρασύρομαι από φίλες αγοράζω μάσκαρα ή κάποιo μολύβι που θα καταλήξει στα σκουπίδια χωρίς να το χρησιμοποιήσω ποτέ ή μια φορά τον χρόνο για να πω ότι βάφτηκα κι εγώ (: Μου αρέσει πολύ να περιποιούμαι με άλλους τρόπους, αλλά αυτές οι ώρες είναι δικές μου και απεθύνονται στον εαυτό μου. Φυσικά απορώ κι εγώ με μένα πολλές φορές, για πολλά πράγματα αλλά κυρίως για την εξωφρενική αισιοδοξία που με δέρνει. Πάντα βέβαια αναδρομικά. Η ύπαρξή μου καθορίζεται από την δύναμη του μυαλού και της καρδιάς μου, που πάντα μου έλεγε ότι εγώ είμαι εκείνη που καθορίζει την αξία μου και δεν υπάρχει κανένας στον κόσμο που μπορεί να μου πει ποιά είμαι και τι χρειάζομαι. Όλα τα τα απαραίτητα εργαλεία για να νιώθω καλά τα κουβαλάω μέσα μου, και γι' αυτό δεν νιώθω ποτέ μόνη όπου κι αν πάω και δεν αισθάνομαι την ανάγκη να αρέσω σε κανέναν. Έχω βέβαια ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπάω το ίδιο κι εγώ, αλλά δεν χρειάζομαι την φυσική τους παρουσία για να νιώσω γεμάτη. Και σε περασμένες εποχές που λόγω συγκυριών πορευόμουν τελείως μόνη μου, πάλι γεμάτη ένιωθα και έβρισκα τρόπους να κάνω πιο όμορφη τη ζωή μου και να με κακομαθαίνω. Ξέρεις η πραγματικότητα είναι οξύμωρη, και πάντα εισπράττουμε αυτό που δεν έχουμε ανάγκη. Αυτή η αλήθεια όσο απλή είναι, άλλο τόσο δυσκολεύει πολλούς ανθρώπους. Γιατί πως μπορείς να εξαφανίσεις την ανάγκη που νιώθεις, και πόση αξία θα έχει στην συνέχεια αυτό που θα εισπράξεις (γιατί θα το εισπράξεις) αφού πλέον δεν νιώθεις την ανάγκη του; Υ.Γ. :Είμαι σε φάση Νιρβάνα. Επίσης αναρωτιέμαι τι έκανε πάλι ο Μακεδόνας.Υ.Γ.: Φυσικά είναι πολύ ωραία αίσθηση να σε περιποιείται και να σε φλερτάρει ένας άντρας που σου αρέσει και που ξεχώρισες. Δεν αμφισβητώ την ομορφιά του έρωτα, ελπίζω αυτό να είναι κατανοητό.
Scroll to top icon