«Είναι οδυνηρό να σε μισούν»: Η Χέιλι Μπίμπερ μιλά ανοιχτά για τους haters και τα τρολ

«Είναι οδυνηρό να σε μισούν»: Η Χέιλι Μπίμπερ μιλά ανοιχτά για τους haters και τα τρολ Facebook Twitter
«Είναι οδυνηρό να σε ξεσκίζουν στο ίντερνετ» δήλωσε μεταξύ άλλων η Χέιλι Μπίμπερ
4

Η Χέιλι Μπίμπερ, με μία εκτενή ανάρτηση στο Instagram, μιλά ανοιχτά για τις διαδικτυακές επιθέσεις των haters εις βάρος της, την επιμονή να τη συγκρίνουν με την πρώην του συζύγου της, Τζάστιν Μπίμπερ και το πόσο «οδυνηρό είναι να σε ξεσκίζουν στο ίντερνετ».

Το μοντέλο και σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ έχει γίνει ουκ ολίγες φορές στόχος των θαυμαστών της Σελένα Γκόμεζ - η οποία ήταν προηγουμένως σε σχέση με τον Καναδό ποπ σταρ.

«Είναι χώρος που καλλιεργεί τη σκληρότητα του ενός προς στον άλλο, εκεί που οι άνθρωποι καταφεύγουν για να μισούν» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση η 23χρονη Μπίμπερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I would say my most favorite part of existing is human connection. I absolutely love connecting with other people, I love finding common interests between me and others, hearing people’s story, I love laughing with others, and I love crying with others. I feel so very very deeply. My heart explodes with happiness when my friends and family are happy and my heart feels crushed when they are hurting and sad. The reason I say all of this is: because I love to connect, I do my best to expose my heart which means I love freely and I empathize deeply, and because of that I also hurt very easily when I feel like people don’t see my heart and see me for who I am and the reason I’m even sharing this, is because Instagram, Twitter etc is SUCH a breeding ground for cruelty towards each other, and because people don’t take the time to connect with each other on an honest level before they resort to hatred, it starts to damage what could be really beautiful human interaction and connection. I could sit here all day and say the hate doesn’t bug me, that the words that are said don’t affect me. But NEWS FLASH: it hurts to be torn apart on the internet!!! It hurts to be compared to other human beings every single day, it hurts for people to jump to conclusions and make assumptions. It hurts to be called names, and to feel like you don’t measure up to a certain standard.. the list goes on and on. I share this only because it weighs often on my heart and because it’s important to be honest about how these things affect us mentally and emotionally. Hopefully it speaks to someone struggling with the same. with that being said Happy New Year. Let’s connect more in 2020 :)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) στις

«Θα μπορούσα να κάθομαι εδώ όλη μέρα και να λέω πως το μίσος δεν με πειράζει, πως οι λέξεις που εκστομίζονται δε με επηρεάζουν. Όμως, ΕΙΔΗΣΗ: Με πληγώνει να με ξεσκίζουν στο ίντερνετ».

Η Μπάλντουιν που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Τζάστιν Μπίμπερ το 2018, έχει επικρίνει και στο παρελθόν τα «παραληρηματικά» τρολ που σχολιάζουν το γάμο της και τη συγκρίνουν με την Γκόμεζ.

Η ίδια παραδέχεται στα 24 εκατομμύρια των follower της πως την πληγώνει να τη συγκρίνουν με άλλους ανθρώπους: «Πονάει το να σε συγκρίνουν με άλλους ανθρώπους κάθε μέρα, πονάει το να καταλήγουν σε συμπεράσματα και να κάνουν υποθέσεις» εξηγεί η ίδια, προσθέτοντας «σε πληγώνει να σε χαρακτηρίζουν και να νιώθεις πως δεν μπορείς να σταθείς στο ύψος συγκεκριμένων... στάνταρντ».

Όπως σημείωσε η ίδια, δεδομένου του ότι «το ομορφότερο μέρος της ύπαρξης είναι οι ανθρώπινες σχέσεις», αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις αυτές με τους υπόλοιπους Instagramers καθώς «είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής για το πώς σε επηρεάζουν αυτά τα πράγματα πνευματικά και συναισθηματικά».

Η ανάρτησή της έρχεται λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία από τον Τζάστιν Μπίμπερ του πρώτου single μετά από πέντε χρόνια μουσικής «απουσίας». Με τίτλο Yummy, ο δίσκος φαίνεται να είναι για την Χέιλι και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ένα στίχο που λέει «είμαι πανευτυχής που είσαι η γυναίκα μου».

Το τελευταίο άλμπουμ του Μπίμπερ, το Purpose, είχε κυκλοφορήσει το 2015 και έκτοτε έκανε μόνο επανεκτελέσεις και συνεργασίες, μέχρι το 2017, που διέκοψε απρόοπτα 14 εμφανίσεις μιας παγκόσμιας περιοδείας, κάνοντας ένα διάλειμμα. Τον Οκτώβριο, είχε υποσχεθεί με μία ανάρτησή του να κυκλοφορήσει πριν τα Χριστούγεννα ένα νέο άλμπουμ, αν το ποστ συγκέντρωνε 20 εκατομμύρια likes. Η ανάρτηση αυτή έχει από καιρό διαγραφεί.

Με πληροφορίες από τον Guardian

Πολιτισμός
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος πρωταγωνιστής του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος ηθοποιός του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου δεν θα εμφανιστεί στη θεατρική σκηνή της Αθήνας λόγω κρατικής λογοκρισίας και περιοριστικών όρων
LIFO NEWSROOM
«Δεν σιωπούμε» γράφει ο Τούρκος ηθοποιός που ακύρωσε εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Πολιτισμός / «Δεν σιωπούμε» γράφει ο Τούρκος ηθοποιός που ακύρωσε εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστούσε στα «Σκυλιά» του Ανέστη Αζά αλλά συνελήφθη για «υποκίνηση μίσους» κατά του Ερντογάν και αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους
LIFO NEWSROOM
«Όσα Παίρνει ο Άνεμος»: Φωτογραφίες από τις τελευταίες πρόβες λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Πολιτισμός / «Όσα Παίρνει ο Άνεμος»: Φωτογραφίες από τις τελευταίες πρόβες λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Η μεγάλη ερωτική ιστορία της Μάργκαρετ Μίτσελ ζωντανεύει επί σκηνής με φόντο τον αμερικανικό εμφύλιο - Από 25 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Τούρκος ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Πολιτισμός / Τούρκος ηθοποιός ακύρωσε την εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Τη θέση του στο έργο αναλαμβάνει ο ηθοποιός Μιχάλης Πητίδης - Η παράσταση «Τα Σκυλιά», που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2024, επιστρέφει από την Παρασκευή 25 Απριλίου για δέκα παραστάσεις στο Θέατρο Κιβωτός
LIFO NEWSROOM
Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα πάντα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Αμαρτωλά βαμπίρ, επίδοξοι bodybuilders και χαριτωμένα panda από αύριο στους κινηματογράφους

Το κινηματογραφικό πρόγραμμα της (Μεγάλης) εβδομάδας απαρτίζεται από τρεις ταινίες, από τις οποίες ξεχωρίζει το μεγάλο, πρωτότυπο στοίχημα του Ράιαν Κούγκλερ με τίτλο «Sinners».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Πολιτισμός / UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Η UNESCO επισημαίνει ότι η ελληνική υπήρξε η πρώτη lingua franca της Μεσογείου κατά την Ελληνιστική περίοδο, γλώσσα των Ευαγγελίων, των πρώτων επιστημονικών εγχειριδίων και των κειμένων που γέννησαν την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

Πολιτισμός / Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

«Δεν γίνεται κάθε φορά να βάζουμε μια ταυτότητα στην Ακρόπολη ανάλογα με το τι θέλουμε» ξεκαθάρισε ο γνωστός σκηνοθέτης και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Κωνσταντίνος Αργυρός, Μίλτος Πασχαλίδης, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Έλενα Παπαρίζου, Πυξ Λαξ και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, θα τραγουδήσουν στη μνήμη του Βασίλη Καρρά
LIFO NEWSROOM