Το κρέας υπόκειται σε υγειονομικούς ελέγχους πριν μπει στο σπίτι μας.Φυσικά και υπάρχει η περίπτωση της σαλμονέλας αλλά όχι στο βαθμό που το παρουσιάζεις...Ένας τρόπος είναι να φοράς γάντια όπως είπε και ο φίλος και μετά να απολυμαίνεις τους πάγκους με χλώριο.Βασικά έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται το ωμό κρέας στην κουζίνα.Κουράγιο!Εγώ να δεις τι έπαθα όταν διορίστηκα στο νοσοκομείο...φοβόμουν να μπω στο σπίτι και στο αυτοκίνητο μην τυχόν και μεταφέρω μικρόβια.Μετά από 18 χρόνια,ακόμα ζω!
4.1.2020 | 15:30
Φόβος και τρομος
Φόβος και τρομος μου έχει γίνει το ωμό κρέας. Λόγω της μαγειρικής που σπουδάζω και επειδή μας έχουν πει πάρα πολλές πληροφορίες για την υγιεινή έχω μια φοβία προς το κρέας είτε είναι κοτόπουλο είτε χοιρινό είτε το ότι δηποτε. Οταν μαγειρευω φοβάμαι να το πλύνω για να μην πεταχτούν νερά στους πάγκους (βέβαια τον καθαρίζω τον παγκο μετά) αλλά δε ξέρω τι να κάνω για να είμαι πιο ηρεμος Όταν το πιάνω πλένομαι πάρα πολύ καλά στα χέρια για τυχόν σαλμονέλα και όλα τα σχετικά. Το ξέρω πως ακούγονται υπερβολικός αλλά δε ξέρω τι να κάνω για να το μαγειρευω χωρίς να φοβάμαι ότι θα πάθω κάτι.please dont hate απλά αυτός είναι ο φόβος μου και ήθελα να το μοιραστώ. Κανείς άλλος με παρόμοιο πρόβλημα;
2