ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.12.2019 | 00:05

με θυμαμαι

πως ημουν τοτε και φοβαμαι.. τοτε που αποφασισε πως τελικα δεν ημουν αυτο που ηθελε.. με προσβαλλε με τα λογια του χωρις να το θελει.. τον συγχωρω.. πληγωθηκα πολυ ομως τοτε.. ενιωσα πως ειμαι ενα τιποτα.. πως δεν αξιζω μια και πως δεν θα ειμαι αρκετη για κανεναν.. ναι ξερω θα το πουμε ελλειψη αυτοσεβασμού, αυτοπεποίθησης και τα σχετικα.. και παμε στο σημερα..βγαινω με ενα παιδι που δεν τσουλαει το πραγμα.. και αντι να το παρω αποφαση και να πω αντε γεια.. σκεφτομαι το ποσο λιγη πεφτω σε ολους.. και ξανα αυτες οι σκέψεις στο μυαλο μου.. οποιος μπει στον κοπο να μου απαντησει.. τον ευχαριστω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είσαι λίγη. Αξίζεις πολλά. Δεν αγαπάς όμως τον εαυτό σου. Από κει πρέπει να ξεκινήσεις. Να μάθεις να αγαπάς εσένα. Την αξία μας δεν την αποκτάμε από τους άλλους, αλλά από μας τους ίδιους. Σαφώς όταν μας αγαπάνε, νιώθουμε δυνατοί, αλλά αυτό δεν αρκεί, όταν εμείς οι ίδιοι δεν αγαπάμε τον εαυτό μας. Μην αναλώνεσαι σε σχέσεις που δεν σου δίνουν αυτό που θέλεις και μην επιτρέπεις σε κανένα να σε υποτιμάει. Χρειάζεται να κάνεις δουλειά με τον εαυτό σου. Το 2020 σου εύχομαι να είναι μια καλή χρονιά για σένα.
Scroll to top icon