ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.12.2019 | 15:15

"Υγεία πάνω απ'όλα"...γιατί όχι "Λεφτά πάνω απ'όλα";

Ποτέ μου δεν κατάλαβα, γιατί όλοι κάνουν αυτήν την ευχή. Ειδικά αυτές τις μέρες το ακούω συνέχεια, και τη θεωρώ τελείως φάουλ σαν ευχή. Προσωπικά εύχομαι, "Λεφτά πάνω απ'όλα." Γιατί άμα έχεις λεφτά έχεις και υγεία. Άμα δεν έχεις λεφτά...τότε δεν έχεις και υγεία! Πως θα πληρώσεις τους γιατρούς χωρίς λεφτά; Επίσης άμα έχεις υγεία προς το παρόν, αλλά ξαφνικά τα χάσεις όλα, και δεν έχεις ούτε για να καλύψεις τις βασικές σου ανάγκες, θα χάσεις και την υγεία σου, αφού θα τρέφεσαι με αυτά που θα βρίσκεις στα σκουπίδια, και θα την αρπάξεις από το κρύο αφού δε θα έχεις ούτε στέγη.Εύχομαι, λεφτά πάνω απ'όλα λοιπόν με τη νέα χρονιά.
13
 
 
 
 
σχόλια
Φυσικά και δεν μπορούσε να κάνει κάτι αφού ο γιός του ήταν εγκεφαλικά νεκρός μετά το αεροπορικό ατύχημα και τελικά,δυστύχημα.Και τότε είπε τη φράση:"Ειμαι ο φτωχότερος άνθρωπος..."
Η υγεία είναι πάνω απ'όλα. Αν είχες δηλαδή εκατομμύρια αλλά πχ είχες μια σπάνια μορφή καρκίνου που σε καθηλωνε στο κρεβάτι με φρικτους πόνους (μακριά απ' όλους μας) τα εκατομμύρια πως θα τα απολάμβανες;Ναι, τα λεφτά βοηθάνε στην υγεία αλλά δεν την εγγυώνται. Επίσης, μπορείς και χωρίς λεφτά να έχεις υγεία, αν είσαι τυχερός και δεν αποκτήσεις κάποιο πρόβλημα.
Scroll to top icon