ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.12.2019 | 10:06

Δεν αντέχω άλλο

Έχω θέμα με τη γιαγιά μου..δε μένει μαζί μας αλλά κάθε μέρα μιλάει στο τηλ με τη μαμά μου (κόρη της) Το θέμα είναι ότι επεμβαίνει πολύ στη ζωή μας και στη δική μου για πχ της λέει συνέχεια να βρω κανένα καλό παιδί, ότι στεναχωριέται που δεν εχω κάποιον κλπ (Α είμαι 30 ναι) Πολλές φορές έχω τσακωθεί με τη μαμά μου γι αυτό το θέμα..δε θέλω να ασχολείται μαζί μου, δε της πέφτει λόγος. Της το είπε κάποια στιγμή πριν καιρό, αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Κουράστηκα και όλο αυτό με στεναχωρεί και μένα γιατί φυσικά και θέλω να εχω κάποιον και οταν σου το λένε και συνέχεια δεν είναι ωραίο. Λες και φταίω εγώ ας πούμε.. Η μαμά είναι στη μέση και δε ξέρει τι να κάνει..Δεν καταλαβαίνει ότι δεν είναι δική της δουλειά τι κάνω εγώ; Φτάνει πια!
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν έρχονται οι σχέσεις με παραγγελίες και δεν θα πάρεις ό,τι βρεις για να ικανοποιήσεις το σόι. Λογικό είναι πες στη γιαγιά σου και στη μαμά σου πως σε προβληματίζει η έλλειψη σχέσης αλλά αυτό αφορά εσένα. Το θέμα είναι πως πολλά μυαλά παλαιών αρχών θεωρούν ότι η γυναίκα είναι προβληματική ή και κακομοίρα αν δεν έχει σχέση και δεν είναι παντρεμένη μετά τα 30. Τι να πω;;;;
συνέχει αμας φταίνει οι αλλοι.αν θές να σταματήσει αυτό κάνε κατι!! ασε τα νευρα και τα κλαψουρίσματα αρχικά γιατι ακόμα μένεις με τους γονείς σου !!!!
Η γιαγιά δεν πρόκειται να αλλάξει δυστυχώς! Αυτά τα μυαλά και αυτή τη νοοτροπία κουβαλάει τόσα χρόνια και δεν υπάρχει περίπτωση να τα αλλάξει τώρα στα γεράματα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αναπτύξεις εσύ τα δικά σου τείχη και να σε αφήνουν αδιάφορη όσα λέει η γιαγιά. Αν και προσωπικά θεωρώ πιθανό να ενοχλείσαι τόσο, επειδή και εσύ μέσα σου θεωρείς ότι όσα λέει η γιαγιά έχουν βάση. Ίσως υποσυνείδητα να τα ενστερνιζεσαι. Δεν λέω ότι σίγουρα συμβαίνει αυτό. Λέω ότι είναι απλώς πιθανό. Αν συμβαίνει αυτό πάντως, το σημαντικότερο είναι εσύ η ίδια να απενοχοποιησεις την μοναξιά. Να μην θεωρείς δηλαδή ότι το γεγονός ότι φέρω έχεις σχέση σε κάνει να υστερείς σε κάτι ή ότι είναι κάποιας μορφής πρόβλημα/μειονέκτημα.
Scroll to top icon