ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.1.2020 | 11:26

εφυγε και μου εστειλε οτι μ εκτιμα....

και ενω ξαναεφυγε για 5η φορα αφου δεν μπορουσε να κοψει απο την προβληματικη της σχεση και μου ανακοινωσε χθες βραδυ οτι ο αλλος ειναι ενα τσικ πιο δυνατο απο μενα, ηθελε να μεινουμς φιλοι... βεβαια δεν το δεχτηκα και εφυγα... και σημερα το πρωι μου στελνει μηνυμα "συγνωμη" και μετα απο λιγο οτι μ εκτιμα πολυ... τι θελει βρε παιδια να πει η ποιητρια?
10
 
 
 
 
σχόλια
Βρε καλό μου παιδί, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Μην εθελοτυφλείς πιστεύοντας ότι μπορεί να εννοεί κάτι διαφορετικό από αυτό που λέει. Δεν σε θέλει και απλώς σε έχει για καβατζα για κάθε φορά που έχει πρόβλημα με τον άλλο. Στην πραγματικότητα δεν σε θέλει για φίλο. Για να της ανεβάζεις την αυτοπεποίθηση σε θέλει. Πήγαινε παρακάτω. Η κοπέλα δεν ξέρει τι της γίνεται και φέρεται απαράδεκτα. Προστάτευσε τον εαυτό σου και μην θυνατοποιεισαι.
Αν εγραφε ο δικος της εδω θα του λεγαμε να φυγει γιατι δεν μπορει να την εμπιστευτει.Το ιδιο θα λεγαμε και σε σενα.Το ιδιο θα λεγαμε και σ'αυτην.Η κοπελα ειναι ο ορισμος του "αλλα θελω ,αλλα κανω, αλλα εννοω" και θα επρεπε να μεινει μονη της ωστε να καταλαβει τι της συμβαινει αντι να χοροπηδαει σε σχεσεις.Μην περιμενεις ποτε θα το κανει... δεν προκειται.Τετοιοι ανθρωποι δεν καταληγουν σε "ομορφες σχεσεις".
Να της χρυσώσεις το χάπι θέλει λέγοντας της ότι κ εσύ την εκτιμάς κ την καταλαβαίνεις, ώστε να μην αισθάνεται παααρα πολύ άσχημα που σε άφησε για 5η φορά. Να ανακουφίσεις τις τύψεις της θέλει.Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι η εκτίμησή της δεν ισχύει όντως!
Η ποιήτρια θέλει να πει ότι τη λακάτε με ελαφρά κι έχετε αργήσει κιόλας. Πηγαινέλα 5 φορές δε δείχνει και μεγάλη εκτίμηση. Αλλά το θέμα είναι να εκτιμάτε εσείς τον εαυτό σας.
Σου το είτε τι θέλει να πει, ότι σε εκτιμά. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε αγαπάει βέβαια, όπως πιθανότατα ήθελες να ακούσεις εσύ...Η εκτίμηση προφανώς δεν σου αρκεί, όμως για να ηρεμήσεις και να μη βασανίζεσαι, κόψε κάθε επαφή. Σκληρό, αλλά άλλη λύση δεν βλέπω, για να γαληνέψει η ψυχή σου. Και αν ξαναεμφανιστεί για έκτη φορά, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και μην το δεχτείς. Εκτός πια και αν καταλάβει τι θέλει (που πολύ αμφιβάλλω). Προς το παρόν όμως θέλει τον άλλο περισσότερο, αυτό είπε. Καλά κάνει. Δική σου δουλειά είναι να προστατέψεις τον εαυτό μου, για να μην σε πληγώνει ξανά και ξανά...
Αφού έχει άλλη σχέση ρε αγόρι μου τι το παιδεύεις. Τι να θέλει να πει η ποιήτρια είναι σαφές. Δεν σε παίζει δεν πιστεύω κάτι τέτοιο πιστεύω της αρέσεις και όντως σε εκτιμά αλλά είναι δεμένη με τον άλλον και δεν μπορεί να το πάρει απόφαση να ξεκόψει νιώθει ότι και εσύ θα την ξεπεράσεις στο τέλος και δεν θέλει να συμβεί ούτε αυτό και κάνει σπασμωδικές κινήσεις. Αλλά το βασικό είναι ότι δεν μπορεί να ξεκόψει δεν θα το πάρει απόφαση ποτέ. Βρες μια άλλη απλά διαθέσιμη. Δεν έχει νόημα να προαπαθείτε με τους δεσμευμένους έξτρα κόπος
Scroll to top icon