ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2019 | 15:32

Είμασταν φίλοι

για αρκετό καιρό.Τον ένιωθα τόσο κοντά όσο λίγους ανθρώπους.Μιλούσαμε για τα πάντα.Οι συμβουλές του και η θετική του ενέργεια με έκαναν να χαμογελάω και να βλέπω κι εγώ τη ζωή με άλλο μάτι. Κάποια στιγμή μου είπε πως δεν με βλέπει απλά σαν φίλη και πως αν δεν είναι αμοιβαίο είναι καλύτερα να απομακρυνθούμε. Έτσι κι έγινε. Πάνε κάμποσοι μήνες. Μου λείπει όμως. Μου λείπει πολύ η επικοινωνία που είχαμε. Δεν μπορώ να τον δω ερωτικά (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω) αλλά μου λείπει. Δεν ξέρω τι να κάνω..Αλήθεια δεν ξέρω..
6
 
 
 
 
σχόλια
Μα δεν παίζει. Η ελπίδα γι'αυτό ακριβώς λέγεται ελπίδα, γιατί δεν έχει τίποτα σίγουρο. Με το να δώσεις σε κάποιον ελπίδες, δεν δίνεις τίποτα σίγουρο. Αν ο άλλος τυφλωμένος από την υπερβολική αισιοδοξία του λάβει αυθαίρετα κάτι ως σίγουρο βλέποντας το ήδη ως γεγονος, το πρόβλημα είναι δικό του.
Scroll to top icon