ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.12.2019 | 06:04

Προσοχή: Πρόταση!

Μετά από πολύ καιρό ψυχαναγκαστικων σκέψεων και άγχους, σκέφτηκα να πάρω ορισμένα ρίσκα ως το δώρο μου για την νέα χρονιά. Σαν άτομο είμαι εσωστρεφής και δεν μπορώ να πιάσω εύκολα φιλίες με τον καθένα γιατί με ενδιαφέρει αρκετά το ποιόν ενός ατόμου και αν ταιριάζουμε σε σοβαρά θέματα. Παρ' ότι έχω μερικούς φίλους (όχι πολλούς), ορισμένοι απ' αυτούς μένουν σε άλλες πόλεις και κατεβαίνουν σπάνια. Σκέφτηκα λοιπόν ότι ποτέ δεν είναι κακό να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες όπου ενδέχεται να έχετε κοινά και να ταιριάξετε.Και επειδή λοιπόν βλέπω ότι πολλοί από δω μέσα δεν έχετε φίλους και παρέες και εφόσον και εγώ ψάχνω νέα άτομα, ας γνωριστούμε μεταξύ μας! :)Έχω ωστόσο ένα μοναδικό αλλά πολύ σημαντικό κριτήριο. Το οποίο είναι ότι θέλω ανοιχτομυαλα άτομα! Αυτό σημαίνει όχι ρατσιστές, όχι ομοφοβικους, όχι τρανσφοβικους, όχι σεξιστες. Γενικώς όχι οπισθοδρομικα άτομα και μισανθρωπους. Εγώ είμαι 22 ετών, αγόρι. Όποιος είναι κοντά ηλικιακά, ασχέτως φύλου, δεν ανήκει σε κάποια απ' τις παραπάνω κατηγορίες και ενδιαφέρεται για μια φιλική γνωριμία ας κάνει ένα λαηκ η και ένα σχόλιο. Αν είναι και από Καβάλα, ακόμα καλύτερα! Btw, όλο αυτό είναι σε τελείως φιλικά πλαίσια. Εάν δω ότι υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται θα αφήσω σε μια επόμενη εξομολόγηση ένα ημειλ για να στείλει όποιος θέλει. Στην τελική αν είναι αρκετά άτομα μπορούμε να φτιάξουμε μια ομαδική συνομιλία στο φβ η κάτι και να τα πούμε. Επίσης λαηκ μόνο από άτομα που ενδιαφέρονται για να ξέρω! ΥΓ: η επόμενη εξομολόγηση ίσως να αργήσει μερικές μέρες.Καλές γιορτές σε όλους!!!
8
 
 
 
 
σχόλια
Η διαφορά μεταξύ ανοιχτομυαλων και οπισθοδρομικων ανθρώπων, είναι ότι οι οπισθοδρομικοί άνθρωποι θα κριτικάρουν και θα καταπιέσουν όλους όσους παρεκκλίνουν απ' το τι η κοινωνία θεωρεί "φυσιολογικό". Οι ανοιχτομυαλοι άνθρωποι απ'την άλλη θα δεχτούν όλους όσους είναι διαφορετικοι μεταξύ τους ΑΡΚΕΙ οι ίδιοι οι πράξεις τους να μην καταπιέζουν η να είναι εις βάρος άλλων ατόμων. Είναι πολύ απλό.
Ενδιαφέρων διαχωρισμός. Από περιέργεια, υπάρχει κάποια ομάδα ατόμων με συγκεκριμένη ιδεολογία (αποκλείοντας ακραίες πολιτικές απόψεις ή ομάδες που κάνουν κακό ηθελημένα) με την οποία όμως δεν θα ήθελες να κάνεις παρέα;
Όχι απ' όσο μπορώ να σκεφτώ. Απλά να μην ανήκει σε κάποια απ' τις παραπάνω κατηγορίες υποθέτω. Να είναι συνειδητοποιημένος ως προς ευαίσθητες, καταπιεσμένες κοινωνικές ομάδες. Να μην ακολουθεί πιστά και τυφλά κοινωνικά στερεότυπα. Θεωρώ αυτός είναι ο ορισμός ενός "ανοιχτομυαλου" ατόμου.Το μόνο που μου έρχεται τώρα είναι η θρησκεία; Αν αυτό εννοείς; Αν ναι, η αλήθεια είναι πως οι θρησκείες πολλές φορές πάνε χεράκι χεράκι με την καταπίεση ορισμένων ομάδων αλλά ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει όπου επιθυμεί. Προσωπικά θα σταθώ πιο πολύ στο τι πιστεύεις εσύ για ένα σύνολο ανθρώπων και όχι τόσο η καθ'αυτή θρησκεία σου.
Να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν νομίζω ότι μπορώ να εκφέρω κάποια άποψη πάνω σ'αυτό. Είμαι 50-50 και από διάφορα που έχω ακούσει από φίλους κλπ, δεν έχω καταφέρει να αποφασίσω. Οπότε δεν ξέρω, δεν νομίζω να πάρω κάποια πλευρά προς το παρόν.
Scroll to top icon